MALZEMELER
250 gr milföy hamuru (genellikle 5 yaprak)
150 gr bitter çikolata
Bir avuc kadar fýndýk kýrýðý
2 çorba kaþýðý toz þeker
HAZIRLANIÞI
Çikolatayý irice parçalar halinde kýyýn. Kare þeklindeki milföy hamurlarýnýn bir kenarýna çikolata parcalarýný koyarak rulo þeklinde sarýn. Her bir ruloyu 1-1,5 santimlik halkalar oluþturacak tarzda kesin. Halkalarý parmaklarýnýzla hafifçe yassýlastýrýn. Derince bir kapta fýndýk ve þekeri karýþtýrýn. Milfoy halkalarýný bu karýþýma güzelce bulayýn. Fýrýn tepsisini hafifçe yaðlayýp 200 derecede 15-20 dakika fýrýnlayýn.
AFÝYET OLSUN !


Teþekkur:
Beðeni: 



Yer imleri