REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 31/35 İlkİlk ... 6212223242526272829303132333435 SonSon
345 sonuçtan 301 ile 310 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ooo kızarmışız da maşallah....
    sen şimdi dtp'ye çok kızıyor ve hiç sevmiyosun..ama çok sevdiğin türkiye cumhuriyeti bu partiyi kabul etmiş ve kuruluşuna onay vermiş...
    napcaz bunu a benim çok sinirli arkadaşım...
    şimdi sen gene yanlış anlarsın ben düzelteyim...ben burda dtp'yi felan tutup savunmuyorum...sadece senin anlamak istemediğin bir gerçeği belirttim...
    dtp yasal yollardan kurulmuş...bir türkiye cumhuriyeti partisidir...sevmesek de..
    istersen TSK'ya bi haber daha uçur da "son sözü" söyleyip kapatsınlar partiyi...
    hani sen sevmiyonya..yaparlar ayıpsın..
    hem bu arada ne zamandan beri ...demokrasi ile yönetilen bir ülkede son sözleri TSK söylüyoo...
    TSK askeriyeyle ilgili son sözleri söyler arkadaşım..nihayetinde milli savunma bakanlığına bağlı bir hizmet kurumudur o kadar...
    öyle ya...siz ak parti hükümetine kadar...develerin cüce..cücelerin deve olmasına alıştınız..
    yok öyle bundan sonra son sözleri artık türk halkı söyleyecek...her taş yerine oturacak artık...
    eğer TSK illa bi son söz söyleyecekse...."pimi çekilmiş bomba"yı ..askerinin eline veren subayı niye zamanında tutuklamadı...
    taraf gazetesi yazmasaydı zor tutuklanırdı o subay...
    türk halkından niye bunu gizledi...
    işte bunun hesabını versin...
    başörtülü analar bacılar niçin garnizonlara giremiyo ..bunun hesabını versin...
    en iyi başörtülü anne şehit anası heraldeki...asker şehit olmayınca o başörtülü ana ...garnizonda yapılan oğlunun düğününne bile gidemiyoo...
    hele bi hesap versin...
    kınalı kuzularımıza adam gibi sahip çıkacak rütbelileri atasın her yere...
    üstüne vazife olmayan açıklamalar yapmasın...
    sende artık şu demokrasi nedir...ne değildir aç bak kitaplara...olmasa gogıl amcana yaz da o öğretsin sana...
    öle bi iki kulaktan dolma duyduklarınla...bir halkı zan altında bırakma..
    e mi arkadaşım....hem biraz relax ol....
    erdal askere hesap soracağına önce çok savunduğun partinin ül***i soktuğu şu karışık duruma bakacaksın tsk fazla küçümsemişsin dostum sen yinede tsk yı fazla hafife alma derim askeriyeyle ilgili son sözüde söyler ama göz göre göre vatanının satıldığını yada peşkeş çekildiğini görürse bir gecede o güvendiğin dağlara kar yağı verir hani beğenmediğn ve laf ettiğin tsk dan bir söz çıktı geçenlerde türkiyenin çizgileri bellidir işte senin o güvendiklerin o çizgiyi aşma cürretini gösterdiği an sabah onların hiçbirini bulamazsın o yüzden tsk ya laf ederken biraz düşün ve ondan sonra konuş partiler gelir geçer ali gider veli gelir ama tsk ve benimsediği savunduğu cumhuriyet ilke ve anlayışı sonsuza kadar sürer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal kardeş iyi hoşta birde cevap vermeyi bilse sormak kolay cevaplamak zor yarın devran döndüğünde savunduklarını savuna bilyorsan yada ateş senin oçağına düştüğünde savunman aynıysa helal kardeş sen tam demokratik bir insansın o zaman bende senin gibi haykıracağım durmak yok yola devam diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdal askere hesap soracağına önce çok savunduğun partinin ül***i soktuğu şu karışık duruma bakacaksın tsk fazla küçümsemişsin dostum sen yinede tsk yı fazla hafife alma derim askeriyeyle ilgili son sözüde söyler ama göz göre göre vatanının satıldığını yada peşkeş çekildiğini görürse bir gecede o güvendiğin dağlara kar yağı verir hani beğenmediğn ve laf ettiğin tsk dan bir söz çıktı geçenlerde türkiyenin çizgileri bellidir işte senin o güvendiklerin o çizgiyi aşma cürretini gösterdiği an sabah onların hiçbirini bulamazsın o yüzden tsk ya laf ederken biraz düşün ve ondan sonra konuş partiler gelir geçer ali gider veli gelir ama tsk ve benimsediği savunduğu cumhuriyet ilke ve anlayışı sonsuza kadar sürer
    türk silahlı kuvvetlerine yanlışı varsa söyliyceğiz tabi..
    sen haksızmıyım onu söyle...öle kuru kuru sivil paşalık yapma dostum....
    geçen mayın patlamıştı hatırlarsınız...6 askerimiz şehit olmuştu...
    üzülmüş ağlamıştık..."yola mayın döşediler...kahrolsun pkk" demiştik...
    sonradan öğrendiğimize göre mayınları güvenlik gerekçesi ile türk silahlı kuvvetleri döşemiş...
    kendi mayınızmızla askerimiz şehit oluyo...ve ben bunun hesabını sormayacağım...
    sern sorma kardeşim...sen eğitim zaiyatı de...ve (bu konuda) kahraman ordumuza methiyeler düz...
    şeffaf olacağız...nasıl siyasetçilerimiz eleştiriliyosa...asker ve herkez yanlış yaptığında eleştirilecek...
    pkk ile savaşacağız tabiki...ama içimizdeki pkklıları..adı türk olan pkk lıları tanıyomuyuz peki...
    uyanık olun...sloganlarla gaza gelmeyin..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonradan öğrendiğimize göre mayınları güvenlik gerekçesi ile türk silahlı kuvvetleri döşemiş...
    kendi mayınızmızla askerimiz şehit oluyo...ve ben bunun hesabını sormayacağım...
    sern sorma kardeşim...sen eğitim zaiyatı de...ve (bu konuda) kahraman ordumuza methiyeler düz...
    şeffaf olacağız...nasıl siyasetçilerimiz eleştiriliyosa...asker ve herkez yanlış yaptığında eleştirilecek...
    pkk ile savaşacağız tabiki...ama içimizdeki pkklıları..adı türk olan pkk lıları tanıyomuyuz peki...
    erdal kusura bakma kardeş de senin fikrin ve zikrin kimi zaman çok karışıyor kalkmışsın türk silahli kuvvetlerini eleştiriyorsun sen partine laf söyletmemek adına bir aldın başını oradan girdin en sonda tsk dan çıktın anasayfaya bir göz at kardeş bak açılım isteyen dtpnin yürüyüşü ne yürüyüşü haline gelmiş merak etme hiç bir zaman altı şehit verilen bir olay eğitim zaiyatı denilip üstü örtülmez sen neyi nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun içimizde türk diye geçinen pkklı varsa allah onlarında belalarını versin ama sende artık bir şeyleri kabullen dostum kimsenin gaza geldiği yok sadece duyarlı ve vatanını bayrağını milletini seven insanların bir takım yanlışlara haklı tepkisi var!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaynagı büyük bir ihtimalle pek çok defa reklamını yaptıgınız Taraf gazetesi olsa gerek
    eger gerçekten bu haberin doğrulugu varsa bunu savunulacak hiç bir tarafı olamaz tabiki hesabını sormak gerekir karalamak farklı eleştirmek farklı şeylerdir bundan önceki yazılarınızdada fırsat ganimet Cumhuriyete ,Atatürke de agız dolusu bayagı laf döktürdünüz demekki onlarıda kürt açılımına karşı görüyorsun
    bundan öncede pkklılar mayın döşerken diye bir şeyler yazmıştı orada yine aynı şekilde ordu suçluydu.
    şimdi bunu hesabını soracam derken günlerdir konuyla hiç alakasız Türbandan girip müslümanlıga oradan zeka kapasitesine çıkıp elinizdeki iman metreyle imanına kadar ölçtüğünüz hatta hiç alakası olmadıgı halde uydualıcı markasına kadar giriştiginiz hatta şirinlik muskanızla anladın daa eccük falan diye şirinlik yaptıgınızı sanarak bu günlere getirdiğiniz saptırma çalışmalarınızla kürt açılımı başlıgında yeni bir zigzag çizip şimdide orduya hesap soracam yazıyorsunuz demekki sizi anlamamışız baştan beridir konuyu buraya getirmeye kadar ugraşmışsınız ama iddayı yazarken sizde geçenlerde demişsiniz.
    Şüpheye bile düştüm bizim ordu kendi askerini şehit edip zavallı pkklıların üstüne atıyor demekki
    ama bir yanda Pkk bir yandan Dtp ordu opererasyon yapmasın diye bagırıp duruyor Allah razı olsun onlarda sizin düşüncenizde bizim askerlerimizin şehit olmasını istemiyor
    kahrolsun pkk filan diye bagırdık üzülmüştük aglamıştık falan diyorsunuzda sizmi??
    Dtp -Pkk -ve siz bukadar ortak düşünce bu kadar iyi niyet
    Teşekkürler
    Konu hogan01 tarafından (31-08-2009 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CNN’nin Irak, İran ve Türkiye’nin
    bir bölümünü kapsayan bir ülke varmış gibi yanlışlık yapılmıştır. Bu üç ülkede
    de çok sayıda Kürt yaşıyor olsa da Kürdistan isimli bir ülke yoktur. Özür dileriz”
    duyurusu yaptı.
    Türkiye’nin bir kısmını içeren haritanın yayınlanması üzerine Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA), CNN’nin hatasını düzeltmesi için ABD’de yaşayan Türkler arasında protesto kampanyası başlatmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CNN’nin Irak, İran ve Türkiye’nin
    bir bölümünü kapsayan bir ülke varmış gibi yanlışlık yapılmıştır. Bu üç ülkede
    de çok sayıda Kürt yaşıyor olsa da Kürdistan isimli bir ülke yoktur. Özür dileriz”
    duyurusu yaptı.
    Türkiye’nin bir kısmını içeren haritanın yayınlanması üzerine Türk-Amerikan Dernekleri Asamblesi (ATAA), CNN’nin hatasını düzeltmesi için ABD’de yaşayan Türkler arasında protesto kampanyası başlatmıştı.

CNN Ve Diger Gavur Yerlere Bakacağına biraz Kendi Tarihine Baksan OSmanlı Arşivlerinde Dev Gibi KÜRDİSTAN Yazılarını Göreceksin...

Daha Yakına Diyorsan Said Nursi nin Mahkeme Savunmalarına Bak ORda da Görürsün
    ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragons Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CNN Ve Diger Gavur Yerlere Bakacağına biraz Kendi Tarihine Baksan OSmanlı Arşivlerinde Dev Gibi KÜRDİSTAN Yazılarını Göreceksin...

Daha Yakına Diyorsan Said Nursi nin Mahkeme Savunmalarına Bak ORda da Görürsün
    ..

ey müslüman ,konuyu güzel okursan adam TÜRKİYE haritası İçinde gösterilen haritadan bahsediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragons Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hani Büyük Türk Milleti Diyonuzya İçinizde Birtane Delikanlı Yokmu Sorularıma Cevap Verecek...

Çok Basit Birşey Sordum...Elin Gavur İngilizine ABD lisine İtalyanına 40 Yıldır Serbest Olan Radyolar Tv ler Okullar Kürtlere Neden Yasaktı.Bu Nasıl Kardeşlik.1960 Darbesinden Sonra Atatürk Döneminde ellenmeyen Kürt Yerleşim Birimlerinin İsimleri Neden Değiştirildi..Üstelik Pkk Diye Bahanenizde Ortada Yoktu..

En Başından Beri ŞU Dediklerime Cevap Veren Çıkmadı Daha..Hep Safsatalarla Geldiler..Yok İmam Oluyon Yok ASker oluyon Yok Kaymakam OLuyon..Gel O Zaman Resmi Dili Kürtçe Yapalım Türkçe Yasak Olsun Senide Ben Kaymakam Yapim Çakal..!!!Bazı Çakallarda Kürt Diye Bir Ulus Yok Diyor..O Olmayan Senin Beynindeki Bir Bölüm Bence...

Bazılarınız İmzanına Yazmışsınız Ne Mutlu Türk'üm Diyene..Kimse bir Irka Ait Olmakla Mutlu Olmaz..Diğer Tarafa Gittiğinizde Ait Oldugunuz Irkın Değil Yediğiniz Haltların Hesabını Vereceksiniz..

Türk Irkı O Kadar Önemli Olsaydı Peygamber Efendimiz(S.A.V) Arap Gönderilemzdi Herhalde... Onun İçin Ait Oldugunuz Irkı Değil Herzaman İYiyi Ve Dogruyu Savunun..Hesap Gününe İnanıyorsanız Tabi...

Bazılarıda Bana Cevap Verirken pkk ve apoyla Cevap Veriyor..Onlarada Derimki Ey Gafiller Bakın Bakalım Yazılarıma Yazılarımın Neresinde Onları Savunmuşum..
    Delikanlılık senden kalmadıki bulunsun
    Büyük Türk milleti diyoruz evet küstahça ırkçı diye bagırdıgın bu millet 1991 senesinde saddam tepenize bomba attıgında 160 bin tanenizi bagrına bastı ekmek verdi yer verdi
    Sözlerine dikkat et çakal derken aynaya baktıgında gördügün şeyi başkasına yakıştırma
    peygamber efendimizden örnek verirken öteki taraftan bahsederken Yani Türküm diyenler hesap verecek ama sen iyi niyetlisin sen cennet gireceksin onu Allah bilir merak etme
    Konu hogan01 tarafından (31-08-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı mesajı iki defa atmışım özür
    Konu hogan01 tarafından (31-08-2009 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: aynı mesaj

Sayfa 31/35 İlkİlk ... 6212223242526272829303132333435 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri