Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 42 ınc plazma arza

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 42 ınc plazma arza

selam elımde 42 ınc dmcı marka lg5v panel model cıhaz var tv acılıs esnaısnda korumaya gecıyor.panel besleme katında kı kondansatorler sısık gıbı duruyo..bu tur problemle karsılasan var mı ılgılenırsenız svınırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta yanda ve solda kartlar var ysus xsus onları tek tek ve çalıştır iptal et kartlarda arıza olunda korumaya gecer birde beslemede arıza var korumaya gecer panel kısa devre olunca da korumaya gecer panel iptal et ve dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok ustad dener netıceyı bıldırırım ama kondansatorler sısık sag ve soldakı kucuk ve buyuk bordlarda bunla alakalı olma ıhtımalı var mı su an mudale edemıyorum sagolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niye usta müdale edemiyon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

makına yakın bı mesafede dıyıl ılk mudahaleyı farklı bı yerde yaptım ama dukkan alıcam tesdekkur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok usta haberim olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecenlerde yan ysus ve csus modullerden buldum fakat v6 panelın modullerıymıs bana da v5 lazım uygun olur mu acaba bır bılgın var mı usta ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta aynı olması lazım ama genede de bir şey olmaz anca çalışmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah usta yardımlarından dolayı ysus ve csus uzerındekı 680uf 250v knd.4 adet sısık duruyo degıstırdım su an denemede herhangı bır problem yok son netıcede haberın olur kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca usta bu model plazma tv nın kumandasını bulabılırmıyız herhnagı bır model yok on tarftakı stıkırı cıkarmıslar uygun bı muadıl var mı acaba ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri