Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 8020 cı yazılım atamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8020 cı yazılım atamıyorum

cihaza yazılım atamıyorum 2 ayrı bilgisayarda 2 ayrı rs 232 ile denememmize rağmen sonuç olumsuz (kurukafa bile atılmıyor)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beslemeyi kontrol ettinizmi besleme voltajlarıyla alakalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz şu na çalışıyormu sorun ne bunu bır acıklarsanız daha kolay olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cihaz çalışıyor ama yazılım atmaya çalısınca arka anahtarı kapatıp açtığımda yazılım başlamadan saate geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk olarak rs 232 kablonuzda sadece 2-3 3-2 5-5 bağlantısı dışında bağlantı olmasın bunu bir kontrol edin. pc de xp mı yoksa vısta işletim sistemı var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işletim sistemi xp kabloyu başka cihazda denendi sağlam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazına daha önce yazılım attınmı arkadaşım rs232 girişi faln arızalı değil dimi kontrol etseydin bende bikere lehim boşluğu vardı girişte o nedenle çok uğraşmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dreamlike Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazına daha önce yazılım attınmı arkadaşım rs232 girişi faln arızalı değil dimi kontrol etseydin bende bikere lehim boşluğu vardı girişte o nedenle çok uğraşmıştım
    hayır arıza yok başka kabloylada atmaya çalıştım olmadı ve bu kablo bile komsumun goldmaster cihazına yazılım attım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bazen sunny lerde farklı bağlantılar sorun cıkarıo çok nadir ama karşılaştım. Ayrıca cihaz ıcını acıp rs 232 girişinde herhangi bir çatlak veya soğuk lehım varmı kontrol et.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bazen sunny lerde farklı bağlantılar sorun cıkarıo çok nadir ama karşılaştım. Ayrıca cihaz ıcını acıp rs 232 girişinde herhangi bir çatlak veya soğuk lehım varmı kontrol et.
    içini açtım öyle bi sorun da yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri