Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 16/35 İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon
345 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başbakan yardımcısı ve bakan ingiliz vatandaşı baş danışman zapzu diye biri amerikada yayınlanan kasetin de amerikalılara tayibbeyi kullanın sonra lahım cukuruna sübürürsünüz gibi bir laf etti sen benim kılavuzlarıma bakacağına hükümetinin klavuzlarına bak ihtilal yaptık diye sevinip güç bizde diyeceğine bugünlerin yarınlarının olduğunu ve düşmez kalkmaz bir ALLAH olduğunu unutma şimdi beceriksizlikten alayanlar o zaman ne için alayıp yalvaracaklar merak ediyorum hep yan çizmeyi bırak amerikada koministim demenin suc olduğunu düne kadar zencilere neler yapıldığı ortada niye orada sorun yok başbakanın zenginliğini vatandaşa dağıtın kimse ayrılık falan istemez gülende amerikada rahat nasılsa din devleti kurmak hikaye o yazıları okuya biliyorsan turgut bey ve balbay yazmamış memleketi bölmek isteyenlerin planı adam sadece türkceye tercüme etmiş son not bakalım zapzunun tayibbeyle ilgili tv lere düşerse bakalım o zaman ne olaçak ergenekon davasını takip ediyon ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başbakan yardımcısı ve bakan ingiliz vatandaşı baş danışman zapzu diye biri amerikada yayınlanan kasetin de amerikalılara tayibbeyi kullanın sonra lahım cukuruna sübürürsünüz gibi bir laf etti
    Baştan lafa bakacaksın lafmı diye, sonra adama bakacaksın adammı diye.
    Sayın tayyip erdoğan dünyadan bir haber ve bu lafı eden adamı başdanışmanı yapacak kadarda saf.
    eğer buna inanarak bunu yazıyorsan söylecek lafım yukarıda.
    yok böyle duydum diyorsan yine yazık duyumlarla buraya böyle saçma sapan yazılar yazma kardeşim. allah insana akıl fikir vermiş doğruyu araştırıp bulmak insanların erdemlerinden biridir.
    saygılar.
    Konu conker tarafından (22-08-2009 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamlar onun bunun açılımını yapacağım diye bu ül***i bölme noktasına götürüyorlar,lütfen birileri çıksın artık şunların kapanışını yapsın yoksa güzel TÜRKİYEM izi cehenneme döndürecekler..%100 AKP siz hava sahası için herkesi göreve davet ediyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bodur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adamlar onun bunun açılımını yapacağım diye bu ül***i bölme noktasına götürüyorlar,lütfen birileri çıksın artık şunların kapanışını yapsın yoksa güzel TÜRKİYEM izi cehenneme döndürecekler..%100 AKP siz hava sahası için herkesi göreve davet ediyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 açılım

sınırları çizilmiş bir ülkenin toprakları içerisinde yaşayan herkes o ülkenin tüm haklarına sahiptir bunun dışında bir hak aramak bölücülüktür.ben açılım deyince bunu anlarım neyin açılımı bu bu ülkede yaşayan bir çok etnik kimlik var bir gün onlarda açılıma geçerse ne olur.neyi eksik ki bu vatandaşların açılım istiyor bu ülkede yaşayan ! hangi hakları elinden alınmışki ! yazık olan bu güzel vatana olacak böyle giderse çok yazık çok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yönetici dediğiniz.......
    halkının giyimine kuşamına....
    halkının nasıl düşündüğüne.....
    halkının kendi arasında hangi dili kullandığına karışmaz...
    onların hangi ırktan geldiğini önemsemez.....herkesi kucaklar...
    buyurmaz...diktalık yapmaz...
    böyle yöneticileri türk halkı hep bağrına basmıştır...adnan menderes..turgut özal...tayyip erdoğan...böyle yöneticilerdendir...
    böyle düşünmeyen..halkıyla kavgalı..onların düşüncelerine saygısı olmayan...giyimine kuşamına karışan...ne konuşacaklarına..nasıl konuşacaklarına müdahale eden...örümcek kafalı zihinleri ise..türk halkı hiç sevmemiştir....sevmeyecektir...
    vatanını sevmek ..halkını sevmektir...halkının tümünü sevmektir....onları farklılıklarıyla...farklı renkleriyle...faklı konuşmalarıyla sevmektir...
    onların acılarını dindirmek...sorunlarını çözmektir...
    yoksa kargadan başka kuş tanımamakla değil...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar akıl almadıkça yazılmıyacak anlaşıldı
    yünitiçi dediğin ananı al git diyecek
    yönitiçi dediğin bebek düşmanına sayın
    memleketi koruyan askerine kelle diyecek
    yönetiçi dediğin secim zamanı korkusundan 7yıl yatmış olaçak
    secime az kala kürt acılımı ama içi boş siz doldurun diyecek yönetiçi dediğin
    coçuklarını askerlik yaptırmayacak ama ceplerini dolduracak
    yönetici dediğin 6ıncı enzengin başbakan olaçak
    ama köylüye emekliye işçiye geldimi neyse
    adam dediğin hep doğruyu kendi bilmeyecek birazda at gözlüklerini çıkartıp
    başkalarının yazdıklarını okuyup dinleyecek kendini bilmem kimin yerine koymayacak
    son olarak madımakta yakılan insanlar ne için yakıldı
    insanları öldürüp işkence yapan örgütleri yüceltmeyeyim
    ALLAH için yapıyorlardı ya
    memleket borç borç içinde
    sadaka toplumunu kanaatkarlılığın hakim olduğu anlayışa
    sürüklendiğini görmek lazım ama bu kolay değil
    bunun için durmak yok yola devam demek lazım
    bunuda islam için yapıyorlar başka birşey aramamak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde yönetiçi dediğin deniz fenerinden çalınan paralara kılıf bulaçak
    yönetiçi dediğin ben deniz fenerinden kimseyi tanımam diyecek
    ama adamın oğlunun nikah şahiti olaçak
    yönetiçi dediğinin bakanı başbakanının imzasıyla tırlarına geçiş sağlıyacak
    tırlardan ne çıktığınısiz söyleyin
    sonradan dişli gibi yalanı ortaya çıktığı zaman bakanlıktan istifa edecek ama
    milletvekilliğinden istifa etmeyecek nedense
    yönetiçi dediğin oy zamanı dokunulmazlığı kaldırmayan ş........ diyecek ama oyları alıp
    iktidar olunca neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toycan arkadaşım...sanırım oruç başına vurmuş...olur normaldir...her zaman tutarsan alışırsın..
    yukarıdaki yazdıkların doğru olsa inan seni desteklerdim...(doğru olanlarda var tabi..)
    ama dedim ya...senin kılavuzun karga....
    sen gömleğinin ilk düğmesini yanlış iliklemişin dostum...gider bu aşağıya doğru..
    madımak otelinin yakılmasını ve orda 33 masum can'ın ..katillerini arıyosun ...ne güzel..
    bu ülkede faili meçhul cinayetlere duyarlı olman gerçekten güzel...
    eminin sen uğur mumcu'nun ..bahriye üçök'un....tarık dursun'un......muammer aksoy'un...başbağların.....katillerini de bulmak ve onların türk adaleti karşısında hesap vermesini istersin...
    o halde niçin ergenekon terör örgütünü es geçip ...yok sayıp...görmezlikten geliyosun...
    aradığın kan bulundu dostum...ahanda sana tüm bu masum canların kanına giren katiller ergenekon'da...
    yoksa sen hala ergenekon terör örgütünün varlığına inanmayanlardanmısın...sen duymadın ,görmedin mi...
    yeraltı kaynaklarımızla ünlü memleketimizde ....toprağı kazdıkça kemik...ceset...silah çıktığını...
    allah bilir o ,kemik,ceset ve silahları sen hükümetin koyduğunu düşünüyosun...komik olma lütfen..
    deniz feneri ha...sahi noldu deniz fenerinde...var mı bir kişi yargılanan...almanya için tamam ama türkiye de bir kişi bile suçlu bulundu mu...?
    ahhh toycan arkadaşım...demek sende aydın doğan'ın gazına gelip...onun dümen suyuna gidenlerdensin...
    sana son bi tavsiyem dostum....kılavuzunu iyi seç yoksa...
    yoksaa...bak şu kürt açılımında...
    kardeşlik...barış....demokrasi açılımında bile ...türk halkından geri kalırsın...kendini hiç iktidar yüzü görmeyecek olan "ırkçılar"ın kucağına atarsın...
    yazık etme kendine...dünya görüşünü geçelim...bir insan olarak.."akan kan"dan rahatsız ol biraz...lütfen...!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal05 laflarına dikkat et.

sana orda diozki DTP PKK nın uşağı sende dıonki DTP diretmıo köpek gibi meydanlarda konuşan kim Ahmet türk denen soysuz ve yanadaşları değilmi.

ırkcılık falan demişsin asıl ırkçılık ne bilionmu senı koruyan polise kurşun sıkmak onlara her türlü kalleşliği yapmak. Dıonki bu devlet bk yedirmiş vardır haklı yanı.

bu millet kürtlere ırkcılık ayrımcılık yapsaydı bi devletın ne bir elektiriğinden nede suyundan istifade edebilirdi.

Adam olsunlar içlerindeki pislikleri kendileri temizlesinler.

ayrıca vatanımı toprağımı sakaryayı senın giblerle muhatap bile etmem emanette.

Sayfa 16/35 İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri