Direk olarak bakacağın ilk konum yukarıdan gelen kablo gerçekten sağlam mı
kablo ucuna çakılan soketler doğru olarak bağlanmış mı ??
Kabloyu test ettikten sonra sonucu yaz
benim değerli dostum ben bütün bu işlemlerimi evden kendi pc den yapıyorum bu soruyuda onun için sordum bu gün kablolarıda kontrol tek tek kontrol ettim hatta soketlerin yerlerinide değiştirdim olaki sorun ordamı diye velhasılı benim pc de yerel ağ bağlantısında otomatik gör dediğim zaman hiç bir IP nosu gözükmüyor bomboş diğer IP noları dediğimde ise hangi ıp ise onu gösteriyor. benim sorunum biraz uzadı kusura bakmayın özür dilerim böyle bir sorunla hiç daha bugüne kadar rastlamadım çözüm bulamıyorum dedim ya ımajdanda açtım yine aynı düşünüyorumda format atsam da düzelmez diye korkuyorum. tekrardan çok teşekkürler çok sağolasın saygılar sunarım.
Kabloyu gözle kotrol etmeyeceksin gerekirse sök başka bir yerde dene veya
bir tv tamircisine götür kabloyu onlar kontrol etsin gözle göremediğin
kablo içinde kopuk olabilir.Etraftan bulabilirsen kabloyu aşağıdaki kablo tester
ilede kontrol edebilirsin
Bu arada uğraşıyoruz ama sormayı unuttum,internete hiçmi
giriş olmuyor yani Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. veya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
gibi sitelerede giriş olmuyor mu ???
Bağlantı sorunlarını anlayabilmek için sıra ile gitmek lazım o yüzden
iyice emin olmalıyız,yoksa gereksiz yere pc ayarlarıyla uğraşırsın
Konu OLDSMAN tarafından (13-08-2009 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
benim değerli dostum ilgin ve alakan için içtenlikle çok sağolasın teşekkürler ben baştan anlatayım kısaca iki hafta önceye kadar böyle bir sorunum yoktu sitemizdeki o yasak sitelere giriş yazısını explorer ve mozaille için ayrı ayrı kurulum gerektirmeyen sadece int seç bağlant yerel ağ bağ otomatik yapılandırma komut dosyası kullan yere tıkladım ve ....navige.com yazdım siz söyleyince tekrar ayarları otomatik algıla yazdım ayarlarıda eski haline getirdim.bu sefer IP adresleri boş oluyor hiç rakamlar görükmüyor aslında önemli değil fakat önemli olan msn ye gelen iletileri mesala cep fatura emaillerini ne açabiliyom nede pc kayıt edebiliyom diğer dns düzelticilerle yapınca aşağıdaki dns .... ıp noları var kabloda sağlam 3 gün önce bir arkadaş getirdim kablo uçlarını değiştirtdim ve o gösterdiğin cihazla kendisi ölçtü. işte benim sorunum bu değerli dostum tekrardan sağolasın iyi çalışmalar diler saygılar sunarım.
IP adreslerini görememen ağ üzerinden hat aldığın için olabilir
ama sorun değil yinede çıkış yaparsın
Nete çıkış yapabiliyorsun,cep fatura olarak belgeler ne olarak
görünüyor dicem PDF olma olasılığı %100 ve ADOBE READER
ile açarsın pc de kurulumu,değilse
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
işletim sistemine uygun olanı ve tr olanı seçmelisin
eğer kurulu ise indiremiyorsan IE problemli
benim çok değerli dostum artık bunda air arıza oluştu adobede yüklü ve türkçesi böyle idare edeceğim senin verdiğin or sp3 ü indiriyorum onu kurup imaj yapacağım herşey için çok sağolasın tekrar tekrar teşekkürler saygılar sunarım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri