REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 18/34 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon
345 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal05 laflarına dikkat et.

sana orda diozki DTP PKK nın uşağı sende dıonki DTP diretmıo köpek gibi meydanlarda konuşan kim Ahmet türk denen soysuz ve yanadaşları değilmi.

ırkcılık falan demişsin asıl ırkçılık ne bilionmu senı koruyan polise kurşun sıkmak onlara her türlü kalleşliği yapmak. Dıonki bu devlet bk yedirmiş vardır haklı yanı.

bu millet kürtlere ırkcılık ayrımcılık yapsaydı bi devletın ne bir elektiriğinden nede suyundan istifade edebilirdi.

Adam olsunlar içlerindeki pislikleri kendileri temizlesinler.

ayrıca vatanımı toprağımı sakaryayı senın giblerle muhatap bile etmem emanette.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edenur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdal05 laflarına dikkat et.

sana orda diozki DTP PKK nın uşağı sende dıonki DTP diretmıo köpek gibi meydanlarda konuşan kim Ahmet türk denen soysuz ve yanadaşları değilmi.

ırkcılık falan demişsin asıl ırkçılık ne bilionmu senı koruyan polise kurşun sıkmak onlara her türlü kalleşliği yapmak. Dıonki bu devlet bk yedirmiş vardır haklı yanı.

bu millet kürtlere ırkcılık ayrımcılık yapsaydı bi devletın ne bir elektiriğinden nede suyundan istifade edebilirdi.

Adam olsunlar içlerindeki pislikleri kendileri temizlesinler.

ayrıca vatanımı toprağımı sakaryayı senın giblerle muhatap bile etmem emanette.
    benim laflarım senden daha demokratik ..daha insani edenur arkadaşım....
    bi kere şunu kafana sok...beğensekde beğenmesek de...dtp meşru yollarla kurulmuş..türkiye cumhuriyetinin bir partisidir...
    sen ordan erkeklik yapınca o parti kaybolmaz...bilesin...
    ve bu sorunun hallolmasını istiyorsak...tüm partilerle...yazarlar, çizeler,sivil toplum kuruluşları vs..konuşuyorsak...dtp ile de konuşacağız...
    hükümet burnunun doğrultusuna gitse...kimseyi muhatap almaz (ki istese yapardı ,buna gücü de var..oy potansiyeli de...)
    kürt sorunu hükümetler üstü...bir türkiye sorunudur...ve bu sorunu "ortak akıl" ile çözeceğiz...
    erkeklik yapmana rağmen kılını kıpırdatmadığına göre..bir adım atmadığına göre ...sen akan kandan rahatsız olmayabilirsin...
    ve hatta akan kan senin ekmek kapın olabilir...
    ama iktidardakiler ve biz rahatsızız arkadaşım...
    bu kürt açılımını kim istemez biliyomusunuz...
    akan bu kandan karnını doyuranlar...yani türklerin ve kürtlerin ırkçıları....
    belliki sen türklerin ırkçılarındansın ve kürtlere b.k yedirilmesini bile oh olmuş zırvalarıyla içine sindirebiliyorsun...
    bana vatanını sevmekten bahsetme arkadaşım...sevsen ,anaların ağlamasına yüreğin dayanmazdı....
    bu açılıma destek ver ki..yok olmasını istediğimiz pkk aç kalsın...halkından kopsun ve bu sorun bitsin...
    ne yani sana devletin şimdiye kadar kürtleri yok saydığınımı öğretecek....az gözünü aç ..git biraz da doğuda yaşayan kürtlerden dinle hayatlarını...
    ve git...mahsun kırmızıgül'ün...."güneşi gördüm "filmini seyret...
    belki taş olmuş kalbimiz azcık...yumuşar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi kere şunu kafana sok...beğensekde beğenmesek de...dtp meşru yollarla kurulmuş..türkiye cumhuriyetinin bir partisidir...
    erdal 05 ağır ol biraz!! eğerki TC'nin bir partisi olsaydı TC düşmanlarını lanetler vede desteklemezdi... gerisi boş gerisi hikaye

(aklı başında, tek devlet, tek bayrak, tek (resmi)dili benimseyip kabul eden kürt kardeşlerim dışındaki) cahil pislik topluluğu abd-avrupa pohpohlamasıyla demokratikleşmeyi kafi bulmayıp (kıt akıllarınca) özgürlük elde edinceye kadar rahat durmayacaklarına emnim, kim ne derse desin bu açılımın sonu iç savaştır,
    aklı başındaki kürt kardeşlerime sesleniyorum, ya bu pislikleri içinizden atın, yoksa bu günleri de ararsınız gibime geliyor . . .

BUKADAR NET BU KADAR AÇIK!!!
    Konu alternatif26 tarafından (23-08-2009 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim türkiyemin toparaklarısa sayesinde kullanarak yaşan pislik bir topluluk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı optik burak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim türkiyemin toparaklarısa sayesinde kullanarak yaşan pislik bir topluluk
    Genelleme yapmak çok yanlış,
    içlerinde çok iyi olanlarda var, ama tek kusurları var o da içlerindeki pislikleri bir türlü atmamış olmaları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alternatif26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    içlerinde çok iyi olanlarda var, ama tek kusurları var o da içlerindeki pislikleri bir türlü atmamış olmaları...
    Ağzına sağlık ne de güzel dedin demekki artık kendimizle yüzleşmeye başlamışız.
    Artık bazı insanlarıda anladıysa diyecek bir şey kalmadı demekki.
    Sen şimdi ne diyor bu demişsindir ve halen anlamamışsındır neden ağzına sağlık diyor bu diye???
    Diyorsunya aralarında iyileri de var ama tek suçları kusurları içlerindeki pislikleri bir türlü atamamış olmaları diye heh bende tam onu diyordum.
    Bir milletin içinde demekki iyileri olduğu kadar kötüleride bulunabiliyor ve bunlar atılamıyor istenilse de istenilmese de ama bu dediklerin herhangi bir millet içinmi yoksa her millette olabilecek bir şeymi?
    Olabilecek bir şey ise 'Tehlikeli'bölgeye giriyor.
    Hadis!!!
    'Kendin için istediğin güzel bir şeyi bir din kardeşin için istemedikçe iman etmiş olamazsın'
    Artık gerisini anlarsın herhalde bu kadar aklı başında olduğuna göre...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alid12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ağzına sağlık ne de güzel dedin demekki artık kendimizle yüzleşmeye başlamışız.
    Artık bazı insanlarıda anladıysa diyecek bir şey kalmadı demekki.
    Sen şimdi ne diyor bu demişsindir ve halen anlamamışsındır neden ağzına sağlık diyor bu diye???
    Diyorsunya aralarında iyileri de var ama tek suçları kusurları içlerindeki pislikleri bir türlü atamamış olmaları diye heh bende tam onu diyordum.
    Bir milletin içinde demekki iyileri olduğu kadar kötüleride bulunabiliyor ve bunlar atılamıyor istenilse de istenilmese de ama bu dediklerin herhangi bir millet içinmi yoksa her millette olabilecek bir şeymi?
    Olabilecek bir şey ise 'Tehlikeli'bölgeye giriyor.
    Hadis!!!
    'Kendin için istediğin güzel bir şeyi bir din kardeşin için istemedikçe iman etmiş olamazsın'
    Artık gerisini anlarsın herhalde bu kadar aklı başında olduğuna göre...!!!
    sondan başlayalım o hadisteki kamil (olgun) kelimesi nedense unutuyor yada es geçiliyor (ilginç), cümlenin aslı "Kendin için istediğin güzel bir şeyi bir din kardeşin için istemedikçe (kamil-OLGUN)iman etmiş olamazsın' batının (aşırı) milliyetçilere tavrı da ortada değilmi, işte bir örnek, batıda (kıyası bile olamaz ama) ona benzer (aşırı) milliyetçi mhp var, türkler çoğunlukta olmalarına rağmen bir oy patlaması yapmıyor, ayrıcada dtp li .....oğlu ......lar gibi (kendi devletine şavaş ilan etmiş, (askerine memuruna karşı düşmanlığı da olmayan) kişileri övgü ile anmıyor, elebaşı olan .......çocuğu kişiye sayın, filan da demiyor,

evet geleim can alıcı noktaya, eğerki güneydoğudaki "iyi" çoğunluk bu şarlatanlara oy vermese (alenen-gizli) desteklemes zaten o azgın gurup yok olur gider,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu açılım kürt açılımıyla alakası yok PKK açılımı bu .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte doğru bir değerlendirme.
    kültür seviyesi belirli bir seviyeye gelen kişiler ülkemizde olan biteni rahatlıkla değerlendiriyor.
    ama malesef hayatında siyasetle ilgilenmemiş kulaktan dolma haberlerlle katılanlar tartışma seviyesini çok aşağılara çekiyor ve olayı hemen kisişelleştiriyorlar.
    Ha birde bizim başbakan delikanlı adam geçmiştekiler gibi hanım evladı değil.
    Bizim başbakana laf söylerken üslubuna dikkat edeceksin ona göre ha.
    saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar kürt açılımını isteyenler gerçek anlamda tc. vatandaşları olduğunu düşünmüyorum. tarihte ba vatan topraklarını birlikte savunan bu insanların böyle düşündüklerini asla düşünmüyorum. zira bu ülkenin başına kürt cumhurbaşkanı gelmiş ve bu devlet için birşeyler yapmaya çalışmıştır.asla böyle bir niyet taşımamıştır. tc. yasaları tc kimliğini taşıyan herkese aynı mesafededir. bu ülkede çalışan herkez ayırım yapılmaksızın istediği yere gelmiştir.bunun bir sürü örnekleri vardır askeri alanda iş alanında eğitim alanında siyasi alanda vs. bu açılımı isteyenlerin yabancı ların etkisi altında kalarak çıkarları doğrultusuda hareket ettiklerine inanıyorum. bu ül***i yıllarca maddi ve manevi zarara uğratan bu kötü insanların doğru kimliklerini açıklarsa yetkililer bunların kimin uşağı olduklarını da ortaya çıkarmış olurlar. imralıda yatan şahsın kürt vatandaşlarımızı temsil ettiğine asla inanmıyorum.bu açılımı yapmaya çalışanların gerçek niyetlerini açıklamaya davet ediyorum.herkeze saygı ve sevgilerimle.

Sayfa 18/34 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri