kardeslerım ak partını 220 mıllet vekıllerı kurt cok gormeyın ne mutluyum turkum dıyene bunlarıda omrude yetmez
Söz Konusu Açılım Yapılmalı
Söz Konusu Açılım Yapılmamalı
Kararsızım
kardeslerım ak partını 220 mıllet vekıllerı kurt cok gormeyın ne mutluyum turkum dıyene bunlarıda omrude yetmez
Gayet açık söylemiş anlayamadınmi ???,
son yüzyılın kürt ayaklanmalarının ardındaki gerçeği bilmeyen (hala) varmı???,
gugıl amcaya bir sor bakalım "kürt ayaklanmaları" diye sıralayıversin sana
yada şu "ww.bydigi.net/tarih/131268-bir-yuzyilin-kurt-ayaklanmalari.html" adresi bir bakıver... bu kürt sitesinde neler yazılmış
feodal(ağalık) düzenine alışmış insanlar (zaten varolan) demokratik özgürlük peşinden daha ne istiyebilirlerki (devlet kurmaktan başka)
batının(abd-avrupa vede israil) isteği doğrultuda milleti uyandırmadan önce demoktratik özgürlük, ardından yavaş yavaş muhtarlık-federal sistem filan,
en son adım ise (ki ancak hayallerinde olur) batı maşası özgür devlet...
neticede bu açılımların sonu TOPRAK ALAMADIKÇA BİİİT-MEEEEZ, kimse kendini kardeşlik masalı ile, akan kanın duracağı masalı ile kandırmasın
evet kardeşçe (tek devlet tek bayrak tek (resmi)dili kabul eden) kürt kardeşlerimiz mevcut ama maalesef ancak %30-40 larda
dtpye (dep hadep vs.) giden oy oranları vede o şeref yoksunu olanların çözüm adresi olarak gösterdiği apo itinin hedefi belli açıkça özgür bir ülke peşindeler
uyanmak yok milletçe uyumaya devam, bir uyanmışınız devletlerini kurmuş geçmişin hesabını Türkiyeye sormaya başlamışlar (o zamanda geçmişler olsun, günaydın derler adama
Konu alternatif26 tarafından (02-09-2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.
Vay anasını arkadaş neler söylemek istemiş de ben anlamamışım. Kusura bakmayın cahilliğimden ötürü, yani o iki kelimeyle bu yazdıklarını demek istemiş. İyi de o arkadaş niye açıklamadı ne demek istediğini, senin yazdığından farklı bir şey yazmış oraya sanki ha!
Peki sana sorarım çözüm ne ??? içlerinde iyi olan %30-40lık kısım hariç, batının pohpohlaması ile topu neredeyse 100 yıllık hayalleri olan (batı kuklası) bağımsız devletlerini kurmadan rahat durmayacak, e o zaman niye analar ağlasın ki veriverelim (petrolü ile çeşit çeşit madenleri ile vede en önemlisi ŞEHİT KANI İLE SULANMIŞ) güney doğuyu, hatta doğudan da ermenilere verelim ki sonra savaş çıkmasın analar ağlamasın, hazır vermeye başlamışken batının bir kısmını yunanlara verelim, istanbul olsun konstantin, izmir olsun smyrna, kıbrıs orada dururmu sonra yunanlar kızıpta savaş filan ilan ederde analar ağlar değilmi (SAÇMAMALAMAYIN YA....)
Temel mantık olarak aynı (görebilirsen ama zaten görebilseydin soruyu bile sormazdınki, :49:
ben sadece konuya uygun birkaç cümle ekledim,
ama eklediklerimi ya anlayamadın yada İŞİNE GELMEDİ dimi...
öncelikle "ww.bydigi.net/tarih/131268-bir-yuzyilin-kurt-ayaklanmalari.html" adresi bir bakıverin... bu kürt sitesinde neler yazılmış önce okuyun sonra açılım leyhine karar verin, eğerki ardniyetiniz yoksa![]()
![]()
![]()
Konu alternatif26 tarafından (02-09-2009 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.
hep söyledim yine söylüyor akp diyetini ödüyor iktidar olmanın bedeli neydi unutanlara kıbrıs neydi kürt sorunu neydi ermeni sorunu neydi fener rum patrikanesi neydi milletin nafaka toplumu haline getirilip çaresiz bırakılması bunun için heryol mubah durmak yok yola devam buyrun kürt acılımına kormayın yada erbakının dediği gibi acılımı olaçak sert mi olaçak kanlı mı olaçak kansız mı olaçak dediği türden ŞEHİT ler veya başkasının bakış acısından kelleler ölmeye devam ediyor diğer taraf demokrasi hak hukuk diye bağırıyor madem yok nasıl sesleri çıkıyor anlamış değilim bıraksak ne ... yiyecekler onlarda bilmiyor yarın birbirlerini yemeye başladıklarında onlara da amerika demokrasiyi getirecektir ama zavallı insanım hem alarım hem giderim şarkısını söyleyerek durmak yok yola devam diyor bakalım yolun sonu nereye gidecek
Allah senın omrunu uzun etsın allah senın g ıbılerının adetın cok esın buvatan bolunmez annalar ne yıgıter dogurur nemutluyum turkım dıyene
Konu ZULKUFKARA tarafından (02-09-2009 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
bende bunu anamadım...nolcek şimdi...
bi düzeltme...onun aslı "ne mutlu türküm diyene"....zülküf beyyy...
yazdım da hani...niye mutlu olacağını daha iyi bilesin diye...bu iyiliğimi unutma emi...
şimdi bazı arkadaşlar....iyide nolmuşki aynıı diycekler...aynı değil...
bir şeyi biliyosan konuş...sallama....
erdal bey şimdide elinize imla metrenizimi aldınız yazan arkadaş sadece açık yüreklilikle fikrini yazmış
yazının yanlış yada eksik yazılmasın hiç bir önemi yok o yazının içindeki imana yazan elin yüregine bakın gerçi herkezde bulunmaz
şimdiye kadar sizi küçük harf büyük harf konusunda yargılayan oldumu gerçi bol noktalarınız konusunda hakkınızı yiyemeyiz
kıyakçılıklarınızın devammını bekleriz
bir şeyi bilme konusuna gelince sizden hiç kimseye kalmazki senden gayrisi sallamasın
Yanlız Ordaki Ne mutlu Türküm diyene yazısının imla hatasınamı yoksa Türk kelimesinin geçmesinemi takıntı yaptınız
bilmiş Komplekslerinizinde devamını bekleriz Pardon Yüksek fikirleriniz diyecektim
Konu hogan01 tarafından (03-09-2009 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
ben diyorum ki...çözüm mözüm yok...
analar ağlasın...
şehitlerimiz bol bol olsun....
kollarımız bacaklarımız mayınlardan çok çok kopsun...
orada askerlik yaptığımız için...psikolojimiz bozulsun...sivil hayatta ters bişi duydıyğumuzda hemen kavga edelim...gerekirse eşimizi çoluğumuzu çocuğumuzu tarayalım....
şehitler ölmez vatan bölünmez le bol bol mutlu olalım....
biz kürtleri yok sayalım...gerekirse b.k yedirelim....onlarda türkleri yok saysın,kurşuna dizsin...
aradaki çözüm isteyen vicdanlı türkleri..."vatan haini" olarak ilan edelim...çözüm isteyen vicdanlı kürtleri..."vatan istiyo" diye kovalayalım....
mutlu olalım...ne kadar şehidimiz varsa...
ne kadar kızlarımız eşsiz kalırsa...
ne kadar çocuğumuz babasız kalırsa....vatanımız o kadar güçlenir....ne mutlu türküm diyene...
saldırınnn...nerde bir "kürt" varsa ezin başını...onlarda nerde bir "türk" varsa ezsin başını...
çok ezene ödül var...başlaaaa....
"barış" laflarını lugatimizden çıkaralım..."kardeşlik" kavramı öcüü...
yaşasın ırkımız ...yaşasın ırkımız.....
altta kalanın canı çıksın...
altta kürtler mi kalırr....türkler mi önemli değil....vatan saolsun....
hepinizle....ergenekon ve pkk gurur duyuyor....vurun aslanlarım diyor her iki taraf da...gözü dönmüşlerine...
silah sanayi sizi tanıdığına o kadar mutlu ki....her şey vatan için....her şey vatan için.....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri