REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: internet explorerdan gelen iletiler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamamdır benim değerli dostum sabahleyin kabloları bir kontrol edeyim yalnız kusura bakmazsan bir şey sormak istiyorum kablolarda arıza olsa net e girermi sadece merak ettiğim için saygılar sunarım.
    Bu soru biraz saçma oldu,nete çıkış yapman için kablo sağlam olmalı
    Yanlış soket çakılırsa bile giremezsin

Tabi kablosuz bağlantın varsa o başka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu soru biraz saçma oldu,nete çıkış yapman için kablo sağlam olmalı
    Yanlış soket çakılırsa bile giremezsin

Tabi kablosuz bağlantın varsa o başka
    benim değerli dostum ben bütün bu işlemlerimi evden kendi pc den yapıyorum bu soruyuda onun için sordum bu gün kablolarıda kontrol tek tek kontrol ettim hatta soketlerin yerlerinide değiştirdim olaki sorun ordamı diye velhasılı benim pc de yerel ağ bağlantısında otomatik gör dediğim zaman hiç bir IP nosu gözükmüyor bomboş diğer IP noları dediğimde ise hangi ıp ise onu gösteriyor. benim sorunum biraz uzadı kusura bakmayın özür dilerim böyle bir sorunla hiç daha bugüne kadar rastlamadım çözüm bulamıyorum dedim ya ımajdanda açtım yine aynı düşünüyorumda format atsam da düzelmez diye korkuyorum. tekrardan çok teşekkürler çok sağolasın saygılar sunarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri