Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Erdoğan: Neşet Ertaş da bizim, Şivan Perwer de...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın başbakan herşeyi iii demiş güzel demiş de bu zamana kadar aklı neredeymiş bu arada kürt açılımı derken onlardan sanki türkiyenin başka ayrı bir milletiymiş gibi bahsetmesi ve söylemleri gerçekten ilginç siz oralara okul yaptırsaydınız iş istihdamları sağlamayıp oradaki insanları açlığa terketmeseydiniz onlara gerçekten değer verdiğinizi önemsediğinizi gösterseydiniz zaten bu zamana kadar yaşanan bunca acıların büyük bir kısmı yaşanmayacaktı he gelelim şimdi diğer meselelelere soralım şimdi şehit analarının vicdanını nasıl rahatlatacaksın? sen şimdi benim kürt halkımı ayrı bir kimliğe koyup açılım yaptın ya yarın çerkez açılımı alevi açılımı sünni açılımı mı yapacaksın her problemde insanları laz çerkez türk kürt diyerekmi yargılayacaksın peki bu ayrımcılık olmazmı? burada kimse vatandaşını ayıramaz burası türkiye kökenlerimiz doğu batı çerkez laz gürcü ne olursa olsun sen yapacaksan bunu türkiye açılımı olarak yapacaksın doğudaki halkıma batıdaki halka nasıl muamele gösteriyorsan öyle davranacaksın okullar yaptıracaksın iş yerleri kuracaksın oralara rahmetli gaffar okan gibi insan gibi insan adam gibi adam kişileri bulup göndereceksin oralara devletin sıcaklığını devlet anayı götüreceksin ve bunları yapman içinde kürt açılımı yapmana gerek yok bu zaten devletin yapması gereken bir gereklilik değilmidir.SAygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart biraz ayıp olmuyormu

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artık geçmişi unutalım. olan oldu giden gitti. eğer dedikleri gibi olursa yada dediklerini yaparlarsa hiçbir sorun kalmaz. ben açılımların ekonomik anlamda ve toprak reformu konusunda yapılması gerektiğine inanıyorum. benim için öncelik bular.
    geçmişi unutalım olan oldu giden gitti lafı sence biraz abes değilmi geçmişini unutan geleceğini bilemezmiş giden gittti eğer benim askerim için söylendiyse ki ben öyle anlıyorum seni kınıyorum açılımların toprak reformunda olacaqğını söylemişsin bizim bundan haberimiz yok yoksa devlet vatandaşlara bedava toprakmı veriyor beyler bu yurdun toprağı hiç kimseye sevimli görülmek için iktidarda kalıp oy toplamak için peşkeş çekilemez bu toprak için binlerce şehit verildi bu mukaddes topraklar şehit kanlarıyla sulandı bu insanların toprağı belli doğusuyla batısıyla kuzeyi ile güneyi ile türk toprakları bunun dışında başka toprak yok toprak reformu neymiş bir açıkla bizde bilelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kolay valla 7 yıl hiçbirşey yapmayacaksın sonra kür acılımı üst kimlik alt kimlik kürt sorunu insanlar ölmesin kelle sayın dtp ile görüşmem vb ne deyişti gözlük mü takdınız gözünüze ufkunuz mu değişti değişen birşey yok yine aynı hikaye secim yaklaşıyor hazırlıklar tam gaz mecliste alayan alayana adamlar geldikleri zaman gibi mağdur ve mazlum bakın yeni meclis başkanına millet vekilleri mağdur diye tokiye talimat vermiş be neysesiz mağdur kürtler mağdur geri kalanlar ne durumda hep söylüyom yine söyliyeyim bu adamlar okadar çabuk yükseldi güçlendi ki şimdide son diyetlerini ödüyor o da vatanı bölmek amerika kürtlere bal çalıyor kürtlerde balın dadına varıyor ama son iyi değil erbakanın dediği gibi kanlı kansız mı misali ama hayret ettim hak vermediğim bir adam bahceli ilk defa haklı çıkaçak gibi bir ikinci menderes olayı yaşamayız inşaallah ama izliyorum kürt acılımı muhabetlerinden sonra tayib beyi rengi kaçmış gibi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başbakan birde TÜRK olduğunu hatırlasada TÜRK açılımı yapsa
    Mehmetciğe kurşun sıkanı başbakan affede bilir ama yüreği yanan gözü yaşlı analar asil TÜRK milleti ve ben affetmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakıyorumda her konuda yapılan geniş yorumlar tayyip ağaya vede çifliğindeki sürü Türk'e gelince fazla yapılmamış galiba biraz partizanlık biraz sessizlik var.bence eleştirende ,katılanda bu forumda düşüncelerini yazmalı ki herkes bir şeyler paylaşsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kürt açılımını savunan bir insan değilim ama yapılanlarında kötü niyetle yapıldıgını düşünmüyorum şivan defalarca ceza almış hatta ül***e girişi yasaklanmış olan bir insan sen üstüne basa basa buda bizim dersen imralıdakinide kabullenmişolursu bazı cümleleri özenli seçmek lazım gelir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokrasi hikaye bunlar demokrasiyi istese söz verdikleri dokunulmazlıkları kaldırır yargıya müdahale etmezler devleti ele gecirmeye çalışmazlar demokrasi ben yaparım doğru yaparım mantığı değl adamların kendini eleştirenlere tahamülü yok mantık güzel kendine geldimi mazlum mağdur alamalar başkasına geldimi mangalda gül bırakmamalar uyanmak lazım adamlar biz gidersek memleketin altına döşediğimiz pompaların fidilini çekeriz demesi çok vahim hele hele bizden başka alternatif yok ya onlar zavallı ya bu millet zavallı bu milleti küçümsemek en kötü işgal günlerinde bile bu millet kurtarıcısını bulmuştur zavallılara duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yahu Adam gözümüzün içine baka baka vatanı bölüyor,insanları kamplara ayırıyor,aklı başında sandığımız birçok kişi de alkış tutuyor.Bu Ülkede nasıl bir Kürt sorunu varmış biri açıklasın da biz de öğrenelim. Bu vatandaşlar hangi haklardan mahrum bırakılayor anlatın da öğrenelim. Mal-mülk sahibi mi olamıyorlar,fabrika mı açamıyorlar,Polis-Asker mi olamıyorlar,Milletvekili-Başbakan-Cumhurbaşkanı mı olamıyorlar?? Söyleyin Allah aşkına hangi haklardan yararlanamıyorlar?? Tayyip biryerlerden aldığı talimat doğrultusunda hareket ediyor.Bu apaçık ortada.Ben Ona değil bu Zat'a alkış tutanlara sinir oluyorum. Dikkat edin tarihte bunun çok örnekleri var. Bir devleti bölmek istiyorsan önce kültürüne müdahale edeceksin. Sonra gerisi çok kolay gelir. Yakında İmralı'daki CANİ'yi Eyalet Başkanı olarak görürseniz sakın şaşırmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yahu Adam gözümüzün içine baka baka vatanı bölüyor,insanları kamplara ayırıyor,aklı başında sandığımız birçok kişi de alkış tutuyor.Bu Ülkede nasıl bir Kürt sorunu varmış biri açıklasın da biz de öğrenelim. Bu vatandaşlar hangi haklardan mahrum bırakılayor anlatın da öğrenelim. Mal-mülk sahibi mi olamıyorlar,fabrika mı açamıyorlar,Polis-Asker mi olamıyorlar,Milletvekili-Başbakan-Cumhurbaşkanı mı olamıyorlar?? Söyleyin Allah aşkına hangi haklardan yararlanamıyorlar?? Tayyip biryerlerden aldığı talimat doğrultusunda hareket ediyor.Bu apaçık ortada.Ben Ona değil bu Zat'a alkış tutanlara sinir oluyorum. Dikkat edin tarihte bunun çok örnekleri var. Bir devleti bölmek istiyorsan önce kültürüne müdahale edeceksin. Sonra gerisi çok kolay gelir. Yakında İmralı'daki CANİ'yi Eyalet Başkanı olarak görürseniz sakın şaşırmayın.. ( aynen katılıyorum ustam hangi haklardan magrumlar bende çok merak ediyorum aynen katılıyorum ustam )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herhalde yakında apo deneni ulasa sesleniş programlarındada izleriz.ne kapanmayı nede açılmayı beceremiyoruz

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri