REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Full spor paketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Full spor paketi

arkadaşlar az önce bana bir mesaj geldi neyin nesisidir diye bir sorayım dedim

mesaj aynen şöyle( [COLOR="Red"]gs ve trabzon nun avrupa ligi on eleme macları spor paketinde FULL SPOR paketi sadece2 gün için 100 tl indirmli hemen dsu yazıp 2850 ye gönder . arayalım) [/COLOR ]diye yazıyor
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3g olayı olabilirr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar az önce bana bir mesaj geldi neyin nesisidir diye bir sorayım dedim

mesaj aynen şöyle( [COLOR="Red"]gs ve trabzon nun avrupa ligi on eleme macları spor paketinde FULL SPOR paketi sadece2 gün için 100 tl indirmli hemen dsu yazıp 2850 ye gönder . arayalım) [/COLOR ]diye yazıyor
    .size özel indirim var demek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    .size özel indirim var demek.
    yani hoca bravo şu mesajın beni derinden etkiledi dogrusu bir garip oldum adamı ancak bu kadar güzel aydınlatabilirdin aglamak istiyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani hoca bravo şu mesajın beni derinden etkiledi dogrusu bir garip oldum adamı ancak bu kadar güzel aydınlatabilirdin aglamak istiyorum
    usta kısa ve net cevap verdim.Seni bu kadar deriinden etkileyeceğini bilmiyordum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu aldatma mesajlar geliyor.Onlardan olmasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri