REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox 500 S alacağım acil yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500 S alacağım acil yardım.

Arkadaşlar Dreambox 500 S fiyatları 1. klon 2 yıl garantili 140 TL civarına bu sitenin başında reklamı olan alışveriş sitelerinde var.
    Alacağım cihaz sorun çıkarmasın gerekirse biraz daha pahalısını alabilirim.
    Bu cihazları güvenerek alabilirmiyim.
    Lütfen konuyu iyi bilen ustalar yardım edin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali gel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Dreambox 500 S fiyatları 1. klon 2 yıl garantili 140 TL civarına bu sitenin başında reklamı olan alışveriş sitelerinde var.
    Alacağım cihaz sorun çıkarmasın gerekirse biraz daha pahalısını alabilirim.
    Bu cihazları güvenerek alabilirmiyim.
    Lütfen konuyu iyi bilen ustalar yardım edin.
    Saygılar.

Sponsor reklamlarda sorun olmaz.Sorun olursa bizde birebir iletişim kurarız kendileri ile sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sponsor reklamlarda sorun olmaz.Sorun olursa bizde birebir iletişim kurarız kendileri ile sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
    İlginiz için teşekkürler. Ben alışverişte güvenilirlikten ziyade cihazların güvenilirliğini sorgulamak istemiştim. 1. kalite klon diye alıp sorun yaşayanlar olmuş onun için araştırma yapmak istemiştim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali gel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlginiz için teşekkürler. Ben alışverişte güvenilirlikten ziyade cihazların güvenilirliğini sorgulamak istemiştim. 1. kalite klon diye alıp sorun yaşayanlar olmuş onun için araştırma yapmak istemiştim.
    Cevremizdekilere aldık firmalardan cihazlarda su ana dek sorun cıktı diyen olmadı yinede bilmiyorum sonucta kul yapısı ama bendede klon var 2 senedir kullanıyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.
    alacağız bir tane artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bahsettiginiz cihazı kullanıyorum sorunsuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar bende almak istiyom bahsettiniz yerin adresi telefonunu vere bilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersatforum sponsoru Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu firmayı tavsiye ediyorum sorunsuz cihaz satıyorlar ve her zaman ilgililer bende cihaz alırken supersatforum uyesiyim demiştim baya yardımcı olmuşlardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek sorun klonlarda time bomb sorunu oda geminilerde oluyo yüklenen geminiye dikkat edildimi başka bi sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gemini derken gemini cihazın türümüdür yoksa atılan yazılım türümüdür

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri