Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
veysel kardeş sen beni yanlıış anlamışsın seninle fikrimde gönlümde aynı benim mesajımı anlayan anladı uçkuruşa kaznılmadı bu memleket ama alayarak mazlumu oynuyarak kazandıklarını düşünenler yarın ellerinde hiçbirşey kalmadıkları zaman hep kan gözyaşlarını gördükleri zaman bakalım ne diyecekler hergün ırakta patlamalar yaşanıyor neden amerika cekildi diye nerede sunni ve şiilerin yaşadığı bölgelerde yani onlara kürtler lazım neden kürtler bazı arkadaşları kırmamak için susuyorum yarın cumhur ve başbakan sayesinde ülkemdede yaşanaçaklar aynı neden apoyu tutuklayan yargılayan hergez ergenekondan içeride bakın adamlar hesapı ne zaman yapmış akın gelmesiyle ilgili Turgut Özakman ustanın Atatürk Kronolojisi kitabının 93. sayfasında yer alan bir rapora göre;
1919'da Türkiye'de nasıl bir yönetim gelmesi gerektiğini tasarlayan İngilizlerin, rapor yazma yetkisindeki tercümanı A. Ryan bakın ne diyor:
'Amacımız bölmek ve hükmetmek olmalıdir. Biz gercek ideali DİN'miş gibi davranacak, çıkarcı bir grubu idareci olarak takdim etmeye çalışacağız.'

Çok AKP tarifi duydum, bundan güzelini okumadım!

Mustafa Balbay
toycan abi sonda yazdıkların için cevap veremiyorum çünkü bilmediğim bir yazı veya bilgi hakkında yorum yapmam hem saçma hemde diğer arkadaşlarıma saygısızlık olur lakin diğer konularda katılıyorum sana!:45: