REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: internetten film ve video izleyememe

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart internetten film ve video izleyememe

değerli dostlar benim bir arkadaşın bilgisayarında internetten ne film ne video hiçbir şey izleyemiyoruz.yalnız bu arkadaş bir kamu kuruluşunda çalışıyor acaba anamerkezden kısıtlanmış olabilirmi videoya tıkladığımız zaman video not fount! yazısı çıkıyor çok uğraştım hiç bir haberin videosunu izleyemiyoruz. bilgi verirsenin çok sevinirim. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim şirketin makinaları da kısıtlı...
    youtube, mega video gibi adreslere giremiyoruz...
    Yanlız adreslerine tamamen giremiyoruz...sen girip te seyredemiyorsan belki başka bir durum vardır...ne bileyim flash player programın eksiktir yada başka bir video oynatıcı programı eksik olabilir...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim şirketin makinaları da kısıtlı...
    youtube, mega video gibi adreslere giremiyoruz...
    Yanlız adreslerine tamamen giremiyoruz...sen girip te seyredemiyorsan belki başka bir durum vardır...ne bileyim flash player programın eksiktir yada başka bir video oynatıcı programı eksik olabilir...
    selametle...
    çok sağolasın değerli dostum lakin flash player jawa medyaplayer v.s. hepsi yüklü herhalde dediğin gibi kısıtlı olabilir çok teşekkürler saygılar sunarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri