ooo kızarmışız da maşallah....

sen şimdi dtp'ye çok kızıyor ve hiç sevmiyosun..ama çok sevdiğin türkiye cumhuriyeti bu partiyi kabul etmiş ve kuruluşuna onay vermiş...
napcaz bunu a benim çok sinirli arkadaşım...
şimdi sen gene yanlış anlarsın ben düzelteyim...ben burda dtp'yi felan tutup savunmuyorum...sadece senin anlamak istemediğin bir gerçeği belirttim...
dtp yasal yollardan kurulmuş...bir türkiye cumhuriyeti partisidir...sevmesek de..
istersen TSK'ya bi haber daha uçur da "son sözü" söyleyip kapatsınlar partiyi...
hani sen sevmiyonya..yaparlar ayıpsın..
hem bu arada ne zamandan beri ...demokrasi ile yönetilen bir ülkede son sözleri TSK söylüyoo...
TSK askeriyeyle ilgili son sözleri söyler arkadaşım..nihayetinde milli savunma bakanlığına bağlı bir hizmet kurumudur o kadar...
öyle ya...siz ak parti hükümetine kadar...develerin cüce..cücelerin deve olmasına alıştınız..
yok öyle bundan sonra son sözleri artık türk halkı söyleyecek...her taş yerine oturacak artık...
eğer TSK illa bi son söz söyleyecekse...."pimi çekilmiş bomba"yı ..askerinin eline veren subayı niye zamanında tutuklamadı...
taraf gazetesi yazmasaydı zor tutuklanırdı o subay...
türk halkından niye bunu gizledi...
işte bunun hesabını versin...
başörtülü analar bacılar niçin garnizonlara giremiyo ..bunun hesabını versin...
en iyi başörtülü anne şehit anası heraldeki...asker şehit olmayınca o başörtülü ana ...garnizonda yapılan oğlunun düğününne bile gidemiyoo...
hele bi hesap versin...
kınalı kuzularımıza adam gibi sahip çıkacak rütbelileri atasın her yere...
üstüne vazife olmayan açıklamalar yapmasın...
sende artık şu demokrasi nedir...ne değildir aç bak kitaplara...olmasa gogıl amcana yaz da o öğretsin sana...
öle bi iki kulaktan dolma duyduklarınla...bir halkı zan altında bırakma..
e mi arkadaşım....hem biraz relax ol....

Yer imleri