Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Gemini-4.60 Özel Backup (TRT1 ok) 17.08.2009 KaYaCaN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

var/etc nin içine nasıl gircez ve nasıl atıcaz bilgisayardan bağlanıp mı yapacaz cihazın kendi içinden menüden mi yapacaz hiç bir bilgim yok ilgin için teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    var/etc nin içine nasıl gircez ve nasıl atıcaz bilgisayardan bağlanıp mı yapacaz cihazın kendi içinden menüden mi yapacaz hiç bir bilgim yok ilgin için teşekkür
    flash fxp programı ile bağlanacaksın cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam flaş proğramıyla bağlanıyorum ama sadece bekap dosyasını yükleyebiliyorum var/etc nin içine nasıl girildiğini ve server bilgilerini nasıl girdiğimizi bilmiyorum cfg dosyasının yedeğini aldığım vatandaş gönderdi bana da nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam flaş proğramıyla bağlanıyorum ama sadece bekap dosyasını yükleyebiliyorum var/etc nin içine nasıl girildiğini ve server bilgilerini nasıl girdiğimizi bilmiyorum cfg dosyasının yedeğini aldığım vatandaş gönderdi bana da nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum
    flashfxp programıyla cfg dosyasını yükleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaç gündür bu dreambox cihazı ile ilgili bilgileri okuyırum daha hala emekleme seviyesindeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link uçmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerinize sağlık

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri