REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 25/34 İlkİlk ... 1516171819202122232425262728293031323334 SonSon
345 sonuçtan 241 ile 250 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragons Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avrupada Her Hakkınız Var littleboy Yanlıs Bilgilendirme İnsanları.Türkiye de Ne Yasaksa Dünyanın Hemen Heryerinde Serbest.Türkçe Okul Aç Bakalım Kim Sana Ne Diyecek..Gidin Kuzey Irak a Orda Bile Dil Yasağı Yoktur...Türkmenlerin Kendi Okulları Var Ve Anadilleri Anayasa İle Garanti altında...Başörütüsüne Bakın Ordan Belli Zaten..Başörtüsünü Kullanarak İnsanları Birbirine Kırdıran sistem Aynı Şeyi Kürtlere Linç Uygulayarakta Yaptı..Herkes Kürtleri İstanbul İzmir deki Kürtler Zannediyor.Burdakiler Rahatsa sorun Yok..Burdakilerle 3-5 Kelime Kürtçe Konusan türkler Sorun Olmadıgını Zannediyor.Halbuki Bilmiyorlar Anayasada Hala Yasak Kürtçe.Doguda Güneydoguda Yaşamış olsanız Son 25 Senedir Atıp Tutan Arkadaslardan Bazıları Gördükleri Karşısında emin Olun Dağa Çıkarlardı..Tabi Çözüm Bu Değil Belirtmek İsterim..Çünkü ..Herkes tutturmus Pkk Ha Sunu Yaptı Ha Bunu Yaptı.Yasaklara Yapılanlara Kimse Cevap Vermedi Henüz.Onu Savunan Yok..Peki Ya Devletin 40 Senedir İngilize Uygulamadan Kürde Uyguladıgı Yasaklar İçin Neden Kimse Birşey Demedi..Bumu Kardeşliğiniz...
    kardeş canın dağa çıkmak istiyorsa buyur çık nasıl olsa seni o dağda indirecek biri çıkar canın vatanına milletine ihanet etmek istiyorsa buyur et o da senin kişiliğine kalmış ama beni mübarek günde dinden imandan çıkarıp ghünaha sokma dedimki sana kürt sorunu var ama yavaş yavaş bir takım şeyler düzeltilmeye çalışılıyor bana kalkmış geçkmişte şöyle yaptılar astılar kestiler biçtiler bunların hesabını kim verecek diye naralar atıyorsun peki benim hiçbir şeyden haberi olmayan mehmetçiğimin kanının hesabını kim verecek bir de kalkmış utanmadan adam dağa çıkardı diyorsun dağa çıkmak askere kurşun sıkmak marifet sayılıyor değilmi her şey çözülüyor o zaman değilmi
    ben bunu hep söyledim oralara devlet sıcaklığını götürememiş insanlar aç ve işsiz okulsuz kalmışlar diye ama bunu anlatırken insan dağa çıkar şöyle yapar böyle yapar astılar vurdular kırdılar diyerek yaraları deşmeden ifade ettim bundan sonrası önemli olan geçmişin hesabı sorulmaya yaralara çomak sokulmaya başlanırsa içinden çıkamazsın hiç bir meselenin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragons Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avrupada Her Hakkınız Var littleboy Yanlıs Bilgilendirme İnsanları.Türkiye de Ne Yasaksa Dünyanın Hemen Heryerinde Serbest.Türkçe Okul Aç Bakalım Kim Sana Ne Diyecek..Gidin Kuzey Irak a Orda Bile Dil Yasağı Yoktur...Türkmenlerin Kendi Okulları Var Ve Anadilleri Anayasa İle Garanti altında...Başörütüsüne Bakın Ordan Belli Zaten..Başörtüsünü Kullanarak İnsanları Birbirine Kırdıran sistem Aynı Şeyi Kürtlere Linç Uygulayarakta Yaptı..Herkes Kürtleri İstanbul İzmir deki Kürtler Zannediyor.Burdakiler Rahatsa sorun Yok..Burdakilerle 3-5 Kelime Kürtçe Konusan türkler Sorun Olmadıgını Zannediyor.Halbuki Bilmiyorlar Anayasada Hala Yasak Kürtçe.Doguda Güneydoguda Yaşamış olsanız Son 25 Senedir Atıp Tutan Arkadaslardan Bazıları Gördükleri Karşısında emin Olun Dağa Çıkarlardı..Tabi Çözüm Bu Değil Belirtmek İsterim..Çünkü ..Herkes tutturmus Pkk Ha Sunu Yaptı Ha Bunu Yaptı.Yasaklara Yapılanlara Kimse Cevap Vermedi Henüz.Onu Savunan Yok..Peki Ya Devletin 40 Senedir İngilize Uygulamadan Kürde Uyguladıgı Yasaklar İçin Neden Kimse Birşey Demedi..Bumu Kardeşliğiniz...
    Bak Aslında Kendi Kendinizi Ele Veriyorsunuz..Yok Kürt Kardeşlerim İsimlerini Koyabiliyor Yok Artık Kürtçe Kanalları Var Vs..Peki İngilize Serbest Olan Şey 40 Yıldır Neden Kürtlere Yasaktı.Serbest Bırakmak İçin Pkk nın Gelmesinimi Beklediniz.Bumu Kardeşlik..Atatürk Döneminde Değiştirilmeyen Kürt Köylerinin İsimleri Neden 1960 larda Darbeyle Değiştirildi..O Zamanlar pkk da Yoktu...

Gelin Delikanlı Olsun Herkes Dogruyu Söylemekten Korkmayın..Yıllarca Kürtler Yok Sayıldı Dillerini Kültürlerini Yaymaları Yasaklandı.Bu Yola girenlere Ağır İşkenceler Yapıldı..Pkk lı Olmayan Köy Sırf Kan Davalı diye Korucu Olan Aile Tarafından Katledildi..Katliamda Pkk Çatışması Olarak Açıklandı..Nasılsa Ölende Öldürende Kürttü...Bir Şıvan Perwer Dinlemek 3-5 Yıldan Başlardı..Üstelik Şıvan Perwer Hiçbir Zaman Bir Örgüt Konserine gitmedi Ve Şiddete Destek Vermedi..Size Daha Çok Olay Sıralayabilirim Ama İnsan Artık Aynı Şeyleri Söylemekten,Anlaşılamamaktan Nefret Ediyor Ve Hesap Günü Elbet Hesaplaşırız diye Geçiriyor İçinden..Çünkü O Zaman Hiçbir Dil Resmi Olmayacak Hiçbir Irk Ben Üstünüm Diyemeyecek..Hepsi Boyunlarını Bükük Yaptıkları İşlerin Hesabını Verecek..Başta da Dediğim Gibi Ahmet Altan-Atakürt Makalesini Okuyan Zaten İşin Boyutlarını Anlar..!!
    Türklere yapılan yol su elektrik Kürtlere yapılmıyormu?Türkler öğretmen hukukçu imam memur doktor olabiliyorda Kürtler olamıyormu?Türkler muhtar belediye başkanı başbakan cumhurbaşkanı olabiliyorda Kürtler muhtar başkan belediye başkanı başbakan cumhurbaşkanı olamıyormu?İngilizceye gelince istesende istemesende birçok ülke bu dili kullanıyor uluslararası dil bak senin nick in bile ingilizce sen müslümanlıktan hesap gününden bahsediyorsun sen dağa çıkmakla ne hesabı vereceksin haksız yere adam öldürmek dinimizin yasakladığı en büyük günahlardan olduğunu herkes biliyor.Dinimizin belirtmiş olduğu bir insanı haksız yere öldürmenin tüm inlısanlığı öldürmüş kadar günah olduğunu herkes biliyor.Dil konusuna gelince sana evinde yada dışarıda arkadaşlarınla başkasına zarar vermeden Kürtçe konuşmanı yasaklayanmı var?Herkesin birbirini anlayabilmesi için tabiki ortak bir dil olması gerek burası Türkiye Cumhuriyeti bu da Türkçe olmalıdır.Sen Iraktan bahsetmişsin yok Türkmenler Türkçe eğitim alıyormuş.Irak ta ne huzur var ne sukunet hemen hemen hergün bir patlama bir olay kimse birbirini anlamıyor birlik yok bu mu özgürlük orası bir Arap ülkesi keşke herkes Arapça konuşsada orada huzur olsa onlar bizim din kardeşlerimiz.Herkese saygılar
    Konu fatihhh_56 tarafından (30-08-2009 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fatihhh_56 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türklere yapılan yol su elektrik Kürtlere yapılmıyormu?Türkler öğretmen hukukçu imam memur doktor olabiliyorda Kürtler olamıyormu?Türkler muhtar belediye başkanı başbakan cumhurbaşkanı olabiliyorda Kürtler muhtar başkan belediye başkanı başbakan cumhurbaşkanı olamıyormu?İngilizceye gelince istesende istemesende birçok ülke bu dili kullanıyor uluslararası dil bak senin nick in bile ingilizce sen müslümanlıktan hesap gününden bahsediyorsun sen dağa çıkmakla ne hesabı vereceksin haksız yere adam öldürmek dinimizin yasakladığı en büyük günahlardan olduğunu herkes biliyor.Dinimizin belirtmiş olduğu bir insanı haksız yere öldürmenin tüm inlısanlığı öldürmüş kadar günah olduğunu herkes biliyor.Dil konusuna gelince sana evinde yada dışarıda arkadaşlarınla başkasına zarar vermeden Kürtçe konuşmanı yasaklayanmı var?Herkesin birbirini anlayabilmesi için tabiki ortak bir dil olması gerek burası Türkiye Cumhuriyeti bu da Türkçe olmalıdır.Sen Iraktan bahsetmişsin yok Türkmenler Türkçe eğitim alıyormuş.Irak ta ne huzur var ne sukunet hemen hemen hergün bir patlama bir olay kimse birbirini anlamıyor birlik yok bu mu özgürlük orası bir Arap ülkesi keşke herkes Arapça konuşsada orada huzur olsa onlar bizim din kardeşlerimiz.Herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hani Büyük Türk Milleti Diyonuzya İçinizde Birtane Delikanlı Yokmu Sorularıma Cevap Verecek...

Çok Basit Birşey Sordum...Elin Gavur İngilizine ABD lisine İtalyanına 40 Yıldır Serbest Olan Radyolar Tv ler Okullar Kürtlere Neden Yasaktı.Bu Nasıl Kardeşlik.1960 Darbesinden Sonra Atatürk Döneminde ellenmeyen Kürt Yerleşim Birimlerinin İsimleri Neden Değiştirildi..Üstelik Pkk Diye Bahanenizde Ortada Yoktu..

En Başından Beri ŞU Dediklerime Cevap Veren Çıkmadı Daha..Hep Safsatalarla Geldiler..Yok İmam Oluyon Yok ASker oluyon Yok Kaymakam OLuyon..Gel O Zaman Resmi Dili Kürtçe Yapalım Türkçe Yasak Olsun Senide Ben Kaymakam Yapim Çakal..!!!Bazı Çakallarda Kürt Diye Bir Ulus Yok Diyor..O Olmayan Senin Beynindeki Bir Bölüm Bence...

Bazılarınız İmzanına Yazmışsınız Ne Mutlu Türk'üm Diyene..Kimse bir Irka Ait Olmakla Mutlu Olmaz..Diğer Tarafa Gittiğinizde Ait Oldugunuz Irkın Değil Yediğiniz Haltların Hesabını Vereceksiniz..

Türk Irkı O Kadar Önemli Olsaydı Peygamber Efendimiz(S.A.V) Arap Gönderilemzdi Herhalde... Onun İçin Ait Oldugunuz Irkı Değil Herzaman İYiyi Ve Dogruyu Savunun..Hesap Gününe İnanıyorsanız Tabi...

Bazılarıda Bana Cevap Verirken pkk ve apoyla Cevap Veriyor..Onlarada Derimki Ey Gafiller Bakın Bakalım Yazılarıma Yazılarımın Neresinde Onları Savunmuşum..
    Delikanlılık senden kalmadıki bulunsun
    Büyük Türk milleti diyoruz evet küstahça ırkçı diye bagırdıgın bu millet 1991 senesinde saddam tepenize bomba attıgında 160 bin tanenizi bagrına bastı ekmek verdi yer verdi
    Sözlerine dikkat et çakal derken aynaya baktıgında gördügün şeyi başkasına yakıştırma
    peygamber efendimizden örnek verirken öteki taraftan bahsederken Yani Türküm diyenler hesap verecek ama sen iyi niyetlisin sen cennet gireceksin onu Allah bilir merak etme
    Konu hogan01 tarafından (31-08-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İngilizler Vs Senin Tepene Bomba Attıgında Kürtler Doguda-Güneydoğuda-Batıda Her Tarafta Sana Yardım Etti..Kurdun Cumhuriyeti Ondan Sonra Üste Çık...Uyanık Seni..Kurmadan Önce Söylesene Bugün Yapacaklarını Bakalım O Gavurlar Seni Süpürüyormuydu Süpürmüyormuydu..Ama Savas ORtamında Senin Gibiler Çıkmaz Ortaya..Çünkü Savaş Ortamında Gelip Bana Kürtlerle İlgili Bu LAfları Diyecek Yürek Yok Senin Gibilerde..Haddinize de Degil Zaten Ekmek Vermek Kimseye...Yardımı Yapanda ÖZaldı ODa Bir Kürt..Senin Giblerin Mermahetten Vicdandan anladıgı Size Ekmek Verdik Gibi Beş Para Etmez Laflardır...
    Tarihi iyi oku orada kimlerin ingilizlerle iş birliği yaptıgını yazar
    savaş ortamında beim gibiler tabi çıkmaz ortaya delikalılık savaşcılık sizden bize kalmadıki
    Yürek cahilin agzında kahramalıktırda geregi oldugunda gösterilir hiç merak etme
    laflar konusunda bankerliğe soyunmuşsun para ölcümü yapıyorsunda senin beynin kaç paralık onu bilemiyoruz
    bak beğenmediğin saldırdıgın Irkçı naraları attıgın Türkiyenin başbakanının o yıllarda Kürt oldugunu kendin söylüyorsun
    Konu hogan01 tarafından (31-08-2009 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimseyi yanlis bilgilendirmek degil niyetim, ben dogrulari söyler dogrulari yazarim.
    Kagit Üzerinde her haktan sahip görükste biz yabanciyiz. Bir Almanin sahip oldugu hakka, ben sahip degilim. En ufak misal vereyim ozaman sana, ben TC Pasaportumla gidipte oy kullanamiyorum. Egitim görenler Üniversiteye giden Arkadaslarimiz ozaman her hakka sahipse neden Alman Vadandasligina geciyor. Disaridan hersey güzel gözükür Arkadasim ama öyle degil. Bunlar en ufak misaller.

Hersey Dagda bitiyorsa senin degiminle, ozaman bir Millet olarak hepimiz birlikte ayaklanip hepimiz daga cikalim hepimiz terör eselim. Ac Vadandasim sirf Doguda yok, Ülkemin her bir kösesinde Haktan Hukuktan uzak kalan, Hakkini savunamayan bir cok Insanimiz var. Ozaman onlarda Lanet etsin ciksin Daga, Eger cözüm buysa, baska diyecek birsey bulamiyorum...
    Istanbul Izimiri örnek vermissin, Rahat olan Kürt Avrupada da, doktorlar var Hukukculari var.
    Ozaman benim tanidigim bir Kürd dostumdan örnek vereyim sana, is sahibi 2 Kardes varliklilar dikkatini cekerim, ve senin deyiminle Rahattalar. Simdi nasil oluyorda Kardesin biri PKK li olup maddi destekte bulunuyor?!
    Eger bir sorun varsa Dagta adam öldürmekle degil Terör esmekle degil, Hukuk önünde arayacaksin. Isin kolayina herkes kacar.
    Önemli olan okumak, bilgilenmek ve kendini öyle savunabilmek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı littleboy67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimseyi yanlis bilgilendirmek degil niyetim, ben dogrulari söyler dogrulari yazarim.
    Kagit Üzerinde her haktan sahip görükste biz yabanciyiz. Bir Almanin sahip oldugu hakka, ben sahip degilim. En ufak misal vereyim ozaman sana, ben TC Pasaportumla gidipte oy kullanamiyorum. Egitim görenler Üniversiteye giden Arkadaslarimiz ozaman her hakka sahipse neden Alman Vadandasligina geciyor. Disaridan hersey güzel gözükür Arkadasim ama öyle degil. Bunlar en ufak misaller.

Hersey Dagda bitiyorsa senin degiminle, ozaman bir Millet olarak hepimiz birlikte ayaklanip hepimiz daga cikalim hepimiz terör eselim. Ac Vadandasim sirf Doguda yok, Ülkemin her bir kösesinde Haktan Hukuktan uzak kalan, Hakkini savunamayan bir cok Insanimiz var. Ozaman onlarda Lanet etsin ciksin Daga, Eger cözüm buysa, baska diyecek birsey bulamiyorum...
    Istanbul Izimiri örnek vermissin, Rahat olan Kürt Avrupada da, doktorlar var Hukukculari var.
    Ozaman benim tanidigim bir Kürd dostumdan örnek vereyim sana, is sahibi 2 Kardes varliklilar dikkatini cekerim, ve senin deyiminle Rahattalar. Simdi nasil oluyorda Kardesin biri PKK li olup maddi destekte bulunuyor?!
    Eger bir sorun varsa Dagta adam öldürmekle degil Terör esmekle degil, Hukuk önünde arayacaksin. Isin kolayina herkes kacar.
    Önemli olan okumak, bilgilenmek ve kendini öyle savunabilmek...
    bu insanlar bu işleri alışkanlık haline getirmiş kardeş maalesef onlar için hukuk değil orman kanunları geçerli pkkk sermayesini nereden sağlıyor zannediyorsun rahatlık hikaye adamın fikri sabit tc bölünsün parçalansında nasıl olursa olsun malının son damlasına kadar harcar şimdi bu adam avrupada milyarlarla oynuyor açmı hayır değil ama dedim ya bu zamana kadar bu pkk nasıl beslendi bunu insanlar daha doğrusu sana hesap soran arkadaş söyleyebilirmi hayır söylemez çünkü işine gelmez bende almanyada doğdum ve büyüdüm o yüzden senin dediklerine yerden göğe kadar katılıyorum kardeş arkadaşın dediği gibi kimsenin orada tuzu kuru değil tuzu kuru olanlarında parayı kimlere ve nerelere dağıttıkları belli saygılar allaha emanet ol!:45:
    Konu veyselbakan tarafından (28-08-2009 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir batı(Türkiyeli) gözünden güneydoğu notları, istisnalar hariç olmak üzere geneli yansıtır,

- gnydğda (islami sanıp) TÖRE DİNİNE inanırlar, onlar için islam kandavasını yasaklamış yasaklamaış umrunda değil, mantıklı-mantıksız konularla, karşı sülale kuruyana kadar devam

- İslam dini ölünün ardından (isyanvari) dövünüp ağlamayı yasaklar ama oralarda (sanki ölen yok olup gitti de birdaha ahrette bile göremeyecekmiş gibi) islam öncesi cahil adetlerine göre ağıtla yakıp haykırırlar

- Bedava elektrik kullanmak en doğal haklarıdır, hatta ahırlarını bile bu beleş konforla ısıtanlar var, TEK görevlileri ne karışır, sopyla kovalarlar, hadlerini bildirirler (kamu hakkı, o da neymiş)

- gnydğda Kadınların üstüne kuma alınır (rızası bile sorulmaz) kızlar ise başlık parası ile satılır, daha yakın zamana kadar Nufus sayımında bile söylenmeyecek kadar önemsiz, kaşık düşmanı görülüp okula eğitimine önem verilmez

- Uzun soğuk gecelerde bir sürü çocuk dünyaya getirip ya dağa-şehire terrörist yada batıya kapkaç şirketlerine verilir (baştan savılır)

- Mezra denen 2-3 haneli vede birbirinden km.lerce uzak yerlerde yaşamakta inat edip, devletin kendilerine hizmet götürmediğini söyler şikayet ederler, oysa birleşip köy-kasaba oluştursalar, hizmet daha kolay gelecek ya neyse

- Batının demokrasi anlayışını unutup, pohpohlamalarına kanıp, kendi devletlerini yıkma pahasına, bağımsız bir (batı kuklası) devlet kurmak için ya şehirde-dağda terrör estirir yada onları destekleyen şahsiyetsizleri (yerel-genel) seçimde desteklerler(bknz hedep-dep oy oranları)

üstteki belirttiklerim tümünü kapsamaz elbette ama maalesef çoğunluktalar,
    Konu alternatif26 tarafından (28-08-2009 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aldığım uyarı nedeni ile mesajımı siliyorum ama genede kürt açılımı yapılmamamlı
    Konu Hikmet™ tarafından (28-08-2009 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yakında iç savaş çıkmassa çok iyi olacak en iyisi bireysel silahlanalım ben öle yapacam bu kürtlerle başımız belaya girecek sanki bu vatanı onlarla beraber aldık ülkemize sahipleniyorlar istemiyoruz kürtler sizi burada gidin başka bir ülke bulun kendinize....!!!!!!!!!!!!!!
    Şu bireysel silahlanma işini güneydoğu çoook önceleri başlattı bile, çocuklarına oyuncak yerine 6-7 yaşından itibaren tabanca-keleş kullanmasını öğretiyorlar, o bölgede yapılan uyuşturucu-silah kaçakçılığından olsa gerek silah bulmaları çok kolay . . .

10 da 6 si kötü veya (şimdilik) kötüleri destekliyor diye 10 da 4 üne haksızlık etmeyelim,
    ama dediğin gibi de uyanık, herşeye hazırlıklı olalım olalım ki bazı şeref yoksunları ülkemizi bölmek niyetlerini birçok kez daha düşünsün, saygılarımla...

Sayfa 25/34 İlkİlk ... 1516171819202122232425262728293031323334 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri