tek link olarak diriyoruz dimi usta acılyazarsan sevinirim
Teşekkur: 0
tek link olarak diriyoruz dimi usta acılyazarsan sevinirim
internet cafe isletmecisiyim bu tur kolayliklar isimi hizlandiracaktir cok tesekkur ederim
teşekkürler paylaşım için.
eline salık çok teşekkür ederim arkadaşım yanlız bir şey sorayım bilgisayarda d ye 2 adet gizli dosya atıyor silinmiyor f ve g varsa onada atıyor silin miyor nasıl silecem cöp kutusu gibi dosya görülümlü???????
Dosyaların isimlerini ve caps alıp buraya eklerseniz size ne oldukları
hakkında bilgi verebilirim.Ancak ben böyle birşey ayarlamadım
Eğer sizin bilgisayarınızda daha önceden oluşturduğunuz disk bölümlerinde virüs var ve siz bunu fark etmediyseniz kendini diğer bölümlerede kopyalamış olabilir
UP-LOAD etmeden öncede gerekli tüm taramları yaptım uyarı verebilecek
bir durumla karşılaşmadım
Bilgisayarınızda hangi antivirüs programını kullanıyorsanız bilgisayarınızın
tamamınıda tarayınız format sonrasında yüklediğiniz programlarda
buna sebep olmuş olabilir
oldsman ustam pc yi açtığımda her zaman gelmiyor ama windows xp özgün sürümleri başka versiyonla değişmiş xp cd nizi takıp düzeltin gibi bir uyarı geliyor.xp cd yi takıyorum ama bişey düzelmiyor.acaba format atarken bazı dosyaları yüklemedimi?sizce böyle bir uyarı neden geliyor.biliyosanız aydınlatırmısınız lütfen.çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Kurduğum bilgisayarlarda bu tür bir sorunla hiç karşılaşmadım ve şikayet
hiç gelmedi.Kurulum esnasından bir hata msg aldınız mı ?
şayet aldıysanız ve siz bunu görmezden geldiyseniz sistem hatalı ve eksik kurulur
yok eğer almadıysanız yeni bir cd yazdırın ve yazım hızını 4x veya 8x
olarak ayarlayınız.Yazım sırasında bir hata msg aldınız mı ??
sorunuzuna geç cevap verdiğim için özür diliyorum.format atarken herhangi bir hata mesajı almadım.bende format cd'den şüphe ediyorum.cd biraz kalitesiz galiba.dediğiniz gibi yazım hızını düşük çekeceğim.ama şu sıralar pc hata vermiyor.ilginize teşekkür ediyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri