cihaz açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor .ekran karlı .nasıl tekrar ekrana görüntü geri gelebilir.ayrıca uydu xşhazının ekranında 100 yazıyor .yardım edermisiniz.
cihaz açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor .ekran karlı .nasıl tekrar ekrana görüntü geri gelebilir.ayrıca uydu xşhazının ekranında 100 yazıyor .yardım edermisiniz.
RS 232 Kablon varsa yazılım atmayı dene derim.Ne olduda cihaz bu duruma geldi yazılım vs mi atıyordunuz?
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
İlginiz için teşekkür ederim . Ben de bilmiyorum nasıl oldu cihaz babamlarda bana anlatılanları yazdım kendim cihazı görmedim .yaklaşık 45 km mesafedeler telefonla yardım edeyim dedim olmadı.tam olarak ne olması gerektiğinin bilöiyorum ama master şifre ile (8503) girmelerini istedim yine de bir değişiklik olmadı acaba sorun çok mu büyük? Bu ARIZA İKİNCİ KEZ OLUYOR ama ben ilkini de görmedim .ilkinde komşu yapmış .ikincisinde başka bir komşu (söylenene göre ekranda görüntü varmış )kumandayla nasıl bu hale getirdiğini anlayamadım .Sizden ricam böyle bir sorunla karşılaştınız mı çözümü nasıl olabilir? şimdiden teşekkür ederim.
cihazın hiç bişisi yok sadece reset yemiş o kadar
menü yapınca panelde 100 yazar reset yediği için tv ye görüntü gelmiyor azcık anlayan varsa 5 dakkalık iştir yani arıza yoktur
merhaba arkadaşlar NEXT YE-2000 DPCIS SUPER
ONEC177.17 02/05/2008
SB3-D S4R32
TK3C1NO hhlj 01/01/08
BOO1c-B001e 01.06 HS01.00
bunlar benim cihazla ilgili bilgiler cihazın sorunu girişler etkin değil yani flash disk, usb girişi gibi işlemlerin bulunduğu menü yani daha önce hiç birşey takılı değilken aktif ti ama şimdi flash disk takarsan aktif oluyor yani bazı şifreli kanalları açması gerekirken hiçbir şifreli kanalı açmıyor yardım ederseniz sevinirm...
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri