REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 3/35 İlkİlk 1234567891011121328 ... SonSon
345 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortada bi açılım söz konusumu hayır basbakan ve cumhurbaskanı ağzında bişeyler geveliyo şirin görünmek bağbında diycek pek bişey yok resmen katillerle pazarlık ediyoz suç başbakanda diil ona bu oyu veripde ül***e bu durma düşürenlerde yazıklar olsn ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1994 - 1995 askerlik yaptığım yıllarda bunların yavaş yavaş gerçekleşeceğini konuşuyordular ve istedikleri oldu binlerce sivilin askerin ölüm emrini veren maşanın ve o maşanın közleriyle aynı masaya oturan bi hükümet olmaz olsun açılım yapılacaksa bu milletin başbakanını açması gerek artık uyanmak gerek vatan hainleriyle ortaklık kurmaya anlaşmaya çalışan kim olursa olsun vatansızdır olay budur.30 bin şehit varsa bir veya iki 30 bin daha şehit veririz kıldığın namazla okuduğun kuran'ı kerimle dalga geçen terör örgütü mevcut ta dır.bu toprakları savaşla ele geçiremeyeceğini anlayan masonlar içerden vurmaya başladı ve son noktayı koyacaklar.bu hükümete oy veren o hükümetle takılıp karnını doyuranlar utansın herkez yaradanı unutmuş ne ala memleket be yazıklar olsun benim hoşuma gidiyor daha neler olacak neler türk olduğuma güneydoğuda yaptığım askerlikten bu olanları gördükçe utanıyorum.Unutma hain erdoğan bu memlekette şehit olduğu kadar gazi de çok şehit olacak gazi de var sağlam delikanlılarda bende varım.daha nedim sinir boğdu saygılar herkeze.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir şehit yakını olarak böyle bir acılımı kesinlikle dogru bulmuyorum. şimdiye kadar türk kürt ayrımı yapılmadı t.c vatandaşı türkiyede yaşayan herkes neyin açılımını istiyor bunlar hükümet açılımın içerigini açıklımıyor maksat pkk. ya af sa binlerce ana kuzusunu niye kırdırdınız bunlar biziyönetenlerin suçu .t.c. ni karşışına alana asla af olunmamalı . hükümetin tavırınıda hiç dogru bulmuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ül***i siyasiler bölüyo hanği ülke için askerlik yaptık türkiye için açılımdan sonra başka ülke içinmi askerlik yapacaz varmı türkiye cumhuriyetini begenmeyen o zaman tutanmı var beğendiği ül***e gitsin istediğini açsın istediğini kursun ama burası türkiye tek,ekmeğimizi yiyipde yedikleri yeri pislemesinler varsa hatam ben genede böyle düşünüyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kişisel düşüncem açılım denen şey uygulanacak ve aponun yol haritası uygulanacak .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim inancımız savaştan barış iyidir der.herzaman barışı seçeriz amma sulh ile uslanmıyanın hakkı kötekdiride unutmuyalım güzel dostlar.şehit kanları ile sulanmış bu toprakları asla ve asla kimsenin kirli elllerine bırakamayız.sulh için çalışmak güzel bir şey bizim inancımız sulhu önerir anlıyana.barışı önerir istiyene amma adam malımda malım seni bölmek istiyorum diyorsa yapacak bir şey yoktur.hakkı kötektir.yapılan girişimleri elbette destekleriz bir gün birileri bunu zaten yapacaktır bugünde bu hükümet yapıyorsa bize desteklemek düşer ülke menfatımıza yeter analar ağlamasın yeter artık kesin bunların sesini.bitirin işini siyasetciler-ve diger güçler negerekiyorsa yapılsın kardeşim bu iş bitsin.bıktı millet çok enerjimiz ve paramız heba oldu bu işi de. savaştan barış güzeldir diyor şair.dögüşten barışgüzel diyor feymani hoca katılıyorum.tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 kürt /türk türk/kürt acilimi

Alıntı sevenugur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    edit
    Dehsetle yazini okudum.Sanki Ül***e yönetenlerin senin kafan kadar bilgileri yok.Senin idoolojine hizmet etmedi diye vatan millet sakarya elden gidiyor edasiyla yazmissin.
    Eger Almanya da senin gibi düsünenler biraz fazla olsaydi ne olacakti oradaki yasayanlarin hali düsünmek bile istemiyorum.:49:
    Kürt acilimini herkes kendi cikarlari yolunda yorumluyor ama kimse devletin öyle vatana millete zarar verebilecek olan hicbir eyleme imza atmayacagina düsünmüyor.Sanki bebek katili ile masaya oturlanacak
    Sorunu olanla demokrasi icerisinde sorunlar cözülür.Yok cerkez yok laz onlarinda sorunu varsa oda cözülür.Atatürk ün arkasina saklanmadan konusun.1.Dünya savasinda bizlere arka cikan kardeslerimizle 3 pkk liya ayni kefeye koymayalim.Terör örgütü cezasini cekiyor cekecekde.
    Toplumsal baris demek Atatürkün cizmis oldugu bir cizgidir,Muhalefetin zamaninda yapmadigini suan hükümet ele almis durumda.Bunu desdeklememek bence türkiye ye yapilan en büyük haksizliktir
    Kendi icine kapanip kalmissin.
    Konu HCakir tarafından (19-08-2009 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı editlendi..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haberi okumuştum , fakat çokta ciddi bulmadım .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ ya sev ya terket

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ ya sev ya terket
    Kürtler , lazlar , çerkezler gitsin mi diyosun :49:

Sayfa 3/35 İlkİlk 1234567891011121328 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri