Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 500s cccam ile 16 doğu uydusu?.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat2003 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    blue panelden cccam infoyu aç oradanda providers i tıkladığın zaman sana gelen severinden bütün paketleri görebilirsin.
    Arkadaşım ilgine çok teşekkür ediyorum ama dediğini yapmak istedim olmadımı benmi yapmadım bilmiyorum biraz daha ayrıntılı cevap yazarmısın lütfen kullandığım cihazda g4.60 var mavi tuşa basıyorum ama cccam info menüsünü bir türlü bulamadımda...
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım ilgine çok teşekkür ediyorum ama dediğini yapmak istedim olmadımı benmi yapmadım bilmiyorum biraz daha ayrıntılı cevap yazarmısın lütfen kullandığım cihazda g4.60 var mavi tuşa basıyorum ama cccam info menüsünü bir türlü bulamadımda...
    Bak şimdi kumandadan mavi tusa bas 2 ci sırada olan addons tıkla arkasından download gemini server yazan kısıma tıkla acılan download bölgesinden cam configs kısmına gel cc cam config yazan kısma o***i ver o iner ve işlem bitince yeşile basarsın. ondan sonra sarı tusa basıp cc cam infonun cıktıgını görebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri