Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
artık geçmişi unutalım. olan oldu giden gitti. eğer dedikleri gibi olursa yada dediklerini yaparlarsa hiçbir sorun kalmaz. ben açılımların ekonomik anlamda ve toprak reformu konusunda yapılması gerektiğine inanıyorum. benim için öncelik bular.
geçmişi unutalım olan oldu giden gitti lafı sence biraz abes değilmi geçmişini unutan geleceğini bilemezmiş giden gittti eğer benim askerim için söylendiyse ki ben öyle anlıyorum seni kınıyorum açılımların toprak reformunda olacaqğını söylemişsin bizim bundan haberimiz yok yoksa devlet vatandaşlara bedava toprakmı veriyor beyler bu yurdun toprağı hiç kimseye sevimli görülmek için iktidarda kalıp oy toplamak için peşkeş çekilemez bu toprak için binlerce şehit verildi bu mukaddes topraklar şehit kanlarıyla sulandı bu insanların toprağı belli doğusuyla batısıyla kuzeyi ile güneyi ile türk toprakları bunun dışında başka toprak yok toprak reformu neymiş bir açıkla bizde bilelim