cihaza yazılım atamıyorum 2 ayrı bilgisayarda 2 ayrı rs 232 ile denememmize rağmen sonuç olumsuz (kurukafa bile atılmıyor)
Teşekkur: 0
cihaza yazılım atamıyorum 2 ayrı bilgisayarda 2 ayrı rs 232 ile denememmize rağmen sonuç olumsuz (kurukafa bile atılmıyor)
beslemeyi kontrol ettinizmi besleme voltajlarıyla alakalıdır
cihaz şu na çalışıyormu sorun ne bunu bır acıklarsanız daha kolay olur.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet cihaz çalışıyor ama yazılım atmaya çalısınca arka anahtarı kapatıp açtığımda yazılım başlamadan saate geçiyor
ilk olarak rs 232 kablonuzda sadece 2-3 3-2 5-5 bağlantısı dışında bağlantı olmasın bunu bir kontrol edin. pc de xp mı yoksa vısta işletim sistemı var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
işletim sistemi xp kabloyu başka cihazda denendi sağlam
cihazına daha önce yazılım attınmı arkadaşım rs232 girişi faln arızalı değil dimi kontrol etseydin bende bikere lehim boşluğu vardı girişte o nedenle çok uğraşmıştım
arkadaşım bazen sunny lerde farklı bağlantılar sorun cıkarıo çok nadir ama karşılaştım. Ayrıca cihaz ıcını acıp rs 232 girişinde herhangi bir çatlak veya soğuk lehım varmı kontrol et.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri