Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hayır kürtlerde anlamadğım madem bu ülkenin şartları size göre değil gidin efendim başka ülkere gidin yunanistana çok giden var oraya yani bu ülke nin koşulları bize uymuyor die elin gavuruna uyup gencecik insanları şehit etmenin mantığı ne bende mesela muhacirim bulgaristandan geldim türkiye bana uymuyorsa toplarım tasımı tarağımı giderim bizimde türk vatandaşlarmız var avrupada hangisi dağa çıkıp ekmeiğini yediği ül***e kurşun sıkmış almayanda bir sürü türk var duydunuzmu hiç böyle bişi ee ne yapıcak kardeşim ben burda yaşıycam diyorsan o ül***e ayak uydurucaksın 2+2:4 bukadar basit
gs78 ..arkadaşım...senin yukarda söylediğin ve kısmen doğru olan sözler...pkk ile ilgili..sen pkk'yı anlatmışın...
ve haklısın ama mevzu pkk değil...sen olaya fransız kaldın sanırım..burda biz pkk'nın kötülüğünden bahsetmiyoruz...onda herkez zaten hem fikir...
bu açılım...
tek bayrak ve tek vatan'ı savunan türkiye sınırları içersinde yaşayan kürt masum vatandaşlarımız için...
sanırım seninde aklına kürt dedim mi...pkk geliyo....az sağlıklı düşünün daa...)
bu arada... "beğenmeyen çeker gider" diyosun....
ülkenin kanını emen siyasetçilerimizden demirel de başörtülü öğrenciler için .."gitsinler suudi arabistan da yaşasınlar" demişti...
olur canım...siz diyosunuz ya...çeker gideriz...
yunanistan da...bulgaristan da...almanya da...yaşayan türklere...ya da çinde yaşayan uygur türklerine...ya da israilin filistinlilere yaptıkları işkencelere...nasıl ..."ey vatandaşlar sizde rahat durun...bulunduğunuz devlet size ne kadar hak verirse o kadar hak alın...oturun oturduğunuz yerde."..diyemiyorsak...burda vatandaşlarımıza yapılan yanlışlara da...karşı duracağız...hak yerini bulsun için...
ne diyor şehit molcolm x....."hazır ol değiliz...rahat da durmayacağız..."!!! bu ül***e demokrasi gelene kadar mücadele edeceğiz...yasal yollardan...
yolları yasal olmayanlar bizi bağlamaz....ama
bu ülkede bir vatandaşımıza bir insanlık ihlali yapılırsa...dünya görüşü ne olursa olsun...onun yanındayız....
aslolan "insan"dır......
"insanı yaşat ki...devlet yaşasın..........."....