REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: multibox bölümü niye yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup multibox bölümü niye yok

ustatlar multibox bölümü niye yok. bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar var.multibox yazılımları k eyleri eklense iyi olur bence saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bölüm olsa bile destek verecek yetkilerin olması gerekmiyormu.redline bir siteye destek veriyor diger sitelerde pek aktif degiller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bölüm olsa bile destek verecek yetkilerin olması gerekmiyormu.redline bir siteye destek veriyor diger sitelerde pek aktif degiller
    Maalesef redline yetkilileri hiç bir sitede aktif değiller.Üstelik şimdi fuar zamanı yaklaşıyor,vakitlerinin olacağını hiç sanmam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı köroğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maalesef redline yetkilileri hiç bir sitede aktif değiller.Üstelik şimdi fuar zamanı yaklaşıyor,vakitlerinin olacağını hiç sanmam.

Redline yetkilerinin aktif oldukları siteleride gördüm müsterilerinin ( haklı ) sitemlerinden dolayı bırakın bilgilendirme yapmayı foruma bile giremiyorlar..

Sorunlu Markalarla çalışmak yerine çalışmamayı yeğleriz,ama redline ' ı seven kullanıcıları sagolsunlar forumda bilgilendirme yapmaya calısıyorlar..

Multibox yazılımlarına gelincede illede yetkililer ekleyecek diye bir kanun yok cihazdan anlayan arkadaşlarımız gerekeni yaparlar
    Konu HCakir tarafından (13-08-2009 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redline yetkilerinin aktif oldukları siteleride gördüm müsterilerinin ( haklı ) sitemlerinden dolayı bırakın bilgilendirme yapmayı foruma bile giremiyorlar..

Sorunlu Markalarla çalışmak yerine çalışmamayı yeğleriz,ama redline ' ı seven kullanıcıları sagolsunlar forumda bilgilendirme yapmaya calısıyorlar..

Multibox yazılımlarına gelincede illede yetkililer ekleyecek diye bir kanun yok cihazdan anlayan arkadaşlarımız gerekeni yaparlar
    Üstad aktif değil derken o sitelerde yetkilerinin sadece isimlerini görürsünüz.Bilgilendirme ile ilgili hiç bir şey yok,ben bu anlamda söylemiştim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri