Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Galatasaray 5 - 0 Levadia Tallinn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ARABSAT UYDUSUNDA............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arabsat ı nasıl ayarlayacağız. bizim çanak hotbird de . artık hotbird i iptal edip başka uydulara çevirmek lazım. öyle duruyo.

çatıda biz arabsat uydusunu ayarlayabilirmiyiz? çok mu zor olur? uyducu arkadaşa söyledim. çok zor dedi. vakitleri yokmuş. ben akşam eve gitsem uğraşsam yapabilirmiyim? hangi yolları izlemem lazım.

saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tolgaakkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arabsat ı nasıl ayarlayacağız. bizim çanak hotbird de . artık hotbird i iptal edip başka uydulara çevirmek lazım. öyle duruyo.

çatıda biz arabsat uydusunu ayarlayabilirmiyiz? çok mu zor olur? uyducu arkadaşa söyledim. çok zor dedi. vakitleri yokmuş. ben akşam eve gitsem uğraşsam yapabilirmiyim? hangi yolları izlemem lazım.

saygılar.
    hotbırd uydusundan seyrede bılırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asderfor nasıl seyredebiliriz ya söyler misn lütfenn??Ayarlayamadım bir türlü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hotbırd uydusundan seyrede bılırsın
    hotbird deki al jazera şifreli diye duymuştum. hotbird den seyredilmez diyorlar. frekanslar arabsat ve nilasat tan seyredilebilir diye verilmiş. ben öyle anladım ama yanlış anlamış olabilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tolgaakkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

saygılar.
    değerli dostum ben yaklaşık 2 yıldır kahramanmaraş dan 90 lık yuvarlak çanakla nilsatı full alıyorum. izlemen gereken yol ise şöyle çok dikkat etmen lazım nilsat hotbirtten sağ tarafta çanağın arkasına geçince istersen ilkönce sirusu bul daha kolay bulursun sayı ilede sayıp 13 den 7 ye kadar çanağı hotbirdden sağa doğru kaydır birde çanağın yönünü hafif aşağı yani yere doğru eğeceksin bu çok önemli lnb ise çanağın arkasına geçince saat olarak 4-5 gibi olmalı yoksa bulamazsın frekans olarak da 11977v27500 veya 11862v27500 deneyin inşaallaah bulursun yalnız sabırlı olman gerek biraz uğraştırır. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@kılavuzlu kardeşim teşekkürler.

eve gidince yazdıklarını bir denemek istiyorum. bakalım başarabilecekmiyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbird den seyredilirmi yazarsanız seviniriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hotbird den seyredilirmi yazarsanız seviniriz
    Hotbırd ten izlenmez Nilesat ve arabsat uydusunda fta yayın yapan eljeizre den izleyebilirsiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 golümüzüde keita attı.

ikinci gol mükemmeldi. 35 metreden füze gibi...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri