Link çalışmıyor yönetici dostumuzun dikkatıne sadece 1ve 2. port,tan sonra bir daha çalısmadı neden acaba bu konuda bilginize..
SEVGİLER.
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Link çalışmıyor yönetici dostumuzun dikkatıne sadece 1ve 2. port,tan sonra bir daha çalısmadı neden acaba bu konuda bilginize..
SEVGİLER.
Konu cihat43 tarafından (11-10-2009 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.

Windows açılırken ve kapanırken ses gelmiyor

Linkleri tek tek kontrol ettim ve çalışıyor
Başlat / Denetim Masası / Ses efekti ve Ses Aygıtları / Ses Efekti sekmesine geçin / Ses düzeni açılır menüsünden Windows Varsayılan / uygula /tamam

Ok şimdi çalıştı tşk edrim yanlıs konu dısında benim bir problemım var ben yanlılıkla benim bütün diskteski bütün programalrım silindi usta bana dısk kurtarıcı çok iyi bir program lazım ben kurtarıcı kulladım ama kurtardım zannettıgım hıc bırı doğrudurust çalısmıyor hiç biri bana yardımcı olursanız sevnirim.
Sevgiler.

Usta ben xp yüklecem nero veri yazılıyor olarak yükledım olmadı yanlız dosya çıkarılmıyor dosya çıkarmada çıkarma ilşemine devam edebilmek için aşağıdaki cilt gerekiyor. ve ben ilk defa yükleme yapacam bu konuda yardımlarınız beklıyorum.
Sevgiler.

teşekkürler üstat böyle bir paylaşım için ellerine sağlık.

,Dosyaları bir klasöre çıkardığıMda ISO kalıbı çıkmıyor neden acaba bu konuda yardımlarını bklıyorum bir türlü dosya çıkmıyor analamdım giit nasıl bunu yapabılırım .
SEVGİLER.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri