REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 9/34 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
345 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben pomakım iyi bende ayrıcalık isteyim ne oluyoz.HERŞEYDEN ÖNCE TÜRKÜZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açılım; ABD'in dayatmasıdır.bebek katili' iktidardan aldığı cüretle yol haritası palavrası ve zırvaları ile dağdakilere cesaret veriyor ve sözle terör örgütü liderleri, kuduz köpekler gibi saldırıyorlar Türk Ordusunun silah bırakmasını ve de örgütten özür dilenmesini isteme cüretini kendilerinde buluyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayaliisim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açılım; ABD'in dayatmasıdır.bebek katili' iktidardan aldığı cüretle yol haritası palavrası ve zırvaları ile dağdakilere cesaret veriyor ve sözle terör örgütü liderleri, kuduz köpekler gibi saldırıyorlar Türk Ordusunun silah bırakmasını ve de örgütten özür dilenmesini isteme cüretini kendilerinde buluyorlar.
    Vallaha pes diyorum sana arkadaşım,sende o toplantıda berabermiydin veya bunları iddia edenlerdemi bu toplantıdalardı...???
    Ya insan atarken birazda destekli atar nerden biliyorsun sanamı sordulardı kabul edelim veya etmiyelim diye el insaf be arkadaşım.
    Bu yıllardan beridir beceriksiz iktidarların ordan karın bağlarından dolayı başarısızlıklarını hep ABD ye atarak güya işgüzarlık ettiler bununla birlikte bir sürü insanımızı da ayrı ayrı ideolojilere böldüler ve bunu görüyoruzki malesef başardılar ve halen insanlarımız aklı selimle düşünmek yerine ideolojik düşünüyorlar çünkü en kolay şey hazırı alıp kullanmaktır tabi insan biraz vicdan sahibi ise güneşli havada elini gözünün önüne çekip güneş yok her yer karanlık dmeiyorsa.
    Bence herşeyi biliyorum ayağını bırakıp bilmdeiğimiz konular hakkında atıp tutmayalım lütfen...
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alid12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vallaha pes diyorum sana arkadaşım,sende o toplantıda berabermiydin veya bunları iddia edenlerdemi bu toplantıdalardı...???
    Ya insan atarken birazda destekli atar nerden biliyorsun sanamı sordulardı kabul edelim veya etmiyelim diye el insaf be arkadaşım.
    Bu yıllardan beridir beceriksiz iktidarların ordan karın bağlarından dolayı başarısızlıklarını hep ABD ye atarak güya işgüzarlık ettiler bununla birlikte bir sürü insanımızı da ayrı ayrı ideolojilere böldüler ve bunu görüyoruzki malesef başardılar ve halen insanlarımız aklı selimle düşünmek yerine ideolojik düşünüyorlar çünkü en kolay şey hazırı alıp kullanmaktır tabi insan biraz vicdan sahibi ise güneşli havada elini gözünün önüne çekip güneş yok her yer karanlık dmeiyorsa.
    Bence herşeyi biliyorum ayağını bırakıp bilmdeiğimiz konular hakkında atıp tutmayalım lütfen...
    Saygılar
    Sen demek o toplantılarda idin ki bunların gerçek olmadığını ileri sürüyorsun.Türkiye dışında olduğun için yurt içindeki gazete haberlerinden haberdar değilsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayaliisim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen demek o toplantılarda idin ki bunların gerçek olmadığını ileri sürüyorsun.Türkiye dışında olduğun için yurt içindeki gazete haberlerinden haberdar değilsin.
    ben öyle bir şey demedim bunu sen diyorsun benim dediğim ortada ama sen istediğin gibi algılamışsın.Ben evet yurtdışında yaşıyorum ama senin dediğin gibi memleketten bihaber değilim hem yazılı hemde görsel medyadan neler oluyor takip ediyorum birde internet var tabiki.
    Vatan perverliği birlik bütünlüğü oturduğumuz yerden savunmak yerine bu vatan için ne gibi bir faydalı işler yaptık buna bakamak lazım değilmi,sloganla vatan sevgisi olmaz birlik dirlikte olmaz,değilmi...???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE HÜKÜMETE.....

Milleti eze eze. sömüre sömüre ne hale getirdiler..
    Kürt açılımı bahaneee. PKK AÇILIMIDIR BUNUN ADI.
    ama ortada kocaman bir kandırmaca var. PKK AÇILIMI demeye çekinen hükümet kürt açılımı bahanesini sunuyor bizlere. öcalanı yalamadıkları kaldı.
    YAZIKLAR OLSUN....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ama ortada kocaman bir kandırmaca var. PKK AÇILIMI demeye çekinen hükümet kürt açılımı bahanesini sunuyor bizlere. öcalanı yalamadıkları kaldı.
    YAZIKLAR OLSUN....
    arkadaşa katılıyorum, birazcık ton farkıyla yorumlarsak ,halkın nabzı ölçülüyor aslında,tabiiki herşeyde olduğu tepkimiz çok cılız kalıyor. millet olarak tamamen duyarsız olduk.Avrupada sebze ve meyvelerin genlerini değiştirme oranı%40 olmuş bütün halk ayağa kalktı, bizde bu oran%90 mış evet yanlış okumadınız,fakat kimsede tık yok,kalın sağlıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

YAZIKLAR OLSUN....
    inşallah bu yasaya sıcak bakanlar şehitlerimizin kanı ile boğulurlar pkk açılımının adını kürt açılımı olarak değiştirip bir tarafta vatanı için seve seve canını veren şehit annesi ile devletine ihanet etmiş vatanını milletini satmış askere haince pusu kurarak şehit etmiş leşlerin annesi ile birleştirmeye çalışanlara yazıklar olsun bir hatırlatayım bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı düşün altında binlerce kefensiz yatanı, sen şehit oğlusun incitme yazıktır atanı verme dünyaları alsanda bu cennet vatanı yazıklar olsun binlerce kez hainlerle işbirliği yapanlara!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAZIKLAR OLSUN....
    çok güzel açıklamaşsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuyu yapmış olduğum yorum maalesef konuyu ve yorumu iyice anlamayan hçakir arkadaşımız tarafından silinmiş.
    Oysa yazılan tamamen gerçeklere dayanan bir yazı idi.
    Oda sayın hçakır kardeşim iyi okusa idi yazıyı bir takım ayaklanmalar sonucunda başka gurupların ne gibi isteklerde bulunabileceği anlatılmakta idi.

Neyse sağlık olsun diyelim geçelim.
    :46::46::46:

Sayfa 9/34 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri