REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 12/35 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
345 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuyu yapmış olduğum yorum maalesef konuyu ve yorumu iyice anlamayan hçakir arkadaşımız tarafından silinmiş.
    Oysa yazılan tamamen gerçeklere dayanan bir yazı idi.
    Oda sayın hçakır kardeşim iyi okusa idi yazıyı bir takım ayaklanmalar sonucunda başka gurupların ne gibi isteklerde bulunabileceği anlatılmakta idi.

Neyse sağlık olsun diyelim geçelim.
    :46::46::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yardım etsin bu memlekete.işimiz zor gerçekten
    Konu firelove tarafından (21-08-2009 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alid12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Al sana yeni bir model daha neyi neyle kıyaslıyor senin o saddam deyip tuttuğun kişi 100 binlerce kendi vatandaşının bile bile ölümüne sebep olan bir hainden başkası değildir.Yıllarca amerikanın CIA'ya çalışıp orduda bir subayken ırakın başına kurtarıcı diye dikta ile getirilen bir ajandan ya bilerek ya da bilmeyerek övgüyle bahsediyorsun malesef.İnsan hangi tarafı tutarsa tutsun tuttuğu tarafı önce bir tanıması lazımki sonunda hüsrana uğramasın.
    Saygılar...!!!
    Kimseye övgüyle söz etmiyorum.
    görünen köyde klavuz istemez.

kulağımızın arkasına geçmişler iş görüyorlar. ben budan zevk alacak enayi değilim. zevk alanlar varsa devam etsinler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alternatif26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahu saddam dediğin amerikanın (irana karşı) mütteffiki(ortadoğu maşası) değilmiydi, abd pohpohlamasıyla iran ile (şaçmasapan bir konu yüzünden) savaşmamışmıydı, boşyere kardeş kanı dökmemişmiydi . . . ülkenin işlerine karışılmadığı müddetçe uyuşturucu-fuhuşa göz yummadımı . . . ilginç bir bakış açısı çooook ilginç
    o cümleyi anlamak istediğin gibi anlamışsın..
    kurduğum cümleyi hangi konu içinde yazmışım dikkatli oku..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu kürt açılımı dedikleri şey aslında bu ül***i bölmeyi amaçlayan projedir.kürtten hakim olmakta kürtten savcı olmakta kürtten doktor olmakta kürtten avukat olmakta.yani nereye bakarsak kürt yahu bu kürtlere ne olmuşda ne istiyorlar zaten kendi aralarında kürtçe konuşuyorlar.bakın daha kürt açılımı mevzusu başladı başlayalı abhazyalı gençler gürcü gençlerle laz gençler gürcülerle çatışmayaa başladı bile düzce ilinin gölyaka ilçesinde bunlar olmakta hergün her saat jandarma burada olayı yatıştırmaya çalışmakta.yarında 25 milyon alevide hak aramaya başladığında bu hükümet neyapacak.dağa çıkmış cana kıymış insanı sen affedeceksin.neye göre bunca mehmetçiğe göremi.yarın hiçkimse askere evladını göndermediği gün olan işte o zaman olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya neyin yorumunu yapıyoruz ortada anlamıyorum.Ortaya kürt açılımı diye bir şey attılar içeriğini bilen yok.Hükümet bile Apo denen şerefsizin ağzına bakıyor.Bunları millet nasıl görmüyor bu kadar mı kör olduk.Bu kadar partizanlığa yuh diyorum.Bildiğim tek şey var bu işin sonu çok kötü olacak.Ülk£yi yönetenlere bakıyorum şehitlerin arkasından timsah gözyaşı döküp teröristlerle askerlerimizi aynı kefeye koyuyorlar.Bunları millet nasıl görmüyor deli olacağım yahu.Kuru sıkı laf kalabalığı yapıp milletin zihnini bulandırmaktan başka işleri yok.Söyleyecek o kadar çok şey varki ama burası yeri değil.Bu girişimin en basit ve tek anlamı Türk ordusunun o kadar şehitten sonra yenilgisidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşların çoğu gibi bende gerçekte kürtlerin çoğunluğu yani ayağı yere basanları olduğunu düşünüyorum ama bu ülkede altımızı oymaya çalışan hemde bunu açıkça yapan o kadar çok kişi varki başka ülkelerde kelimesi edilemeyecek şeyler bizde maalesef uluorta söyleniyor milli değerler hiç bu kadar ayak altına alınmamıştı bu da beni oldukça ürkütüyor bazı sanatçılarda memleket babasından miras kalmış gibi açılımı desteklemeyenleri tu kaka ilanediyor allah sonumuzu hayır etsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle onbir ayın sultanı ramazan ayı tüm islam alemine,milletime,çevreme,forum dostlarına hayırlar getirsin.KÜRT AÇILIMI denen konu ülkemin ,milletimin,tarihimin,çanakkalenin,kurtuluş savaşının v.s. maddi ve manevi değerlerine konulmuş birlik beraberliğimizi yok eden bir dinamittir.zaten başımızdaki zihniyetten beklenende budur.merak ettiğim kötü niyet aramıyorum ama bunu destekleyen dostlar partizancamı düşünüyor yoksa gerçekten bu ülkede kendilerini kimliksiz ,aşağılanmış 2. hatta 3. sınıf vatandaşmı görüyorlar.eğer öyle görüyorlarsa biz başka bir boyuttamı yaşıyoruz..aynı kültürden,aynı tarihten,aynı milletten gelen bizler ki emperyalisler osmanlıyı yıkma planındaki saç ayağının bir ermenistan ,biri yunanistan,biride kürdistandı.ama ikisi tuttu diğeri tutmadı.neden acaba? bir düşünsünler.günümüzde en üst düzeyden her kesimde yönetici,zengin,sanatçı,düşünür yokmu,hatta beni meclis kapısında her türlü arayarak,referansla içeri alıyorlar ama dağdaki teröristin kardeşi,akrabası p***nk i bu mukaddes çatı altında dokunulmazlık adı altında vekil.daha ne açılacak,biraz daha açılım olsa mahremiyet gidecek.ermenilerin kürt adını kullanarak yapmak istediklerine alet olan kürtler(vatan sevdalılarını tenzih ediyorum)cumhuriyetle uğraşıp ,toprak isteyeceklerine,marabalıklarını yaptıkları ağaları bitirsinler bir toprak istesinlerde görelim.aşiretlik adı altında(yine bazılarını tenzih ederim)her suç fraksiyonunu yönlendirmesinler.bu tarih çok yazıldı amma ,BU ÜLKE TÜRK,KÜRT,ÇERKEZ,LAZ VS. KANIYLA KURULDU.BİR OLDU OLUK OLUK BU VATANI SULADI.MAVİ GÖĞE AL ŞEKLİYLE YERLEŞTİ,BU YAPIYI KİMSE BOZAMAZ.NE AK NEDE KARA GÜCÜ YETMEZ.BÖYLE BİLİNE.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kürt açılımı kardeşlik açılımıdır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar da ürkek "türk" varmış meğer...
    ne kadar da vatanın bölünmesini...böyle alakasız konulara bağlayıp....çocuklar gibi korkan türkler varmış....
    "kürt açılımına karşı çıkanlar ...vatan hainidir...arkadaşlar...!!!
    kardeşliği istemeyenler...kanın akmasından ağlıyo görünen ama mutlu olan hasta ruhlulardır...
    türküm ve kürt kardeşlerimi seviyorum...lazı... çerkezi vs..bu topraklarda yaşayan herkesi sevdiğim gibi..
    hayata islamcı gözüyle bakıyorum ve bu açılıma karşı çıkmanın dinime hakaret olduğunu...başka ırkları reddetmek olduğunu ve allahın ayetlerine karşı çıkış olduğunu düşünüyorum...
    demokratım ve dini ne olursa olsun...hangi ırktan olursa olsun ...demokrat düşünen insanları önemser ve onlara el veririm...
    ama asla ırkçı değilim....ırkçı bakış açısının "insani" olduğunu düşünmem.....
    ne kürtlerin ırkçılarını (ki apo ve yandaşları diyelim) ve nede türklerin ırkçılarını (ya sev ya terket vs.'ye iman edenleri..) asla sevmem....
    bu açılımın reddedilmesinden en çok apo ve türk ırkçıları memnun olacaktır....çünkü din'den yoksun kürt ırkçılarıyla...din'den yoksun türk ırkçılarının kumaşı aynıdır...!!!
    ve her iki faşist gurup da.....kanın akmasından o kadar mutludur ki...bakmayın siz timsah gözyaşlarına...
    apo ile türk irkçılarını aynı çuvala koymalı...yesinler birbirlerini...
    ve.....
    ortada da....temiz yürekli türkler ve temiz yürekli kürtler kalsın...!!!
    ve her iki kesimin anaları artık...artık...artık ağlamasın...!!!

Sayfa 12/35 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri