Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Erdoðan: Neþet Ertaþ da bizim, Þivan Perwer de...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sayýn baþbakan herþeyi iii demiþ güzel demiþ de bu zamana kadar aklý neredeymiþ bu arada kürt açýlýmý derken onlardan sanki türkiyenin baþka ayrý bir milletiymiþ gibi bahsetmesi ve söylemleri gerçekten ilginç siz oralara okul yaptýrsaydýnýz iþ istihdamlarý saðlamayýp oradaki insanlarý açlýða terketmeseydiniz onlara gerçekten deðer verdiðinizi önemsediðinizi gösterseydiniz zaten bu zamana kadar yaþanan bunca acýlarýn büyük bir kýsmý yaþanmayacaktý he gelelim þimdi diðer meselelelere soralým þimdi þehit analarýnýn vicdanýný nasýl rahatlatacaksýn? sen þimdi benim kürt halkýmý ayrý bir kimliðe koyup açýlým yaptýn ya yarýn çerkez açýlýmý alevi açýlýmý sünni açýlýmý mý yapacaksýn her problemde insanlarý laz çerkez türk kürt diyerekmi yargýlayacaksýn peki bu ayrýmcýlýk olmazmý? burada kimse vatandaþýný ayýramaz burasý türkiye kökenlerimiz doðu batý çerkez laz gürcü ne olursa olsun sen yapacaksan bunu türkiye açýlýmý olarak yapacaksýn doðudaki halkýma batýdaki halka nasýl muamele gösteriyorsan öyle davranacaksýn okullar yaptýracaksýn iþ yerleri kuracaksýn oralara rahmetli gaffar okan gibi insan gibi insan adam gibi adam kiþileri bulup göndereceksin oralara devletin sýcaklýðýný devlet anayý götüreceksin ve bunlarý yapman içinde kürt açýlýmý yapmana gerek yok bu zaten devletin yapmasý gereken bir gereklilik deðilmidir.SAygýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart biraz ayýp olmuyormu

Alýntý BRINDAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    artýk geçmiþi unutalým. olan oldu giden gitti. eðer dedikleri gibi olursa yada dediklerini yaparlarsa hiçbir sorun kalmaz. ben açýlýmlarýn ekonomik anlamda ve toprak reformu konusunda yapýlmasý gerektiðine inanýyorum. benim için öncelik bular.
    geçmiþi unutalým olan oldu giden gitti lafý sence biraz abes deðilmi geçmiþini unutan geleceðini bilemezmiþ giden gittti eðer benim askerim için söylendiyse ki ben öyle anlýyorum seni kýnýyorum açýlýmlarýn toprak reformunda olacaqðýný söylemiþsin bizim bundan haberimiz yok yoksa devlet vatandaþlara bedava toprakmý veriyor beyler bu yurdun topraðý hiç kimseye sevimli görülmek için iktidarda kalýp oy toplamak için peþkeþ çekilemez bu toprak için binlerce þehit verildi bu mukaddes topraklar þehit kanlarýyla sulandý bu insanlarýn topraðý belli doðusuyla batýsýyla kuzeyi ile güneyi ile türk topraklarý bunun dýþýnda baþka toprak yok toprak reformu neymiþ bir açýkla bizde bilelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok kolay valla 7 yýl hiçbirþey yapmayacaksýn sonra kür acýlýmý üst kimlik alt kimlik kürt sorunu insanlar ölmesin kelle sayýn dtp ile görüþmem vb ne deyiþti gözlük mü takdýnýz gözünüze ufkunuz mu deðiþti deðiþen birþey yok yine ayný hikaye secim yaklaþýyor hazýrlýklar tam gaz mecliste alayan alayana adamlar geldikleri zaman gibi maðdur ve mazlum bakýn yeni meclis baþkanýna millet vekilleri maðdur diye tokiye talimat vermiþ be neysesiz maðdur kürtler maðdur geri kalanlar ne durumda hep söylüyom yine söyliyeyim bu adamlar okadar çabuk yükseldi güçlendi ki þimdide son diyetlerini ödüyor o da vataný bölmek amerika kürtlere bal çalýyor kürtlerde balýn dadýna varýyor ama son iyi deðil erbakanýn dediði gibi kanlý kansýz mý misali ama hayret ettim hak vermediðim bir adam bahceli ilk defa haklý çýkaçak gibi bir ikinci menderes olayý yaþamayýz inþaallah ama izliyorum kürt acýlýmý muhabetlerinden sonra tayib beyi rengi kaçmýþ gibi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþbakan birde TÜRK olduðunu hatýrlasada TÜRK açýlýmý yapsa
    Mehmetciðe kurþun sýkaný baþbakan affede bilir ama yüreði yanan gözü yaþlý analar asil TÜRK milleti ve ben affetmem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bakýyorumda her konuda yapýlan geniþ yorumlar tayyip aðaya vede çifliðindeki sürü Türk'e gelince fazla yapýlmamýþ galiba biraz partizanlýk biraz sessizlik var.bence eleþtirende ,katýlanda bu forumda düþüncelerini yazmalý ki herkes bir þeyler paylaþsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kürt açýlýmýný savunan bir insan deðilim ama yapýlanlarýnda kötü niyetle yapýldýgýný düþünmüyorum þivan defalarca ceza almýþ hatta ül***e giriþi yasaklanmýþ olan bir insan sen üstüne basa basa buda bizim dersen imralýdakinide kabullenmiþolursu bazý cümleleri özenli seçmek lazým gelir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demokrasi hikaye bunlar demokrasiyi istese söz verdikleri dokunulmazlýklarý kaldýrýr yargýya müdahale etmezler devleti ele gecirmeye çalýþmazlar demokrasi ben yaparým doðru yaparým mantýðý deðl adamlarýn kendini eleþtirenlere tahamülü yok mantýk güzel kendine geldimi mazlum maðdur alamalar baþkasýna geldimi mangalda gül býrakmamalar uyanmak lazým adamlar biz gidersek memleketin altýna döþediðimiz pompalarýn fidilini çekeriz demesi çok vahim hele hele bizden baþka alternatif yok ya onlar zavallý ya bu millet zavallý bu milleti küçümsemek en kötü iþgal günlerinde bile bu millet kurtarýcýsýný bulmuþtur zavallýlara duyurulur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yahu Adam gözümüzün içine baka baka vataný bölüyor,insanlarý kamplara ayýrýyor,aklý baþýnda sandýðýmýz birçok kiþi de alkýþ tutuyor.Bu Ülkede nasýl bir Kürt sorunu varmýþ biri açýklasýn da biz de öðrenelim. Bu vatandaþlar hangi haklardan mahrum býrakýlayor anlatýn da öðrenelim. Mal-mülk sahibi mi olamýyorlar,fabrika mý açamýyorlar,Polis-Asker mi olamýyorlar,Milletvekili-Baþbakan-Cumhurbaþkaný mý olamýyorlar?? Söyleyin Allah aþkýna hangi haklardan yararlanamýyorlar?? Tayyip biryerlerden aldýðý talimat doðrultusunda hareket ediyor.Bu apaçýk ortada.Ben Ona deðil bu Zat'a alkýþ tutanlara sinir oluyorum. Dikkat edin tarihte bunun çok örnekleri var. Bir devleti bölmek istiyorsan önce kültürüne müdahale edeceksin. Sonra gerisi çok kolay gelir. Yakýnda Ýmralý'daki CANÝ'yi Eyalet Baþkaný olarak görürseniz sakýn þaþýrmayýn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yahu Adam gözümüzün içine baka baka vataný bölüyor,insanlarý kamplara ayýrýyor,aklý baþýnda sandýðýmýz birçok kiþi de alkýþ tutuyor.Bu Ülkede nasýl bir Kürt sorunu varmýþ biri açýklasýn da biz de öðrenelim. Bu vatandaþlar hangi haklardan mahrum býrakýlayor anlatýn da öðrenelim. Mal-mülk sahibi mi olamýyorlar,fabrika mý açamýyorlar,Polis-Asker mi olamýyorlar,Milletvekili-Baþbakan-Cumhurbaþkaný mý olamýyorlar?? Söyleyin Allah aþkýna hangi haklardan yararlanamýyorlar?? Tayyip biryerlerden aldýðý talimat doðrultusunda hareket ediyor.Bu apaçýk ortada.Ben Ona deðil bu Zat'a alkýþ tutanlara sinir oluyorum. Dikkat edin tarihte bunun çok örnekleri var. Bir devleti bölmek istiyorsan önce kültürüne müdahale edeceksin. Sonra gerisi çok kolay gelir. Yakýnda Ýmralý'daki CANÝ'yi Eyalet Baþkaný olarak görürseniz sakýn þaþýrmayýn.. ( aynen katýlýyorum ustam hangi haklardan magrumlar bende çok merak ediyorum aynen katýlýyorum ustam )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herhalde yakýnda apo deneni ulasa sesleniþ programlarýndada izleriz.ne kapanmayý nede açýlmayý beceremiyoruz

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri