Link çalýþmýyor yönetici dostumuzun dikkatýne sadece 1ve 2. port,tan sonra bir daha çalýsmadý neden acaba bu konuda bilginize..
SEVGÝLER.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Link çalýþmýyor yönetici dostumuzun dikkatýne sadece 1ve 2. port,tan sonra bir daha çalýsmadý neden acaba bu konuda bilginize..
SEVGÝLER.
Konu cihat43 tarafýndan (11-10-2009 Saat 18:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Windows açýlýrken ve kapanýrken ses gelmiyor
Linkleri tek tek kontrol ettim ve çalýþýyor
Baþlat / Denetim Masasý / Ses efekti ve Ses Aygýtlarý / Ses Efekti sekmesine geçin / Ses düzeni açýlýr menüsünden Windows Varsayýlan / uygula /tamam
Ok þimdi çalýþtý tþk edrim yanlýs konu dýsýnda benim bir problemým var ben yanlýlýkla benim bütün diskteski bütün programalrým silindi usta bana dýsk kurtarýcý çok iyi bir program lazým ben kurtarýcý kulladým ama kurtardým zannettýgým hýc býrý doðrudurust çalýsmýyor hiç biri bana yardýmcý olursanýz sevnirim.
Sevgiler.
Usta ben xp yüklecem nero veri yazýlýyor olarak yükledým olmadý yanlýz dosya çýkarýlmýyor dosya çýkarmada çýkarma ilþemine devam edebilmek için aþaðýdaki cilt gerekiyor. ve ben ilk defa yükleme yapacam bu konuda yardýmlarýnýz beklýyorum.
Sevgiler.
teþekkürler üstat böyle bir paylaþým için ellerine saðlýk.
,Dosyalarý bir klasöre çýkardýðýMda ISO kalýbý çýkmýyor neden acaba bu konuda yardýmlarýný bklýyorum bir türlü dosya çýkmýyor analamdým giit nasýl bunu yapabýlýrým .
SEVGÝLER.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri