REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Gemini-4.60 Özel Backup (TRT1 ok) 17.08.2009 KaYaCaN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rss 232 kablo ilemi atılıyo bu program vede bu programı yükleyince kullandığımız server bilgileri silinirmi kısaca yazılı anlatım olarak anlatırmısınız hayat paylaşmakla güzeldir
    ccam.config dosyasının yedeğini alın. var/etc içinde yanlış hatırlamıyorsam dosyanın yeri.
    prpgram anlatımı aşağıdaki linktedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu programı nasıl yüklicez onuda anlatırmısınız bir zahmet

Dosyaylan beraber resimli açıklama eklenmiştir :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu image de kanallar yan yana sıralanmış ben alt altta sıralanmasını istiyorum nasıl yapabilirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kel_bakkal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu image de kanallar yan yana sıralanmış ben alt altta sıralanmasını istiyorum nasıl yapabilirim...
    Dreamboxun ip adresini explorer in adres satırına yazıyorsunuz.Sonra dreamboxa kullanıcı adı şifre yazıp bağlanıyorsunuz(default root ve dreambox) sonrasında menülerden remote kısmına girip kumanda yı yeni açılan bir pencerede görüyorsunuz şimdi kumandadan ok tuşuna basıp kanal listesini açın sonra kumanda üzerinden video tuşuna basıp kanal listesi görünümünü değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunun 7020 backupu da verilirse memnun olacağız gayet stabil çalışıyor sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustat bu cihazdaki güncellemeyi açrsak herhangi bir sakıncası olurmu üzerindeki serveri zarar gerlirmi birde cihazda trt ve ntv yi açmıyor onun için yazılım atacağız veya güncellemeyi açarsak kendi otomatik olarak yaparmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dremabox u 3 gündür kullanıyorum kayacan arkadaşın dosyasını indirdim flaşvizard la yükledim ancan server bilgilerimi, yedeklemeyi ve tekrak geri yüklemeyi bilmiyorum yalnız elimde server bilgisi mevcut yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

var/etc içine atacaksın.selamlar.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri