Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benim değerli dostum ilgin ve alakan için içtenlikle çok sağolasın teşekkürler ben baştan anlatayım kısaca iki hafta önceye kadar böyle bir sorunum yoktu sitemizdeki o yasak sitelere giriş yazısını explorer ve mozaille için ayrı ayrı kurulum gerektirmeyen sadece int seç bağlant yerel ağ bağ otomatik yapılandırma komut dosyası kullan yere tıkladım ve ....navige.com yazdım siz söyleyince tekrar ayarları otomatik algıla yazdım ayarlarıda eski haline getirdim.bu sefer IP adresleri boş oluyor hiç rakamlar görükmüyor aslında önemli değil fakat önemli olan msn ye gelen iletileri mesala cep fatura emaillerini ne açabiliyom nede pc kayıt edebiliyom diğer dns düzelticilerle yapınca aşağıdaki dns .... ıp noları var kabloda sağlam 3 gün önce bir arkadaş getirdim kablo uçlarını değiştirtdim ve o gösterdiğin cihazla kendisi ölçtü. işte benim sorunum bu değerli dostum tekrardan sağolasın iyi çalışmalar diler saygılar sunarım.

IP adreslerini görememen ağ üzerinden hat aldığın için olabilir
ama sorun değil yinede çıkış yaparsın

Nete çıkış yapabiliyorsun,cep fatura olarak belgeler ne olarak
görünüyor dicem PDF olma olasılığı %100 ve ADOBE READER
ile açarsın pc de kurulumu,değilse

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

işletim sistemine uygun olanı ve tr olanı seçmelisin

eğer kurulu ise indiremiyorsan IE problemli