arkadaşlar thor uydusundaki jsc sporlar hala lig maçlarını veriyormu ve bunları sunny at9030 la izleme şansımız varmı
arkadaşlar thor uydusundaki jsc sporlar hala lig maçlarını veriyormu ve bunları sunny at9030 la izleme şansımız varmı
JSC Sport'lar hakkında bilgim yok fakat Thor uydusundaki digi tv paketini cihazınzda bu yazılımla güncel ***leri girerek izleyebilirsiniz..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
dostum bildiğim kadarıyla izlenebilen jsc spor kanalları nile sat 7 derece uydusunda arasıra emu ile izlenilebiliyo şimdi yok zaten. arkadaşın dediği gibi thorda digitv var ondada jsc diye bi kanal görmedim ben..
10 a yakın spor kanalı var
peki bu thor daki digi tv de bizim maçlar varmı ben onları arıyorum boşu boşuna uğraşmış olmayalım sanırım geçen yıl jsc ler bizim maçları vermişti o yüzden sordum bu senede veren ve izlenebilen kanalları arıyorum bilgi olan bilgilendirirse sevinirim
maalesef üstadım o kadar değil ne kadar büyük bir ligimiz var ki heryerde yayınlansın thor uydusunda TSL hariç tüm izlemeye dğer premeier leauge laliga bundesliga serie a mevcut aslında sharing yapmıyor isek emu için şu an uğraşmaya değer tek uydu saolsun 2 yıldan beri az ekmeğini yemedik ve premier leauge ini izlemedik ama oda gidici buda canımı çok sıkıyor...sulh&saygı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri