REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: satılık dreambox 500s 1. kalite klon

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart satılık dreambox 500s 1. kalite klon

iki haftadır kullandığım dreambox 500s cihazımı satıyorum arkadaşlar satmam sebebim ben yıllardır next kullanıyorum birde dreambox deniyim dedim ama hiç hoşuma gitmadi cihazı bir türkü çözemedim ondan satıyorum alacak arkadaşın istanbul içinden olması terciğimdir cihazı elden vereceğim fiyatı 130 tl dir tek fiyat dediğim gibi sadece iki hafta kullandım kesinlikle hiç bir sorunu yoktur bana bu numaradan olaşabilirsiniz 0544 465 82 05
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın bir kac resmine eklerseniz alıcı arkadaşlar için daha iyi olacaktır..

bu arada cihazın 0 ı bu fiyatken : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sizin 130 lira bicmeniz düsündürücü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani iyi bir araştırmada sıfır fiyatı 115-130 arasında bulunabilir bencede fiyatı iyi değerlendirin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence çok iyi bir fiyat alınabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence siz iyi bir araştırma yapın dreambox öle 2 haftda çözemesınız siz öle kim dedi o ruya kutuyu 2 haftada çözeceğinizi sonradan cok pişman olursunuz. O hantal nextle uğraşmaktansa biraz kafa yorun forumda hazır backuplar var anlatımnlar var incelersenız takıldığınız yerde problem olunca sorarsanız en fazla 1 ay içinde o cihazın öğrenırsınız. Öğrendığınızde zaten next ti gözünüze bile göstermezsınız zira ben super plusunu 2 hafta kullandım benı usandırdı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

75 tl veririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

80 olursa bir arkadaşıma lazımdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 kabul edersen temasa geçelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım 90 ver bence satmak ıstıyorsan yenısıne yaklasmıs verdıgı fıyatda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz satılmıştır gösterilen ilgiye çok teşekkürler iyiki varsın supersatforum
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri