REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: "Tuncay'ı da aldık!"

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca yenı bir haber Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gafı

Kazım Kazım maçın ardından yaptığı sohbette ilk 11'de oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledikten sonra "Ama şimdi Tuncay geliyor. O gelince belki ben yedeğe çekilebilirim" diyerek tüyoyu verdi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nin haberine göre; Taraftarın sevgilisi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yla 4 yıllık Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yenileyen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de sıra eski kaptan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nın takıma kazandırılmasına geldi. Sarı-lacivertlilerin hem milli futbolcuyla hem de kulübüyle her konuda anlaştığı ve transferin bu hafta içinde bitirileceği öğrenildi. Öte yandan maç sonrası Kazım Kazım'ın arkadaşlarıyla yaptığı bir sohbette sarf ettiği sözler de bu transferin bittiğini müjdeler nitelikteydi. Kazım, arkadaşlarının "Hoca seni neden çıkarttı" soruları üzerine "Ben Fenerbahçe'ye ikinci sınıf bir takımdan geldim. Uzun süre yedek kalmam normaldi. Ancak şimdi hocamız beni ilk 11'de oynatıyor. Oyundan çıkarmak da onun takdiri. Şu anda çok mutluyum. Ancak şimdi Tuncay geri geliyor. O geldiği zaman ne olacağı belli olmaz. Belki o ilk 11'e girer, ben yedeğe çekilebilirim" dedi. Bu sözler bazı çevreler tarafından, Tuncay Şanlı transferinin gerçekleşmesi durumunda Kazım'ın takımdan ayrılabileceği şeklinde yorumlandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe oyuncu bakımından iyice zenginleşti oyuncular birbirine uyum sağlarsa ve güzel bi kadro kurulursa bu sene çok başarılı olur

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri