Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: multibox bölümü niye yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Giveup multibox bölümü niye yok

ustatlar multibox bölümü niye yok. bu konuda sýkýntý çeken arkadaþlar var.multibox yazýlýmlarý k eyleri eklense iyi olur bence saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bölüm olsa bile destek verecek yetkilerin olmasý gerekmiyormu.redline bir siteye destek veriyor diger sitelerde pek aktif degiller

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Prosieben Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bölüm olsa bile destek verecek yetkilerin olmasý gerekmiyormu.redline bir siteye destek veriyor diger sitelerde pek aktif degiller
    Maalesef redline yetkilileri hiç bir sitede aktif deðiller.Üstelik þimdi fuar zamaný yaklaþýyor,vakitlerinin olacaðýný hiç sanmam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý köroðlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Maalesef redline yetkilileri hiç bir sitede aktif deðiller.Üstelik þimdi fuar zamaný yaklaþýyor,vakitlerinin olacaðýný hiç sanmam.

Redline yetkilerinin aktif olduklarý siteleride gördüm müsterilerinin ( haklý ) sitemlerinden dolayý býrakýn bilgilendirme yapmayý foruma bile giremiyorlar..

Sorunlu Markalarla çalýþmak yerine çalýþmamayý yeðleriz,ama redline ' ý seven kullanýcýlarý sagolsunlar forumda bilgilendirme yapmaya calýsýyorlar..

Multibox yazýlýmlarýna gelincede illede yetkililer ekleyecek diye bir kanun yok cihazdan anlayan arkadaþlarýmýz gerekeni yaparlar
    Konu HCakir tarafýndan (13-08-2009 Saat 19:49 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Redline yetkilerinin aktif olduklarý siteleride gördüm müsterilerinin ( haklý ) sitemlerinden dolayý býrakýn bilgilendirme yapmayý foruma bile giremiyorlar..

Sorunlu Markalarla çalýþmak yerine çalýþmamayý yeðleriz,ama redline ' ý seven kullanýcýlarý sagolsunlar forumda bilgilendirme yapmaya calýsýyorlar..

Multibox yazýlýmlarýna gelincede illede yetkililer ekleyecek diye bir kanun yok cihazdan anlayan arkadaþlarýmýz gerekeni yaparlar
    Üstad aktif deðil derken o sitelerde yetkilerinin sadece isimlerini görürsünüz.Bilgilendirme ile ilgili hiç bir þey yok,ben bu anlamda söylemiþtim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri