REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 6/35 İlkİlk 1234567891011121314151631 ... SonSon
345 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zannediyormusunuz bu ülkede 30 yıldır doğuya hizmet gitmiyor? giden öğretmeni benmi öldürdüm dozerleri kepçeleri benmi yaktım? bu senoryo yazıldı insanlara oynatıyorlar cahillerde oyunu ciddiye alıp oynuyorlar. arkadaşlar yokluk açlık sadece doğudamı var? Karedenizde insanlar nasıl yaşıyor o köylerde ne içilir bilen varmı? ne olursa olsun onlar ALLAH Devlete zeval vermesin derler. kısaca 'sadece askere polise kurşun sıkan hain olmaz'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edenur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkede Lazı var çerkezi var yarın bir gün onlarda açılım isteseler dağa çıksalar ne olacak. Bu ülkede kürtlere bişimi verilmedi yoksa önlerimi kesildi Kürt olan sanatçı var kürt olan iş adamı var e bunlar doktor da gönderildi öğretmende baraj yapılmak istendi onu istemediler.

Geçen gün BEDAŞ yetkililerini sopayla kovaladılar. Neymiş kaçak elektiriği kesemezlermiş bu ülkede sanki tek onlar var tarım işi yapan diğer bölgelerdeki insanlar neyse parasını verip elektiriği kullanıolar ben evimde ne kadar elektirik kullanıosam parasını verıom.

Bu ülkede o kadar şehit verildi. Sonra diolar başımızda ağa var ne derse yapmak zorundayız bizi tehdit ediolar bizim evlatlarımız bile bile ölüme gittiler korkmadan sizde korkmasaydınız o kadar korkuyorsanız bu ülkede korkaklara yer yok gidin başka yere.

Kürt açılımı die bişi yok resmen bu ül***i bölmek istiolar sanki bu ülkede sadece kürtler var. Hiç boşa kürek sallamasınlar Bu ülkenini ismi belli Türkiye Cumhuriyeti beğenmeyen çeker gider.
    çok doğru bi söz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önceleri ne güzel yaşıyorduk bazıları çıkar için ül***i bölmeye çalışıyor bundan sonra apoya af çıkarmak için uğraşacaklar şehitlerimizin kemikleri şu an bile sızlıyordur temenni ederimki af çıkmaz bende bir çanakkale şehidi torunuyum af çıkaranlarada hakkımı helal etmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alid12 ye katılıyorum.Bekleyelim bakalım.Paketten ne çıkacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokratik açılım sadece kürtlere degil tüm ülke sathında yapılısa ve teröristler cezalarını çekeceklerse sonuç verir aksi taviz vermek olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben türküm....
    ama ben imam hatipliyim......
    ben başörtülüyüm....
    ben dindarım.........
    ben türküm ve vergimi veriyorum askerliğimi yapıyorum....
    ama ülkem beni adamdan saymıyor...hakettiğim halde bazı görevleri alamıyorum...
    benim övündüğüm ülkemde...insanlar açlıktan ölebiliyor...bir çok insanın sosyal güvencesi yok...düşünce suçları almış başını gidiyor...
    işkenceden ölenler çok....
    faili meçhul ölümler binlerce...yeraltı kaynaklarıyla zengin ülkemde...topraklardan,yeraltından cesetler...kemik parçaları...silahlar çıkıyor...
    gidelim geçmişimize....istiklal mahkemelerinde meşhur üç ali'ler...bir çok masum türkiye ewladını asmıştır....kimse bunun hesabını sormamıştır...
    düşünsenenize merhmet akif bile...."etmesin beni vatanımdan dünyada cüda..." demiştir ama..."cüda" olmak ve mısıra kaçmak zorunda kalmıştır...
    ölümüne yakın döndüğünde cenazesi çöpçüler tarafından kaldırılmıştır...
    övünün arkadaşlar....hem de çoookk övünün...vicdandan yoksun türklüğünüzle bol bol övünün...
    darbelerinizle övünün....28 şubat ayıbınızla övünün....
    köşeye sıkıştırdığınız...vergisini aldığınız...askere yolladığınız vs.kanını emdiğiniz vatandaşlarınızı susturmakla övünün......
    demokrasiyi bu aziz millete çok görmekle övünün....
    pkk'yı bile finanse eden...ergenekon terör örgütüyle övünün...
    evet ben bir türküm...........acılıyım...ezilmişim.....mağdurum......
    hele birde kürt olsam........artık...düşünün ezilmeleri "ya sev ya terket" saçmalıklarını..
    "doğuya çok kar yağardı ve insanlar kara basardı...kardan çıkan "kart,kutr" sesleri zamanla "kürt" oldu" alçaklıklarını...bir milleti yok saymaları....
    biz bir bütünüz arkadaşlar...
    ve bu bütünlük...kürtlerin ve türklerin "ırkçı"larına rağmen korunacak ve el ele verilecektir...
    kimse bu ül ***i terketmeyecektir...
    adam yerine konulmayan türklerde...kürtlerde...çünkü artık ülkemde...kendisiyle barışık...halkından korkmayan bir hükümet var...
    sezen aksu'nun sözleriyle bitireyim........"bu "açılımın" karşısında duranlar...muhalefet benim gözümde.....LEKELİDİR..."
    Konu erdal05 tarafından (19-08-2009 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben pomakım iyi bende ayrıcalık isteyim ne oluyoz.HERŞEYDEN ÖNCE TÜRKÜZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edenur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkede Lazı var çerkezi var yarın bir gün onlarda açılım isteseler dağa çıksalar ne olacak. Bu ülkede kürtlere bişimi verilmedi yoksa önlerimi kesildi Kürt olan sanatçı var kürt olan iş adamı var e bunlar doktor da gönderildi öğretmende baraj yapılmak istendi onu istemediler.

Geçen gün BEDAŞ yetkililerini sopayla kovaladılar. Neymiş kaçak elektiriği kesemezlermiş bu ülkede sanki tek onlar var tarım işi yapan diğer bölgelerdeki insanlar neyse parasını verip elektiriği kullanıolar ben evimde ne kadar elektirik kullanıosam parasını verıom.

Bu ülkede o kadar şehit verildi. Sonra diolar başımızda ağa var ne derse yapmak zorundayız bizi tehdit ediolar bizim evlatlarımız bile bile ölüme gittiler korkmadan sizde korkmasaydınız o kadar korkuyorsanız bu ülkede korkaklara yer yok gidin başka yere.

Kürt açılımı die bişi yok resmen bu ül***i bölmek istiolar sanki bu ülkede sadece kürtler var. Hiç boşa kürek sallamasınlar Bu ülkenini ismi belli Türkiye Cumhuriyeti beğenmeyen çeker gider.
    sen kendine büyük bir devlet diyorsan kendi halkını mutlu etmek zorundasın...eğer lazlar ..çerkezlerde hak istiyorsa vereceksin tabi...akdağdan kar mı bağışlıyorsun...babanın malımı türkiye cumhuriyeti...
    bu doğal hakları şimdiye kadar senin zihniyetinde olan "ırkçı" yönetimler....kandan beslenen iktidarlar...ergenekon terör örgütü vermemiş olabilir...
    ama artık her şey geçmişte kaldı ...zaman yaraların sarılma zamanı...
    bir kaç kendini bilmez kürtten yola çıkarak topyekün bir halka iftira atmak nasıl da iştahını kabartıyor...
    ama....
    oturduğun yerden utanmadan....bulgar yönetimine yada yunan yönetimine ..."orda yaşayan türklere hakkını verin...isimlerini koymalarına izin verin...vs" dersin...
    sahi demokrasi nedir arkadaşım...
    bırak demokrasiyi....dini...........insanlık nedir....vicdan nedir...
    türkiye.....sadece türklerin yaşadığı yer değildir....sallama.........
    türkiye......türkiye çatısı altında yaşayan herkesin...her halkın cumhuriyetidir...
    ve oturduğun yerden tir tir titreme...ülkemiz büyüktür ve kimse bölemez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açılım; ABD'in dayatmasıdır.bebek katili' iktidardan aldığı cüretle yol haritası palavrası ve zırvaları ile dağdakilere cesaret veriyor ve sözle terör örgütü liderleri, kuduz köpekler gibi saldırıyorlar Türk Ordusunun silah bırakmasını ve de örgütten özür dilenmesini isteme cüretini kendilerinde buluyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE HÜKÜMETE.....

Milleti eze eze. sömüre sömüre ne hale getirdiler..
    Kürt açılımı bahaneee. PKK AÇILIMIDIR BUNUN ADI.
    ama ortada kocaman bir kandırmaca var. PKK AÇILIMI demeye çekinen hükümet kürt açılımı bahanesini sunuyor bizlere. öcalanı yalamadıkları kaldı.
    YAZIKLAR OLSUN....

Sayfa 6/35 İlkİlk 1234567891011121314151631 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri