Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: bir ricam var arkadaşlar saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bir ricam var arkadaşlar saygılar....

sayın arkadaşlar bu yıl girdiğim öss sınavında konya selçuk üniversitesi iktisadi ve idari bilimer fakültesi kamu yönetimi bölümünü kazandım ve nasipse 5 yıl konyadayım sizden bir ricam var arkadaşlar malum bu ülkede bu Ekonomide okumak çok zor sizden isteğim konyada olup da bana iş verebilecek arkadaşlarım varmı içinizde elektronik cihazlar teknik servis yada başka bir iş çalışıp okul masraflarımı çıkartmam gerek yada tanıdığınız burs veren arkadaşlarınız tanıdıklarınız varmı arkadaşlarım bu konuda bana bilgi verirseniz gerçekten memnun olurum eposta adresim:

[email protected]

saygılarımla Ali COŞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım oncelikle hayırlı olsun. umarım forumdas arkadaşlardan sana yardımcı olacak olanlar cıkar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dreamlike Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşlar bu yıl girdiğim öss sınavında konya selçuk üniversitesi iktisadi ve idari bilimer fakültesi kamu yönetimi bölümünü kazandım ve nasipse 5 yıl konyadayım sizden bir ricam var arkadaşlar malum bu ülkede bu Ekonomide okumak çok zor sizden isteğim konyada olup da bana iş verebilecek arkadaşlarım varmı içinizde elektronik cihazlar teknik servis yada başka bir iş çalışıp okul masraflarımı çıkartmam gerek yada tanıdığınız burs veren arkadaşlarınız tanıdıklarınız varmı arkadaşlarım bu konuda bana bilgi verirseniz gerçekten memnun olurum eposta adresim:

[email protected]

saygılarımla Ali COŞAN
    Allah yardımcınız olsun inşallah beklentileriniz olur.Ama en uygunu sanırım gittiğiniz yerde araştırmanız olur.Zaman açısından hem kalacağınız yere hemde okulunuza yakın olması çok daha önemli.

Kolay gelsin bol şans...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dreamlike Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

[email protected]

saygılarımla Ali COŞAN
    değerli dostum Allah hayırlı etsin bende üniversiteyi çok zor şartlarda bitirdim seni çok iyi anlıyorum Allah inşaallah kelbine göre verir başarılar saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırılı olsun ali coşan....benim biladerde çanakkalede okuyor...bir yandanda çalışıyor...
    sende bulursun inşallah...
    selamelte...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konya sanayi olarak çok büyük bir şehir 3 tane biyik sanayisi var elektronik olarakta yeterince fazladır sanırsam mutlaka iş bulursun ama referans ve kendini tanıtman önemli
    hayırllı olsun kolay gelsin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri