Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kontak kapatınca ibre aşağıya düşüyor mu yani boş konuma geliyor mu?benzin lambası var bu araçlarda.belki senin depo alt taraftan darbe almış ve şamandıra dediğimiz depodaki benzin seviyesini ölçen parça rahat hareket etmiyor olabilir.ayrıca depo şamandırası dediğimiz ki üzerinde benzin pompası da bulunan parça üzerinde bir resistans var üzerinde platin gezip benzin seviyesine göre gerekli olan omaj ı ayarlıyor o resistans üzerindeki çizgiler arası doluyor zamanla sürtünmeden ve resistans omaj ı düşüyor o yüzden de senin depo boşalsa bile çeyrek depo gösterebilir.
daha ayrıntılı yazarsan yardım etmeye çalışayım
kontak kapatınca ibre çeyrekten aşağıya düşüyor...açınca yine çeyrek depo gösteriyor...bu halde marşa defalarca basmama rağmen almadı...benzinciye kadar ittirdim aracı... benzin lambasıda hiç yanmadı...nerede olduğunuda bilmiyorum o lambanın...aracı alırken altına üstüne baktık darbede yoktu ama bilemiyorum....şamadırayı değiştirmek mi lazım yoksa volkanın dediği gibi depo sürekli yarısına kadar dolumu olmalı? ne sinir bozucu şey...hay allahım...