Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: XP Pro SP3-TR-Full Driver-Katılımsız Kurulum-2009

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek link olarak diriyoruz dimi usta acılyazarsan sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı optik burak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tek link olarak diriyoruz dimi usta acılyazarsan sevinirim
    rardan çıkart cd veya dvd kalıbı yaz bu kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet cafe isletmecisiyim bu tur kolayliklar isimi hizlandiracaktir cok tesekkur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler paylaşım için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline salık çok teşekkür ederim arkadaşım yanlız bir şey sorayım bilgisayarda d ye 2 adet gizli dosya atıyor silinmiyor f ve g varsa onada atıyor silin miyor nasıl silecem cöp kutusu gibi dosya görülümlü???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eline salık çok teşekkür ederim arkadaşım yanlız bir şey sorayım bilgisayarda d ye 2 adet gizli dosya atıyor silinmiyor f ve g varsa onada atıyor silin miyor nasıl silecem cöp kutusu gibi dosya görülümlü???????
    Dosyaların isimlerini ve caps alıp buraya eklerseniz size ne oldukları
    hakkında bilgi verebilirim.Ancak ben böyle birşey ayarlamadım

Eğer sizin bilgisayarınızda daha önceden oluşturduğunuz disk bölümlerinde virüs var ve siz bunu fark etmediyseniz kendini diğer bölümlerede kopyalamış olabilir

UP-LOAD etmeden öncede gerekli tüm taramları yaptım uyarı verebilecek
    bir durumla karşılaşmadım

Bilgisayarınızda hangi antivirüs programını kullanıyorsanız bilgisayarınızın
    tamamınıda tarayınız format sonrasında yüklediğiniz programlarda
    buna sebep olmuş olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oldsman ustam pc yi açtığımda her zaman gelmiyor ama windows xp özgün sürümleri başka versiyonla değişmiş xp cd nizi takıp düzeltin gibi bir uyarı geliyor.xp cd yi takıyorum ama bişey düzelmiyor.acaba format atarken bazı dosyaları yüklemedimi?sizce böyle bir uyarı neden geliyor.biliyosanız aydınlatırmısınız lütfen.çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    oldsman ustam pc yi açtığımda her zaman gelmiyor ama windows xp özgün sürümleri başka versiyonla değişmiş xp cd nizi takıp düzeltin gibi bir uyarı geliyor.xp cd yi takıyorum ama bişey düzelmiyor.acaba format atarken bazı dosyaları yüklemedimi?sizce böyle bir uyarı neden geliyor.biliyosanız aydınlatırmısınız lütfen.çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    Kurduğum bilgisayarlarda bu tür bir sorunla hiç karşılaşmadım ve şikayet
    hiç gelmedi.Kurulum esnasından bir hata msg aldınız mı ?
    şayet aldıysanız ve siz bunu görmezden geldiyseniz sistem hatalı ve eksik kurulur
    yok eğer almadıysanız yeni bir cd yazdırın ve yazım hızını 4x veya 8x
    olarak ayarlayınız.Yazım sırasında bir hata msg aldınız mı ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunuzuna geç cevap verdiğim için özür diliyorum.format atarken herhangi bir hata mesajı almadım.bende format cd'den şüphe ediyorum.cd biraz kalitesiz galiba.dediğiniz gibi yazım hızını düşük çekeceğim.ama şu sıralar pc hata vermiyor.ilginize teşekkür ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Burdakini şimdi bitirdim indirmeyi bendekide şans Kota doldu bir dahaki aya inşallah
    Usta aynen bende ötekini yeni indirdim bunu indirmek zor geliyor halbuki kotasız ama premium olmadıgı icin ugras dur

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri