Alıntı kolay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kürt açılımı demek, kürtlere ayrı bir özerklik vermek değil.Normal bir vatandaş gibi davranmak.Batıdaki vatandaş gangi hakka sahipse doğudakide o hakka sahip olsun.Batıdaki vatandaş nasıl türk bayrağını gönül hoşluğu içinde dalgalandırıyorsa doğudaki vatandaşta türk bayrağını gönül hoşluğu içinde dalgalandıracak ve bunu isteyerek yapacak, ise kürt açılımı olsun.Yoksa insan katili apo bitakım şeylerden yararlanacaksa bu ihanet olur.Ayrıca pkk ya yardım yataklık yapan her kim varsa cezaları iki katına çıkarılmalı.Devlet bütün insanlarına ayrım yapmadan eşit davranmalı.Ancak bütünlük böyle sağlanır.Lafta bütünlük olmaz.Ne mutlu türküm diyene.
Eh buyur burdan yak baştan iyi sonu gene ırka dayalı bir nutuk.Ya senin TÜRK olarak dünyaya gelmeni senmi karar kılmıştında bu kadar övünüyorsun?
Arkadaş nasılki sen belirlemediysen diğer IRKdan olanlarda belirlemediler ne yani dünya bir tek TÜRK ırkımı olucak bunları seni beni hepimizi yaradan senin kadarmı akıl edemedi 'HAŞA'.
Her şeyde getirip laf olsun diye NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ye dayıyorsunuz.
Elinde olmadan olan her şeyden insan bile sorumlu değilken ne demek oluyor diğer ırkları hor görmek illa sizde TÜRK olacaksınıza lafı getirmek.İster kabul edersin yoksa çeker gidersin.Bunlar değilmi yıllardan beridir bu olayların körükçülerinin söyledikleri?Am şükürler olsunki milletin çoğunluğu bu kafa da değiller yoksa her ırk ne mutlu...demeye kalksa o zaman hiç bir ülke de yaşanmaz her yerde savaşlar sürer gider adı da iç savaş veya ırk savaşı olur.En son örneği de eski adıyla Yugoslavya kaç parçaya bölündü demekki çekişmeler insanlara bir şey kazandırmaz kendisi rahat olunca, insanları da aynı sananlar ne gibi bir gaflet içinde olduklarını ancak uyanınca anlarlar ama inşallah iş işten geçmemiş olur.İnsan ırkıyla övünmek yerine ben ne kadar insanın deyip eksikliklerini tamamlamaya bakarak yaşar aksi takdirde mümkün değil.İNSANLARIN BİRİBİRİNE ÜSTÜNLÜKLERİ ANCAK TAKVA İLE OLUR ırk ile değil hatırlatayım.

SAYGILAR...!!!