ne kadar da ürkek "türk" varmış meğer...
ne kadar da vatanın bölünmesini...böyle alakasız konulara bağlayıp....çocuklar gibi korkan türkler varmış....
"kürt açılımına karşı çıkanlar ...vatan hainidir...arkadaşlar...!!!
kardeşliği istemeyenler...kanın akmasından ağlıyo görünen ama mutlu olan hasta ruhlulardır...
türküm ve kürt kardeşlerimi seviyorum...lazı... çerkezi vs..bu topraklarda yaşayan herkesi sevdiğim gibi..
hayata islamcı gözüyle bakıyorum ve bu açılıma karşı çıkmanın dinime hakaret olduğunu...başka ırkları reddetmek olduğunu ve allahın ayetlerine karşı çıkış olduğunu düşünüyorum...
demokratım ve dini ne olursa olsun...hangi ırktan olursa olsun ...demokrat düşünen insanları önemser ve onlara el veririm...
ama asla ırkçı değilim....ırkçı bakış açısının "insani" olduğunu düşünmem.....
ne kürtlerin ırkçılarını (ki apo ve yandaşları diyelim) ve nede türklerin ırkçılarını (ya sev ya terket vs.'ye iman edenleri..) asla sevmem....
bu açılımın reddedilmesinden en çok apo ve türk ırkçıları memnun olacaktır....çünkü din'den yoksun kürt ırkçılarıyla...din'den yoksun türk ırkçılarının kumaşı aynıdır...!!!
ve her iki faşist gurup da.....kanın akmasından o kadar mutludur ki...bakmayın siz timsah gözyaşlarına...
apo ile türk irkçılarını aynı çuvala koymalı...yesinler birbirlerini...
ve.....
ortada da....temiz yürekli türkler ve temiz yürekli kürtler kalsın...!!!
ve her iki kesimin anaları artık...artık...artık ağlamasın...!!!
Yer imleri