öncelikle onbir ayın sultanı ramazan ayı tüm islam alemine,milletime,çevreme,forum dostlarına hayırlar getirsin.KÜRT AÇILIMI denen konu ülkemin ,milletimin,tarihimin,çanakkalenin,kurtuluş savaşının v.s. maddi ve manevi değerlerine konulmuş birlik beraberliğimizi yok eden bir dinamittir.zaten başımızdaki zihniyetten beklenende budur.merak ettiğim kötü niyet aramıyorum ama bunu destekleyen dostlar partizancamı düşünüyor yoksa gerçekten bu ülkede kendilerini kimliksiz ,aşağılanmış 2. hatta 3. sınıf vatandaşmı görüyorlar.eğer öyle görüyorlarsa biz başka bir boyuttamı yaşıyoruz..aynı kültürden,aynı tarihten,aynı milletten gelen bizler ki emperyalisler osmanlıyı yıkma planındaki saç ayağının bir ermenistan ,biri yunanistan,biride kürdistandı.ama ikisi tuttu diğeri tutmadı.neden acaba? bir düşünsünler.günümüzde en üst düzeyden her kesimde yönetici,zengin,sanatçı,düşünür yokmu,hatta beni meclis kapısında her türlü arayarak,referansla içeri alıyorlar ama dağdaki teröristin kardeşi,akrabası p***nk i bu mukaddes çatı altında dokunulmazlık adı altında vekil.daha ne açılacak,biraz daha açılım olsa mahremiyet gidecek.ermenilerin kürt adını kullanarak yapmak istediklerine alet olan kürtler(vatan sevdalılarını tenzih ediyorum)cumhuriyetle uğraşıp ,toprak isteyeceklerine,marabalıklarını yaptıkları ağaları bitirsinler bir toprak istesinlerde görelim.aşiretlik adı altında(yine bazılarını tenzih ederim)her suç fraksiyonunu yönlendirmesinler.bu tarih çok yazıldı amma ,BU ÜLKE TÜRK,KÜRT,ÇERKEZ,LAZ VS. KANIYLA KURULDU.BİR OLDU OLUK OLUK BU VATANI SULADI.MAVİ GÖĞE AL ŞEKLİYLE YERLEŞTİ,BU YAPIYI KİMSE BOZAMAZ.NE AK NEDE KARA GÜCÜ YETMEZ.BÖYLE BİLİNE.