REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 5/35 İlkİlk 12345678910111213141530 ... SonSon
345 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açılım maçılım tanımıyorum başbakan vede cumhurbaşkanınıda bu konuda kınıyorum senelerdir içimizde adam gibi yaşadılarmıda birde açılımla olmadıkları insanlıklarınımı tanıyacağız dökülen kan kurtuluş savaşındaki şehitlerimize ihaneti de cabasıdır . insanca yaşayana saygım sonsuz ama herkes hakettiği gibi yaşar.........................?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acilim olsun, ama one bakis olsun, bizi ilhal etme acilimi olmasin,ve sehit pesinden analarimizin goz yaslari dursun,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli Arkadaşlar,
    bence bazılarınız olaya ideolojik bakıyor ha burda kimseyi de suçlamıyorum baştan diyeyim de hemen saldırmaya kalkmayın.
    Kimisi açılım der kimisi hayır değil der,kimisi ortada plan yok ne açılımı der,kimisi de hükümet ül***i bölmeye çalışıyor bunların niyeti iyi değil der.
    Şimdi gelelim olaya.
    Muhakkak aranızda ülkesi için,namusu için ve dini için askerlik yapan vardır.
    Hepimiz de biliyoruzki bu vatanda çok VATANPERVER görünüpte ihanet eden insanlar vardır.
    Her kişinin HAİN'likten anlayışı farklıdır muhakkak çünkü benim senin onun doğruları diye bir şey vardırya hah onun gibi bir şey.
    Vatanperverlik lafla olmaz fazla sözde yalansız olmadığına göre ortaya çıkıp VATANiVATAN diye ortaya düşenlere aslında bakmak lazım değilmi!
    Bunların buralarda ne çıkarları veya direk olmasa bile çevresindekilerin ve iş ortaklarının ne çıkarları var diye bakmak bence daha doğru olur.
    Kimse bu Vatana ihanet etmez içinde vatan sevgisi varsa,değerini bilecek kadar tarih bilgisi varsa.
    Birileri ortaya çıkacaktır muhakkak bu olumlu olacağı ortada olan durumu bozmak için.
    Gelelim İmralıya.
    Burda tutuklu olan şahıs bence oraya boşuna koyulmadı vardır bir nedeni elbette.
    Son bir yıla damgasını vuran bir Operasyon var ortada bir bakalım acaba nerden nereye geliniyor ve nerelere gidicek bu operasyon.
    Bende nacizane bir Teori oluşturdum ve sizlerle paylaşmak isterim.
    Teorim şudurki,imralıda yatan şahıs neden tutuklandı daha doğrusu paketlendi ve imralıya teslim edildi???
    Neden herhangi bir hapishaneye değilde illa kara ile ilişkisi kesilmiş bir küçük ada neden diye düşünmüştürsünüzdür elbette.
    Ben nacizane diyorumki,bu şahıs zamanında bu örgüt kurulduğunda yani 1980 öncesinde,ve ardından 12 Eylül 1980 ve ardından da hemen 3 sene geçmeden bir eylem.
    Bu şahıs tek başına bu kadar akıllı değildir her akıllı kişininde akıl danıştığı bir akıl hocası veya hocaları vardır veya emir aldığı birileri vardır.
    Bence bu şahsı kullananlar veya kullanmak isteyenler sonunda gelinen noktanın planlarına ters düşeceğini görünce tasfiye ettiler veya deşifre olduğu içinde olabilme imkan dahilindedir.Bne hiç bir ülke hayal edemiyorumki o Ülkede yıllarca insanları katledip anaların babaların yüreklerine ateş düşüren bir azılı katil damgası yiyen bir kişi bakıma alınmaz yani besiye.
    Bu şahıs gerçekten böyle ise yani azılı bir katil veya örgütün başı ise neden ve nasıl olurda bu kadar koruma altındayken birileri tarafından paketlenip getirilir ve ihanet ettiği söylenen doğup büyüdüğü ül***e teslim edilir?Dönemin Başbakanı merhum Ecevit bile nasıl oldu neden oldu diye bir soru soruyorsa hemde ülkenin başındaki bir başbakandan bahsediyoruz diyorsa bilmiyorum gelin gerisini siz düşünün.
    Bizler sıradan vatandaşlar olarak yazılı veya görsel basından takip ettiklerimizle nasıl oluyorda her şeyi ülkenin tepesindekilerden daha fazla biliyoruz sizce bu tuhaf değilmi.
    Sanki birileri hepimize gizli servislerden bilgimi servis ediyor?
    Nasıl oluyorda bizler bu kadar olayın dışında iken her şeye olayın içindekilerden daha fazla vakıf oluyoruz?
    Lütfen arkadaşlar biraz düşünelim kendi mahallemizde olup bitenleri bile oturduğumuz yerden bilemeyecek kadar aciz değilmiyiz?
    Hatta evimizin içinden bile bazen bihaber iken bu kadar ülke sorunlarını vakıf bir toplum zor bulunur herhalde dünyada.
    Hepimiz herşeyin en iyisini biliyoruz her konuda en çok bilgi sahibi biziz ve bizden çok bilen yok diye bir tavırla malesef bir şeyler çözümlenmez,isterseniz kendi evinizde herşeyi ben daha iyi bilirim benden daha iyi bilen yoktur deyin bakalım ne diyecekler ve sizi nereye koyacaklar.
    Sizleri kızdırmak için demiyorum bunları,tek amacım bir şeyleri tam bilmeden o konu hakkında yorum yapılmaz.
    Bilmiyorum aranızda Mimar veya Mühendi veya da Doktor olanınız varmı?
    Nasıl bir sıradan Vatandaş Doktor,Mimar veya Mühendisin mesleği ile ilgili bilgisi olmadan yorum yapamazsa bu dediğimiz konu hakkında da yeterli bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmemiz veya teşhis de bulunmamız saçma olmazmı?
    Artık karar sizin herkes istediğini düşünmekte hürdür ama düşündüklerini başkalarına dikte etmek gibi bir hakkı da yoktur.
    Gelin biz biz olalım bu Ülkede yapılacak her yararlı iş için birlik olalım ve hemen önyargı ile olaylara yaklaşmayalım ve bir bekleyelim ne olucak kimse şüphe etmesin bu Ülkenin gizli ve açıkta olan bir sürü sahibi vardır kimsenin haddi değildir ül***i bölmek veya karıştırmak.
    İnşallah her şey Memleketin yararına ve milletin huzuruna hizmet eder ve milletimiz bu beladan kurtulurda kimse ağlamz içi yanmaz.
    Huzurlu,Mutlu ve Güzellik dolu yarınlara inşallah.

Saygılarla
    Alid12

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Irak'ın idam edilen devrik lideri Saddam Hüseyin'in Marmara Depremi ardından yaptığı 10 milyon dolarlık hibe ile depremzedeler için inşa ettirilen 230 konuttun bulunduğu bölgede sabaha karşı yine olaylar çıktı.

TAM AÇILIYORRUZZ
    80 kadarına vali yardımcıları, Emniyet ve kamu kuruluşları müdürlerinin yerleştirildiği deprem konutlarına bir bürokrata ait eşyaları getiren kamyonu içeri almayan depremzedeler ile polis arasında arbede çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yturan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Katil başının söz sahibi olabileceği bir açılım şehitlerimize ihanettir.Neyin açılımı bu Gerçek vatan sever kürtlerle olan açılım amenna hainlerle asla !
    yturan arkadaşıma olduğu gibi katılıyorum gerçi çok söylenecek şeyler var ama en güzel cevabı vermiş kısa ve öz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Asla katılmıyorum gardaşlar.ahhhbaşbu ahhh.her dediğin çıkıyor.mekanın cennet olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede Türk Milleti kavramını anlamayan bir başbakanın olması büyük bir talihsizlik.Anayasada belirtilen Türkiye de yaşayan halka türk halkı denir tanımı etnik değil herkesi kapsayan bir kavramdır.Türkiye de azınlık kavramı sadece gayrimüslimleri kapsıyor.Norşin örneğini yalan bir şekilde nutuk da varmış gibi söyleyenler nedense Atatürkün ne mutlu türküm diyene sözünü bu ülkenin dağlarından silmek istiyor.Arkadaşları işin özü tüm bu yaşananlar obama nın gelmesiyle tekrar hızlanan büyük ortadoğu projesinin uygulamalarıdır.Bu arada tüm şehit yakınlarına sabırlar diliyorum zira bu ülkede bölücü başına sayın şehide kelle son olrak da pkk lı aneleri şehit annesiymiş gibi gösterecek açıklamalar yapabilenler var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha Ne Acilimimi olsunki istedigi kadar aciyorlar zagten Baksana Kardesim Hergün TV`lerde Yok Apo aciklama yapacak yok Apo Avkatlari ziyarte edecek vs. vs
    bu Apo denen katil hergün duymaya ne kadardaha devam edecek bu millet.

Ama Bu AKP`yi öyle bir acacaklarki Tarihe gececek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamnsız öten horozun başı kesilir burda bu olayı siteye yansıtmanızda bence hata biz atatürkcüyüz bunu unutmayın yılanın başını kücükken ezmeli milyonlarca kişide benim gibi düşünüyor biliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu açılımda neyinnesi nereden çıktı anlatayım malesef TÜRKİYEMİ yöntenler Türk olmadıkları vebu vatanı kendi vatanları olarak tanımadıkları için böğle bir girişimin içindedirler bu vatanın evlatları bu ül***i sevenler ayrım yapmayanlardır bizhepimiz biriz bu ülkede tek bir kimlik vardır ODA TÜRKTÜR başka kimlik olmadı olmayacaktır bu ül***i bölmeğe kimsenin gücü yetmedi yetmeyecektir ULU ÖNDER ATATÜK'ÜMÜZÜN SÖĞLEDİĞİ GİBİ NEMUTLU TÜRKÜM DİĞENE YAŞASIN TÜKLÜK.

Sayfa 5/35 İlkİlk 12345678910111213141530 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri