yazdıklarımı takip eden arkadaşa erdal veya senin gibi düşünmediğim için üzgünüm insanları inan inanmıyan diye bölenlere haşa kendini yaratan gibi görüp hesap sormaya hatta almaya kalkan zavallılarakürt nerede rahatsız 71 vilayette yarayı kaşıyan apo dtp cumhur ve başbakan hepsi bir siz bana bir ülke daha gösterin kendi içinde bukadar demekratik ve ya millet vekili gösterin bir ülke yok olamaz olursa vatan hainliğinden başına gelmedik kalmaz bizde rahat batıyor beni suçlayacağına hapis yatmış başbakanı olan bir ülke daha göster tık yok hapiste milletvekili secilmiş bir ülke daha göster tık yok demokrasi bu değil de ne tayib yargılanırken bütün davaların da neden bulundu amerika büyük elçisi neden açıklamaları hep tayibden yanaydı yada şimdi ergenekon can simidi oldu hükümete neden amerikalı bu davayı kısa zamanda bitirin yoksa bu demokrasiye zarar veriyor demiyor sadaka toplumu olmak istemiyoruz bölünmek hiç çanakkalede bunun örneği var güneydoğuya verilen şehir isimlerinde bu var dert başka ül***i bölüp kendilerine din devleti kurmak düşünün üretim olmadan belli bir kesmi zenginleşen başka bir ülke var mı bunun adı rant bunun adı satmak adan takip ediyormuş hükümetin yaptığı iz bırakacak 5şey say diyoruz tık yok ama b.. ettiği 15şey hemenciçik sayayım tek haneli enflasyon ama ne hikmetse her ay zam zam zam bakın herşeyin fiyatına nekadar artmış diye insanlar ayrılmak bölünmek değil başbakanları gibi zenginlikte 6tıncı sıraya memlektlerini kendi gibi zengin etsin istiyor başka birşey değil