ya toycan abi yazım ve sözüm zaten sana değildi sen neden alındınonu anlamadım zaten senden farklı bir şey de yazmadım konu başından beri yazdıklarımı takip edersen seninle sadece kelimelerimiz farklıdır amerikanın uşağı olduğumuz zaten bilinen bir olay satılmadık bir kulağımızın arkası kaldı zam üstüne zam ve rant kavgaları işsizlik krizi zaten bunun cabası kürt halkınla kimsenin bir derdide yok yıllarca bizler ırklarımız ne olursa olsun birlikte yaşamadıkmı diyorsun ya ül***i bölmeye kimsenin hakkı yok evet yok ama bu ülkede dtp nin bölücübaşının fikirleri alınıyor ve o doğrultularda her ne kadar kabul edilmese de fikir telakisi yapılıpda sanki bu istekleri kürt halkım istemiş gibi davranılıyorsa işte orada herkez duracak bu vatan toprakları 70 milleti içinde taşımasınuı bildi yine bilir demokratik açılım bu sene kürt halkıma yapıldı seneye laz halkıma öbür sene makedon halkıma ya bu ne usta
sence saçmalık değilde bunun adı nedir diyorlarki analarımızın göz yaşı artık bitsin bu ülkede vatanımın askerine kurşun sıkan benim kürt halkım değil dışarıdaki düşman ülkelerin kuklalığını yapıp vatanını milletini bölmeye çalışan pkk denen terör örgütüdür dolayısı ile bu antlaşma da sadece benim hiç bir şekilde olaylarla ilgisi olmayan kürt halkımla değil resmen terör örgütü ile yapılacak ama olayda kürt halkımın ismi karıştıralacak bu ne alaka toycan abi bu konu ile ilgilide bizi aydınlatırsan gerçekten sevinirim tekrar söylüyorum bizler kürt türk değil bizler hep beraber türkiyeyiz kimsenin bundan kuşkusu olmasın

Teşekkur:
onu anlamadım zaten senden farklı bir şey de yazmadım konu başından beri yazdıklarımı takip edersen seninle sadece kelimelerimiz farklıdır amerikanın uşağı olduğumuz zaten bilinen bir olay satılmadık bir kulağımızın arkası kaldı zam üstüne zam ve rant kavgaları işsizlik krizi zaten bunun cabası kürt halkınla kimsenin bir derdide yok yıllarca bizler ırklarımız ne olursa olsun birlikte yaşamadıkmı diyorsun ya ül***i bölmeye kimsenin hakkı yok evet yok ama bu ülkede dtp nin bölücübaşının fikirleri alınıyor ve o doğrultularda her ne kadar kabul edilmese de fikir telakisi yapılıpda sanki bu istekleri kürt halkım istemiş gibi davranılıyorsa işte orada herkez duracak bu vatan toprakları 70 milleti içinde taşımasınuı bildi yine bilir demokratik açılım bu sene kürt halkıma yapıldı seneye laz halkıma öbür sene makedon halkıma ya bu ne usta

Yer imleri