Alıntı hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar önce site yönetimi olarak şunun adını bi düzeltin;Kürt açılımı değil demokratik açılım;
Yorumuma gelince:
öncelikle başta muhalefet partilerinde olduğu gibi halk olarak açılım hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmamakla beraber bu açılımın vatanımız ve milletimizin maslahat ve menfaatine yönelik olduğundan şüphem yok akan kanın ve göz yaşının durması adına büyüklerimize güveniyor ve destekliyorum
Ayrıca diğer yorum yazan arkadaşların dediği gibi falan bir durumda yok bölücü başının muhatap alınması gibi falan.Büyüklerimiz bunu her platformda dile getiriyor zaten....Açılım hakkında pozitifim
Teşekkürederim saygılarımla..
demokratik açılım diyorsun demesine ve bizim kürt açılımı olarak yanlış bildiğimizi söylüyorsun peki sence bu olayda bir gariplik yokmu demokratik açılım neden özellikle kürt kökenli vatandaşlarımız için yapılıyorda tüm türkiye için yapılmıyor lütfen samimi olalım ve birbirimizi kandırmayalım bölücü başı muhattap alınmıyor diyorsun terörist başının sözcüleri dtp ile aralıksız görüşmeler adamlar imralıdan çıkıyor sayın öcalan şöyle dedi böyle dedi diyerek bebek katilinin sözlerini medyaya sunuyor bu adamlarla devlet büyükleri tarafından görüşmeler yapılıyor buna ne diyeceksin bunu hangi platformda söylerlerse söylesinler bizi millet olarak kimsenin saf veya salak yerine koymaya hakkı yok üzerine basa basa söylüyorum bu açılım tamamen pkk ile yapılacak bir açılımdır
anaların göz yaşı dinsin akan kanlar dursun diye sayın iktidar olaylara başladı peki bu zamana kadar teröre verilen onca şehitler terör için ayrılan bütçe o zaman şehit anaları ağlamıyormuydu birden bire mi hatırladılar yanlış yaptıklarını dedim ya kimse kimseyi kandırmasın resmen amerikanın kuklası olmuşuz ama maalesef bunları söylemeye kimsenin cesareti kalmamış bir düşün dostum sadece düşün neden bu açılım özellikle amerikanın büyük ortadoğu projesi için hazırlıkara başladığı sırada oluyor :49::49::49::49::49::49::49: