Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 22/34 İlkİlk ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... SonSon
345 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır kürtlerde anlamadğım madem bu ülkenin şartları size göre değil gidin efendim başka ülkere gidin yunanistana çok giden var oraya yani bu ülke nin koşulları bize uymuyor die elin gavuruna uyup gencecik insanları şehit etmenin mantığı ne bende mesela muhacirim bulgaristandan geldim türkiye bana uymuyorsa toplarım tasımı tarağımı giderim bizimde türk vatandaşlarmız var avrupada hangisi dağa çıkıp ekmeiğini yediği ül***e kurşun sıkmış almayanda bir sürü türk var duydunuzmu hiç böyle bişi ee ne yapıcak kardeşim ben burda yaşıycam diyorsan o ül***e ayak uydurucaksın 2+2:4 bukadar basit
    gs78 ..arkadaşım...senin yukarda söylediğin ve kısmen doğru olan sözler...pkk ile ilgili..sen pkk'yı anlatmışın...
    ve haklısın ama mevzu pkk değil...sen olaya fransız kaldın sanırım..burda biz pkk'nın kötülüğünden bahsetmiyoruz...onda herkez zaten hem fikir...
    bu açılım...
    tek bayrak ve tek vatan'ı savunan türkiye sınırları içersinde yaşayan kürt masum vatandaşlarımız için...
    sanırım seninde aklına kürt dedim mi...pkk geliyo....az sağlıklı düşünün daa...)
    bu arada... "beğenmeyen çeker gider" diyosun....
    ülkenin kanını emen siyasetçilerimizden demirel de başörtülü öğrenciler için .."gitsinler suudi arabistan da yaşasınlar" demişti...
    olur canım...siz diyosunuz ya...çeker gideriz...
    yunanistan da...bulgaristan da...almanya da...yaşayan türklere...ya da çinde yaşayan uygur türklerine...ya da israilin filistinlilere yaptıkları işkencelere...nasıl ..."ey vatandaşlar sizde rahat durun...bulunduğunuz devlet size ne kadar hak verirse o kadar hak alın...oturun oturduğunuz yerde."..diyemiyorsak...burda vatandaşlarımıza yapılan yanlışlara da...karşı duracağız...hak yerini bulsun için...
    ne diyor şehit molcolm x....."hazır ol değiliz...rahat da durmayacağız..."!!! bu ül***e demokrasi gelene kadar mücadele edeceğiz...yasal yollardan...
    yolları yasal olmayanlar bizi bağlamaz....ama
    bu ülkede bir vatandaşımıza bir insanlık ihlali yapılırsa...dünya görüşü ne olursa olsun...onun yanındayız....
    aslolan "insan"dır......
    "insanı yaşat ki...devlet yaşasın..........."....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gs78 ..arkadaşım...senin yukarda söylediğin ve kısmen doğru olan sözler...pkk ile ilgili..sen pkk'yı anlatmışın...
    ve haklısın ama mevzu pkk değil...sen olaya fransız kaldın sanırım..burda biz pkk'nın kötülüğünden bahsetmiyoruz...onda herkez zaten hem fikir...
    bu açılım...
    tek bayrak ve tek vatan'ı savunan türkiye sınırları içersinde yaşayan kürt masum vatandaşlarımız için...
    sanırım seninde aklına kürt dedim mi...pkk geliyo....az sağlıklı düşünün daa...)
    ülkenin kanını emen siyasetçilerimizden demirel de başörtülü öğrenciler için .."gitsinler suudi arabistan da yaşasınlar" demişti...
    yunanistan da...bulgaristan da...almanya da...yaşayan türklere...ya da çinde yaşayan uygur türklerine...ya da israilin filistinlilere yaptıkları işkencelere...nasıl ..."ey vatandaşlar sizde rahat durun...bulunduğunuz devlet size ne kadar hak verirse o kadar hak alın...oturun oturduğunuz yerde."..diyemiyorsak...burda vatandaşlarımıza yapılan yanlışlara da...karşı duracağız...hak yerini bulsun için...
    ne diyor şehit molcolm x....."hazır ol değiliz...rahat da durmayacağız..."!!! bu ül***e demokrasi gelene kadar mücadele edeceğiz...yasal yollardan...
    bu ülkede bir vatandaşımıza bir insanlık ihlali yapılırsa...dünya görüşü ne olursa olsun...onun yanındayız....
    aslolan "insan"dır......
    sende lütfen şunu anla artık, destekçisini desteklemek ile kendisini desteklemek arasında hiiiiç bir fark yok, anlayacağın ha pkkyı desteklemişsin, ha dep-hadep (herneyse), yerel-genel seçimlerde görüyoruz o pkk destekçisi şer ref siz lere giden oy oranı açıkçası hiçte kardeşçe gözükmüyor iyiniyetli olan kürt kardeşlerim galiba azınlıkta, eeee öyle oluncada kurunun yanında yaş ta yanar, sözüm o ayrılıkçı (batının maşaları olan bir kısmı dağda bir kısmı kuzu postunda görünen) P-usht K-ahpe K-alleşlere vede onun ...... destekçilerine LOVE IT OR LEAVE IT ulan ...oğlu...

Bir eklemede bulunacağım: kardeşlik iddiasında bulunan güneydoğulu kardeşlerime açık bir çağrımdır, dep-hadep vs.den ayrı bir parti kursunlar, açıklamalarında üniter devleti kabul ediyor, pkk vede yandaşlarının "lanetliyoruz" veya "şiddetle kınıyoruz" desinler bakalım bir kardeşçe yaşamak isteyen doğuda % kaç oy alacak, iddia ediyorum ki bölgelerinde %20-30'u ge-çe-mez-ler, eee geriye kalan %70 liğin niyeti belli (kıt)akıllarınca kendi devletlerinin kurup özgürleşmek istiyorlar, demokratik haklar falan hikaye, masal (YE-MEZ-LER)
    Konu alternatif26 tarafından (26-08-2009 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu açılım...
    aslolan "insan"dır......
    arkadaşım zaten senin düşüncene ters düşen her şey
    ya konulara ya Fransızlıktır yada
    sıkıştıgın yerde zaten sende hem fikirsindir,ama senin anlattığın bir şekliyle daha doğrusu takkiye oda yetmezse kıvırma olmadımı
    karşındaki kişiler ya dinsiz , Ergenekoncu ya oruç başına vurmuştur yada anlama kapasiteleri kıttır hatta nasihatler bile buyurusunuz ney seki zatınız bu saydığım şeylerden muaf olduğunuz kompleksindesiniz devam ediniz
    Tek Vatan tek bayrak vatanı savunan her insan zaten kardeşimizdir tabiî ki malum bir partinin oy toplayabilirliyim sevdasına sloganlaştırmaya çalıştığı şekilde değil

Demirelden örnek çekip gitsinler dedi Peki hükümeti beğenmeyen çeksin gitsin diye beyanat verilmişti bilmem hatırladınız mı ? ananı da al git hatta bazı gazeteler içinde evinize sokmayın almayın hatta kendi bakanları için kapıya koyarım diye demokrasi çağrısı yapmıştı hatırladınızmı?
    Almanya daki Türklere entegre olun diye beyanat veren kişiyi hatırladınız mı?
    İskeçe Müftüsünü Yunan hükümetinin atadığını ve bu tarihe kadar İskeçe müftüsünün Müslüman nüfusun seçimiyle geldiği halde değişikliğinin hangi tarihten itibaren başladığını hatırladınız mı?
    Uygur Türklerine katliam uygulanırken dış politikasıyla övünen zatların beyanatlarını hatırladınız mı? hatta ticaretimiz bozulur diye agzından kaçan bir lafı defalarca öyle demek istemedim diye kıvrım kıvrım kıvrılan zatı şahaneyi hatırladınız mı?
    Şehit malkom X i hatırlarken onu hangi ülkede ne amaçla öldürüldüğünü bilerek mi yoksa işinize gelmediği içinmi Amerikalıların Irakta 2 milyon insanı öldürmesine kadınlarına çocuklarına tecavüz etmesine sesiniz çıkmadı
    Ekmeğini her mazlum her fakir insanla paylaşacak kadar asil bu milletin filistine yardım diye toplanılan paraları yerine ulaştımı?
    Filistin de yapılan katliama Türk milleti elinden geldiği kadar hem maddi yardım hem de telin etti
    Asıl merak ettiğm şey israilin üstün cesaret madalyası verecek kadar kendisine yakın buldugu zatı şahane nin hiçmi hatırı yoktu bu üstün cesaret madalyalı zatı hatırladınız mı?
    İşin aslında fırsat ganimet zatınızda aklınızca Cumhuriyete Atatürk’e bayağı ağız dolusu hakaret etme fırsatı bulmuş oldunuz.Biraz daha sabredin 301 madde kaldırılınca rahatca Türklüğümüzde dahil rahat rahat küfür edersiniz
    Asılolan insanmı dır yoksa sizin tarafınızı tutanmı dır
    yaşaması gereken insanmıdır yoksa anasını alıp gitmesi gerekenlerde insanmıdır?
    Konu hogan01 tarafından (27-08-2009 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım zaten senin düşüncene ters düşen her şey
    ya konulara ya Fransızlıktır yada
    sıkıştıgın yerde zaten sende hem fikirsindir,ama senin anlattığın bir şekliyle daha doğrusu takkiye oda yetmezse kıvırma olmadımı
    karşındaki kişiler ya dinsiz , Ergenekoncu ya oruç başına vurmuştur yada anlama kapasiteleri kıttır hatta nasihatler bile buyurusunuz ney seki zatınız bu saydığım şeylerden muaf olduğunuz kompleksindesiniz devam ediniz
    Tek Vatan tek bayrak vatanı savunan her insan zaten kardeşimizdir tabiî ki malum bir partinin oy toplayabilirliyim sevdasına sloganlaştırmaya çalıştığı şekilde değil

Demirelden örnek çekip gitsinler dedi Peki hükümeti beğenmeyen çeksin gitsin diye beyanat verilmişti bilmem hatırladınız mı ? ananı da al git hatta bazı gazeteler içinde evinize sokmayın almayın hatta kendi bakanları için kapıya koyarım diye demokrasi çağrısı yapmıştı hatırladınızmı?
    Almanya daki Türklere entegre olun diye beyanat veren kişiyi hatırladınız mı?
    İskeçe Müftüsünü Yunan hükümetinin atadığını ve bu tarihe kadar İskeçe müftüsünün Müslüman nüfusun seçimiyle geldiği halde değişikliğinin hangi tarihten itibaren başladığını hatırladınız mı?
    Uygur Türklerine katliam uygulanırken dış politikasıyla övünen zatların beyanatlarını hatırladınız mı? hatta ticaretimiz bozulur diye agzından kaçan bir lafı defalarca öyle demek istemedim diye kıvrım kıvrım kıvrılan zatı şahaneyi hatırladınız mı?
    Şehit malkom X i hatırlarken onu hangi ülkede ne amaçla öldürüldüğünü bilerek mi yoksa işinize gelmediği içinmi Amerikalıların Irakta 2 milyon insanı öldürmesine kadınlarına çocuklarına tecavüz etmesine sesiniz çıkmadı
    Ekmeğini her mazlum her fakir insanla paylaşacak kadar asil bu milletin filistine yardım diye toplanılan paraları yerine ulaştımı?
    Filistin de yapılan katliama Türk milleti elinden geldiği kadar hem maddi yardım hem de telin etti
    Asıl merak ettiğm şey israilin üstün cesaret madalyası verecek kadar kendisine yakın buldugu zatı şahane nin hiçmi hatırı yoktu bu üstün cesaret madalyalı zatı hatırladınız mı?
    İşin aslında fırsat ganimet zatınızda aklınızca Cumhuriyete Atatürk’e bayağı ağız dolusu hakaret etme fırsatı bulmuş oldunuz.Biraz daha sabredin 301 madde kaldırılınca rahatca Türklüğümüzde dahil rahat rahat küfür edersiniz
    Asılolan insanmı dır yoksa sizin tarafınızı tutanmı dır
    yaşaması gereken insanmıdır yoksa anasını alıp gitmesi gerekenlerde insanmıdır?
    Maşallah,bayağı da yağdırmışsın ama her zamanki gibi belirli bir medya grubunun ağzını kullanarak yapmışsın demekki sende o kendi gözlerini ve aklını kullanamayan ve bundan dolayı akıl hocalarının hazırını kullananlardansın oysa teknoloji o kadarda ilerledi ve sende bende internet kullanabiliyoruz ama demekki ordan bakınca zor kendi aklını kullanmak.
    Bu memleket ne çekiyorsa yanlış bilgilendirilip ortaya salınanlardan çekiliyor bu da ne kadar kültür seviyesinde ileri olduğumuzu gösterir.
    Ha birde Okumuşlardan tabiki hepsinden değil,bu memlekete sevdası olanlar bu uğurda kefenle yola çıkanlar her türlü siyasi rant korkusundan korkusu olmayanlar,bir tane oy için memleketinin gençlerini kendi evlatları gibi bilerek analarını kendi anaları olarak görerek artık ağlamasın diyenler var elbette.
    Geç aynanın diğer tarafına insanlara hazırından iftira atmakmı kolay veya vatana hizmetmi hem de bu kadar meşakkatli ve zor bir sorunu çözmek için ortaya gelipte ve bu olaylardan her türlür beslenen kan emiciler olduğu halde ve hatta kendi tabanınında bazılarının tepkileriniçekmek pahasına bu zor yola giren insanlara denecek tek bir cümle var.Allah yolunuzu açık etsin.
    Bu kadar kuzu postuna girmiş ve güya memleket şarkıları vatan millet sakarya diyerek yıllardan beridir kedine siyasi arenada rol biçilen siyasilerin cirit attığı bu meydanları artık memleketini sloganla değil gerçekten yüreğinden gelen sevgileriyle seven ve sevgileri hiç bir çıkarla rantla ödenemeyecek olan insanların dönemi gelmiştir istesenizde istemesenizde bu memleketin insanları temiz insanları aklı selim düşünen insanları bu sorunu bunun çözümüne engel olmak isteyenlere rağmen çözecektir ve bu kardeş kanı anaların gözyaşları dinecektir inşallah.Tabi sevgiyi bilmeyen kardeşliği bilmeyen insanlara anlatmak zor elbette ama bellimi olur belki bir faydamız dokunur vesile oluruz,inşallah.

İyi günlere inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FANİYİZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maşallah,bayağı da yağdırmışsın ama her zamanki gibi belirli bir medya grubunun ağzını kullanarak yapmışsın demekki sende o kendi gözlerini ve aklını kullanamayan ve bundan dolayı akıl hocalarının hazırını kullananlardansın oysa teknoloji o kadarda ilerledi ve sende bende internet kullanabiliyoruz ama demekki ordan bakınca zor kendi aklını kullanmak.
    Bu memleket ne çekiyorsa yanlış bilgilendirilip ortaya salınanlardan çekiliyor bu da ne kadar kültür seviyesinde ileri olduğumuzu gösterir.
    Ha birde Okumuşlardan tabiki hepsinden değil,bu memlekete sevdası olanlar bu uğurda kefenle yola çıkanlar her türlü siyasi rant korkusundan korkusu olmayanlar,bir tane oy için memleketinin gençlerini kendi evlatları gibi bilerek analarını kendi anaları olarak görerek artık ağlamasın diyenler var elbette.
    Geç aynanın diğer tarafına insanlara hazırından iftira atmakmı kolay veya vatana hizmetmi hem de bu kadar meşakkatli ve zor bir sorunu çözmek için ortaya gelipte ve bu olaylardan her türlür beslenen kan emiciler olduğu halde ve hatta kendi tabanınında bazılarının tepkileriniçekmek pahasına bu zor yola giren insanlara denecek tek bir cümle var.Allah yolunuzu açık etsin.
    Bu kadar kuzu postuna girmiş ve güya memleket şarkıları vatan millet sakarya diyerek yıllardan beridir kedine siyasi arenada rol biçilen siyasilerin cirit attığı bu meydanları artık memleketini sloganla değil gerçekten yüreğinden gelen sevgileriyle seven ve sevgileri hiç bir çıkarla rantla ödenemeyecek olan insanların dönemi gelmiştir istesenizde istemesenizde bu memleketin insanları temiz insanları aklı selim düşünen insanları bu sorunu bunun çözümüne engel olmak isteyenlere rağmen çözecektir ve bu kardeş kanı anaların gözyaşları dinecektir inşallah.Tabi sevgiyi bilmeyen kardeşliği bilmeyen insanlara anlatmak zor elbette ama bellimi olur belki bir faydamız dokunur vesile oluruz,inşallah.

İyi günlere inşallah
    Sizede Maşallah arkadaşım giriş tarihiniz 27.08.2009 girer girmez daha birinci mesajınızda tüm mesajları okuyup benim mesajımdan alıntı yaparak sanki baştan beridir tartışmanın içinde veya uzun zamandır takip etmiş birisi gibi her zamanki gibi yağdırdığımı yazmışsınız pardon tanışıyormuyuz ne zamandır forumu takip mi ediyorsunuz yoksa nickmi değiştirip giriş yaptınız hani bir zatı şahanenin bindirilmiş kıtalar diye ünlü bir lafı var sizde onlardan mısınız yoksa
    demekki bu kompleks artık hastalık halini almış sizin gibi düşünenler aklıyla sizin gibi düşünmeyenler akıl hocalarıyla hareket eder keşke yazdıklarımın hangilerinin yanlış hangilerinin akıl hocalarıyla yazıldıgını yalan oldugunu üstün akıl kullanma kapasitenizle çürütüp beni mahcup etseydiniz bilgisayar bilginizle kültür dersleriniz gibi yuvarlak laflarınızla hala takkiye hala saptırma içerisindesiniz
    neyse zatı şahaneniz sayesinde kültürün ne olduğunu öğrenmiş olduk artık sizinkiyle idare ederiz bana hani kriz teğet geçecek deyipte ne oldu diyenlere teğetin ne olduğunu anlatan zatı hatırlattınız demek ki genel tavrınız pardon yüksek kültürünüz ortak demekti
    pardon kundaktaki bebekler katledilirken,fabrikalarımız yakılırken,askerlerimiz polisimiz şehit edilirken İnsan yetiştirmekten başka hiçbir amacı olmayan öğretmenlerimiz şehit edilirken okullarımız yakılırken Kutsal dinimizi öğretmek namaz kıldırmak tan başka hiçbir amacı olmayan İmamlar şehit edilirken iş makinelerimiz yakılıp işcilerimiz kaçırılırken
    sizin o insani vicdanınız herhalde Oxford Üniversitesi Yüksek Kültürbölümünde egitim almakla meşguldü.
    Tekrar yazıyorum bu ül***e ihanet etmeyen kurşun atmayan bölmeye çalışmayan herkes bizim öz kardeşimizdir
    Siz yuvarlak lafalrınızla kültürlü oldgunuz kompleksinizi kendi kendinize tatmin edebilirsiz
    Ama kimse bu Milleti balık hafızalı olarak düşünme aptallıgına düşmesin
    Konu hogan01 tarafından (28-08-2009 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır kürtlerde anlamadğım madem bu ülkenin şartları size göre değil gidin efendim başka ülkere gidin yunanistana çok giden var oraya yani bu ülke nin koşulları bize uymuyor die elin gavuruna uyup gencecik insanları şehit etmenin mantığı ne bende mesela muhacirim bulgaristandan geldim türkiye bana uymuyorsa toplarım tasımı tarağımı giderim bizimde türk vatandaşlarmız var avrupada hangisi dağa çıkıp ekmeiğini yediği ül***e kurşun sıkmış almayanda bir sürü türk var duydunuzmu hiç böyle bişi ee ne yapıcak kardeşim ben burda yaşıycam diyorsan o ül***e ayak uydurucaksın 2+2:4 bukadar basit
    Müdür siyasete soyunmuş ülke zaten kürtlerindir önder senmi sahiplenirsin merak etme ben seni yakında yunanistana gönderecem orda işler eyidir bakarsın beraber berber dükanıda açarız Şu ülkede millet açlıkdan ölüyor açılımlarlan siyasetçiler kendilerine göre enayi kandırıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müdür siyasete soyunmuş ülke zaten kürtlerindir önder senmi sahiplenirsin merak etme ben seni yakında yunanistana gönderecem orda işler eyidir bakarsın beraber berber dükanıda açarız Şu ülkede millet açlıkdan ölüyor açılımlarlan siyasetçiler kendilerine göre enayi kandırıyorlar
    Gs78 pek çok konuda haklı ama bazı laflar sana bayağı bir dokunmuş galiba , esas sen ne demek istiyorsun "...ülke zaten kürtlerindir..." diye, hem sonra senin ne yetkin varki yunanistana gönderiyorsun milleti, sen kimsin ya ???

güneydoğuya giden hizmeti sabote eden pkk lıları değilmi, dep (hadep herneyse) 1.numaralı pkk destekçisi değilmi, peki ya güneydoğuluların (iyi niyetli azınlık dışında dep (dolaylı olarak pkk) destekçileri değilmi (yerel-genel seçimlerdeki oy dağılımından bell) ...

Diyarbakır belediyesine (biryerlerden gelen astronomik paralarla) bütçesini nereye kullanıyor, madem halkı aç, neden işyerleri açmaz da yada halkını doyurmaz... (galiba hayalinizde başkent olarak geçiyor)

biliyormki bunlar hep batının kirli oyunları vede çoğunluğunuz bunlara (bilerek-bilmeyerek) maşalık, yapıyorsunuz (kıt) aklınızca batının yardımı ile özgürlüğünüz, bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz demoktratik haklar 1. aşama değilmi... 2. aşama herhalde özerklik 3. aşama ise herhalde bağımsızlık (ükemizi bölüp toprak kopartmayı ancak ve ancak rüyanızda görürsünüz)

Konu Volkan tarafından (27-08-2009 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: bir daha rencide edici kelimeler kullanmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

kardeşim duygularımız farklı değil lakin sen olayları yanlış anlayıp iki arkadaşın esprisini almış arkadaşuıda yerden yere vurmuşsun yazıları sonuna kadar oku bana hak vereceksin o arkadaşın lafında ufak bir taşlama olduğunu göreceksin
    Konu Volkan tarafından (27-08-2009 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim duygularımız farklı değil lakin sen olayları yanlış anlayıp iki arkadaşın esprisini almış arkadaşuıda yerden yere vurmuşsun yazıları sonuna kadar oku bana hak vereceksin o arkadaşın lafında ufak bir taşlama olduğunu göreceksin
    Kusura bakmayın ama eğerki iki arkadaş birbirine espiri yapacaksa pm'den yazışsalar daha uygun düşmezmiydi,aralarındki epirileri belki anlayamayabiliriz , oradaki kelme "ülke zaten kürtlerin" birde "seni yunanistana gönderirim" kelimelerine taktıydım, ayrıcada (benim bildiğim) bu tür ciddi konularda espiri nasıl karşılanır onuda hiiiç bilemem, saygılar... :49: :49: :49:
    Konu alternatif26 tarafından (27-08-2009 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ona bakacak olursan işime gelmiyorsa kendimide bulgaristana gönderiyorum)) bir yer ülke ev baraka otel vs vs bana göre değilse maden hoşuma giden yere giderim senle ölüme giderim kanka senin gibi kürt arkadaşımla ölüme giderim senin gibi olan tüm kürtlerle ölüme giderim bu sözlerim pkk vede yandaşlarına elin gavuruna uyup dağa çıkanlara....

Sayfa 22/34 İlkİlk ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri