REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 15/35 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
345 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edenur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. Kürt açılımı die bişi yok. Siz dıosunuzki açılımı PKK ile karıştırıonuz. Tabiki Açılımı PKK isitıo. Acılım için direten Parti kim DTP. DTP nın başındaki şahsiyetsız ve aynı partiye üye olan mlllet vekilleri Çocuk katilini her konuşmalarında başları sayan onu haklı gören ve sayın dien PKK uşakları. Demekki PKK ile birebir bağlantıları bunlara yalan diemezsınız bir çok görüntüsü var. Ayrıca asker operasyonu keserse PKK da keser bu ne demek PKK biz ne istersek onu yapar. Dahada gelmiş siniz burda bu açılımın PKK yla alakası yok.

2. Bu ülkede çerkezi lazı kürtü var. Kürt açılımı die ortalık ayağa kaldırıldı bunu yapanlar türkle yada laz çerkez değil. Ayrıca sorarım neyin açılımı neyin hakkı Ben evimnde ayrı bir elektirik ayrı bir su mu kullanıom kürt halkı bundan mı yararlanamıo. Yada köylerine okulmu yaptırlımadı sağlık ocağımı bunların hepsi yaptırldı öğretmen atandı doktor gönderildi ama ne yapıldı bunları kendileri yıkıp kendileri katletttiler. Bir taneside bu yıkılan kırılan okullar için canını ortaya koyup burayı yıkamazsınız bizim die sahip çıktılarmı. Ama başaka eylemlere gelince aciziz dienler polise askere çoluk çocuğuyyla taşla soplarla saldırmayı iyi biliolar.

3. Bu ülkede kürt olan sanatcı doktor mliillet vekili toprak sahibi insan çok. Kürtlere ayrım yapılsaydı kürt doktor kürt öğretmen kürt polis olmazdı. Yanı bu ülkede kürtlere bir ayrımcılık yok herhaktan yaralanabiliolar.

4. Türkiyede elektirik kaçakçılığının en cok olduğu bölge doğu illerinde baktığınız zaman bundan daha fazla kaçak işler var ama onlarda parmağı olanlar çok. Ben sadece elektirik konusuna değinmek istiıom önune gelen direğe atmış bir kanca evine bağına bahçesıne kaçak elektirik sonra bunu kesmeye gelen yetkililere sopayla karşılık. Dıolarki kürtlere kötü davranılıo. sen orda haklı olarak git orda senı sopayla karşılasındlar. ben olsam BEDAŞ yetkililerinin yerınde olsam çelik kuvvet ve askerle gider keserım. Yine adamlar iyi niyetli. Tabi bu dediklerim saymakla bitmez.

5. Eğer kürtler ezilen bir hakları varsa ilk önce bu konuyu kendi içlerinde çözsünler sonra mantıklı adam gibi bir adam la bunları dile getirsinler. öle PKK uşaklarını ankaraya göndermesınler.

ergenekonda olan şahısların da ne olduğu araştılıo kesinleşen bişi varsa zaten kararı verilecek kimsenın ergenekon davasının gazına geldiğide yok. Ergenekonu yine kullanmak isteyenler bu açılmda kullanıolar aynı senın yaptığın gibi. Aralarında türk die geçinen lerde vardır ama bakmak lazım onlarında ne olduklarına.

Burdan sayacak çok şey var ama sen yukarıda demişsinki nekadar korkak türkler demişsin. Kusura bakma ama Korkakların kimin olduğu belli başımızda ağa var şu var die mızmızlananlar korkak. Ayrıca bizim evlatlarımız korkmadan ölüme gidiolar bu toıprakları Öle PKK ve bunlara destek verene dış ve iş güçlere papuç bırakmayız. Gerekir se 7-70 e herkez bu vatan için ölür.

Ne mutlu TÜRKÜM Diene. Bu kelimeyi herkez söylemez altında ezilenler çok olur. Taşımasını bilmek gerek.

Bu vatanın BAYRAĞINI tanımayanın bu ülkede işi yok.
    1.....açılım için direten pkk yada dtp değil..bizzat vicdanı temiz türk ve kürt haklarıdır...her iki kesimin ağlayan analarıdır...eğer az akıllı olursan bu açılıma destek verirsin...sevmediğimiz pkk dışarda kalır .içeri giren kürtler bizdendir..)

2......kürt meselesi yeni bir sorun değil...yıllardır süregelen bir sorundur...sen bir milleti ırkçı bakış açınla yok sayarsan...kötü niyetli kürtlerde ,kötülük yapar...önce sen adamdan say...sonra konuş..!! o halka b.k yedirildiği devletin resmi belgelerinde bile var..
    sen oraya şaşı bakmazsan...ordan da bir şaşılık görmezsin..yada şaşılık görürsen o zaman önlemini alırsın..ama sen adamların dilini yasakla sonra da..."noluyo bu adamlara bunlara rahat batıyo" de...yok yaa...kaz eti var yer misin..

3.....bu ülkede kürt sanatçı var..kürt doktor...siyasetçi vs var...doğrudur..ama bunlar bu yerlere gelmek için kürtlüklerini bırakıpta gelmişlerdir...bir sanatçı sıkıysa desin(o dönem için diyorum)..."ben kürtçe bir klip çekeceğim" diye...bak o zaman ırkçı türkler tarafından çatal atmaları ve utanmadan onuncu yıl marşını söylemeleri...ve o sanatçının yurt dışına sürülmelerini...
    demek ki neymiş...yukarılara gelen kürtler ...bizim gibi olursa yaşayabilirmiş..
    ibrahim tatlıses bile son kasedinde kürtçe şarkı okudu..bu hükümetin sayesinde..ve allahın şu işine bakın ki...bölünmedik...

4......elektirik kullanıp parasını vermeyenler varsa..ülkemin de kolluk kuvvetleri var...size ne oluyo ki..varsa bi yanlış düzeltilir.....

5....varsa böle bişi ...haklısın....
    ama şunu türkler olarak bilmeliyiz ki.........onlar kürt arkadaşım...senin ne kadar "ne mutlu türküm diyene "deme hakkın varsa...onun da o kadar "ne mutlu kürdüm demeye" deme hakkı vardır...

sen kendini erkek sanıyosun da...karşındakiler erkek değil mi sanıyosun...
    vatan millet sakarya edebiyatıyla...anca kendinizi kandırın bakalım...
    kaç yıldır kan akıyo arkadaşım ne geçti eline söyler misin...çok mu mutlusun kazıdın mı kökünü...
    kazıyamazsın çünkü terörü bitirmek istiyorsan oranın halkını kazanmak zorundasın..ama kazanırkende...ırkçı gözlüğü çıkarıp ..
    onları kendin gibi "insan" yerine koyarak..
    yani hükümetin yaptığı gibi........
    bu arada sen müsterih ol arkadaşım....ülkeme hükümet edenler..senden daha çok bayrağını tanıyor...vatanını seviyor....sevmese bu adımı atar mı...
    sevmese kan akıtılmasına gönlü razı gelir miydi..
    Konu erdal05 tarafından (21-08-2009 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türban açılımı
    kömür açılımı
    Alevi açılımı
    ermeni açılımı
    one munit açılımı
    beyaz eşya açılımı
    azınlıklar açılımı
    şimdide Kürt açılımı
    sırf gündem değiştirebilmek ve gündem yararatabilmek için Türkiyeyi bölme parçalanma eşigine getirenleri alkışlamak lazım
    sen heralde ülkemizi güllük gülüstanlık sanıyosun arkadaşım...ve belliki tuzun felan da kuru senin...
    bu ülkede tabiki türban sorunu...alevi sorunu...kürt sorunu..azınlıklar sorunu...ermeni sorunu var...
    niye olmasın ki...biz devlet olarak halkımızla çok mu barışık yaşıyoruz yani...
    istiklal mahkemelerini kurup orda masum canları asan...ezanı türkçeye çeviren...darbeleri yapan...28 şubat utancını bu millete yaşatanlar...gavurlarmıydı..
    öz be öz türklerdi......hani şu "kanı asil" olan türklerden...
    hani mesela benim türklüğümü beğenmeyen türklerden......
    bak bu hükümete kadar sorunlar yumağı büyüdükçe büyüdü..ve hiç bir geçmiş hükümet bundan rahatsız olmadı...çünkü bundan rant elde ediyorlardı...çünkü zaten sorun kendileriydi..ergenekon zihniyetiydi...
    ama artık herşey aslına dönecek inşallah ve henüz tanışık olmadığımız..."barış ve huzur" bu topraklara gelecek...
    sizin bunu anlama kapasiteniz olmasa bile........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar
    şimdiye kadarki yorumları okudum ve site yönetimine böyle bir anket düzenlediği için teşekkür ederim en azından insanlar bir nebzede olsa düşüncelerini dile getirmiş KÜRT AÇILIM konusu can alıcı bir konu bana göre olumlu düşünceler olmakla birlikte çok olumsuz düşünce de var bunlar gazel okuyanlar kan kusanlar vs konu hakında kesin bilgi sahibi olmayıp konuşmak için konuşanlar gibi adlandırılabilinir
    şimdi eyri oturup doğru konuşalım nedir mesele dün e kadar kart kurt dediğimiz dilini kültürünü hatta varliğını dahi yasakladığımız her türden asimilasyon ile yedi dereden su getirerek inkar ettiğimiz kürt halkının gelişen dünya koşulları ve verilen mücadele neticesinde varılıklarının dillerinin kültürlerinin halk olmalarının farkına varmaları meselesi
    vay senmisin sen nasıl hak istersin ben istersem veririm istemesem vermem gibi çağın gerisinde kalmış kafatasçı zihniyet ile demokratik açılımı barışı akan kanın durmasını isteyen güçlerin mücadelesi aslında konuyu daha geniş bir şekilde isimlendirebiliriz ama fazla zaman almamak adına isimlendirmeyi burda kesiyorum
    şimdi gelinen sürece bakalım
    koçgiri dersim şeh sait ve diğer kürt isyanlarını anlatmıyacağım veya kurtuluş savaşını cumhuriyetin kuruluşu çanakaleyi kıbrısı vs anlatmıyacağım
    sadece anımsatmak anlamında bir kaç başlık verdim
    kurtuluş savaşında kürtler türk kardeşleri ile çanakale de kürtler türk kardeşleri ile kıbrısta kürtler türk kardeşleri ile şehit oldu öldü öldürdü sanırım bunda hemfiriz
    şimdi de kürtlere türk kardeşlerin yaptığını kısaca bir geçmişten örnek ve günümüzden örnek vereyim
    geçmişten örnek dersimde Sait Rıza 67 yaşında oğlu 23 yaşında o dönem 65 yaşından büyük kişiler ve 25 yaşından küçük kişiler idam edilmezdi ancak reisi cumhurun dersimi ziyaretinden bir gün önce istiklal mahkemesi bir günde 67 yaşındaki adamın yaşını 65 yaptı 23 yaşındaki gencin de yaşını 25 yapıp idam ediyor kanıt TBMM kayıtları istiklal mahkemesi kayıtları basın yayın organları
    yakın geçmişten bir örnek
    resmi kayıtlar 40 bin kürt türk insanın 1984 ten günümüze kadar öldüğü yaklaşık 10 bin köyün boşaltılması(yakılıp yıkılan köyler ) kanıt mı diyorsunuz arkadaşlar her türk kardeşimin mutlaka yaşadığı yerde bu kirli şavaştan kaçıp oralara yerleşen bir kürt vardır işte onlara sorun canlı kanıt
    şimdi bu KÜRT AÇILIMIna destek vermeyip yarın ölecek yeni 40 binlere onaymı verelim
    meseleye olumsuz bakan arkadaşlar kusura bakmayın bir kürt olarak yeni ölümlere bu türk olur kürt olur hiç fark etmez onay vermem mümkün değil insanım diyen kimse de ölümlere onay vermez veremez diye düşünüyorum bu konuda çaba gösten kim olursa olsun bana göre eli öpülecek kişi olur
    Allah etmesin yarın ben veya ailemden biri siz veya ailenizden biri hayatını kayıb edebilir neden bu olsun neden empati yapmıyoruz ve bir an için kendinizi kürtlerin yerine koymiyorsunuz kısaca tüm varlığı ile haları inkar edilen bir halk ne yapar?
    bakın arkadaşlar hangi başbakan bakan general subay hatta assubayın oğlu kürt bölgesinde askerlik yapıyor bana bunun ispatını yapamasınız çok olsa iki elin değil bir elin parmağını geçmez ölen vatan milet sakarya edebyatı yapanların çocukları değil biz garibanlardır onlar gelsin paralar rant sağlayalımmangırlar cuka deyip bizi bir birimize düşürenlerdir sadece ERGENEKONA baksak neler döndüğünü görürüz basın bunu hergün yazıyor
    bu nedenle diyorumki hepimiz yapılan operasyonlara karşı demokratik tepkimizi gösterelim
    süreci destekliyelim
    süreci baltalamaya ve rant elde etmeye çalışanlara pirim vermeyelim
    ve barışın oluşması için atılacak adımların başında devletin büyüklüğünü göstermesi için
    GENEL AF ilan edilmeli
    bana göre sonuna kadar süreç desteklenmeli
    eyri oturup doğru konşalım aslında çok yazmam gerek ancak kısaca bu kadar ile yetineceğim
    saygı ve sevgilerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümetin daha açıklamadığı bir demokrası paketi hakkında o kadar ön yargılı davranıyoruzki bunu anlamak mümkün değil. ortada olmayan bir konuyu her kez kafasına göre yorumlayıp yargılıyor. hükümet sivil toplum kuruluşları ile iş dünyasi ile askerler ile akedemisyenler ile gazeteciler ile aklınıza gelen bütün toplum kuruluşları ile bir yol haritası çizmeye uğraşıyor. bizler ise ne yapıyoruz ön yargılar ile birbirimizi yiyip duruyoruz.
    baştan hükümet konuyu görüşür bir yol haritası ortaya çıkarır ve büyük millet meclisine konuyu görüşmek üzere getirir ondan sonra ker kez beğenmediği tarafı varsa eleştirir yanlış olan taraflarını dile getirir.
    bence her konuda olduğu gibi, yaratılan hayali fikirlerle birbirimizi kırmıyalım.
    ben bu açılımı destekliyorum eğer böyle bir sorun olmasaydı bunca vatan evladı şehit olmazdı.
    bu konunun 30 senedir yapılan askeri mücadele ve askeri tedbirler ile çözülemediği de ortada,
    çözülseydi şimdiye kadar onca mücadeleye karşın çözülürdü. demekki yöntemde bir hata var.
    hepinize saygılar.
    Konu conker tarafından (21-08-2009 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selam

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    veysel kardeş sen beni yanlıış anlamışsın seninle fikrimde gönlümde aynı benim mesajımı anlayan anladı uçkuruşa kaznılmadı bu memleket ama alayarak mazlumu oynuyarak kazandıklarını düşünenler yarın ellerinde hiçbirşey kalmadıkları zaman hep kan gözyaşlarını gördükleri zaman bakalım ne diyecekler hergün ırakta patlamalar yaşanıyor neden amerika cekildi diye nerede sunni ve şiilerin yaşadığı bölgelerde yani onlara kürtler lazım neden kürtler bazı arkadaşları kırmamak için susuyorum yarın cumhur ve başbakan sayesinde ülkemdede yaşanaçaklar aynı neden apoyu tutuklayan yargılayan hergez ergenekondan içeride bakın adamlar hesapı ne zaman yapmış akın gelmesiyle ilgili Turgut Özakman ustanın Atatürk Kronolojisi kitabının 93. sayfasında yer alan bir rapora göre;
    1919'da Türkiye'de nasıl bir yönetim gelmesi gerektiğini tasarlayan İngilizlerin, rapor yazma yetkisindeki tercümanı A. Ryan bakın ne diyor:
    'Amacımız bölmek ve hükmetmek olmalıdir. Biz gercek ideali DİN'miş gibi davranacak, çıkarcı bir grubu idareci olarak takdim etmeye çalışacağız.'

Çok AKP tarifi duydum, bundan güzelini okumadım!

Mustafa Balbay
    toycan abi sonda yazdıkların için cevap veremiyorum çünkü bilmediğim bir yazı veya bilgi hakkında yorum yapmam hem saçma hemde diğer arkadaşlarıma saygısızlık olur lakin diğer konularda katılıyorum sana!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen heralde ülkemizi güllük gülüstanlık sanıyosun arkadaşım...ve belliki tuzun felan da kuru senin...
    bu ülkede tabiki türban sorunu...alevi sorunu...kürt sorunu..azınlıklar sorunu...ermeni sorunu var...
    niye olmasın ki...biz devlet olarak halkımızla çok mu barışık yaşıyoruz yani...
    istiklal mahkemelerini kurup orda masum canları asan...ezanı türkçeye çeviren...darbeleri yapan...28 şubat utancını bu millete yaşatanlar...gavurlarmıydı..
    öz be öz türklerdi......hani şu "kanı asil" olan türklerden...
    hani mesela benim türklüğümü beğenmeyen türklerden......
    bak bu hükümete kadar sorunlar yumağı büyüdükçe büyüdü..ve hiç bir geçmiş hükümet bundan rahatsız olmadı...çünkü bundan rant elde ediyorlardı...çünkü zaten sorun kendileriydi..ergenekon zihniyetiydi...
    ama artık herşey aslına dönecek inşallah ve henüz tanışık olmadığımız..."barış ve huzur" bu topraklara gelecek...
    sizin bunu anlama kapasiteniz olmasa bile........
    erdal daha öncede böyle konular açıldığında yazdım ve gerekirse yazmayada dvam edeceğim tam olarak değilsede yazdığın yazılarda kendime ve mantığıma uyan bir çok konu var. Şimdi bir kaç arkadaşım diyorki kürtler cumhurbaşkanımı olamıyor valimi olamıyor vb gibi şeyler evet oluyorlar ama memeleketlerinde değil çünkü memleketlerinde doğru düzgün okul yok düne kadar gazetelerde boy boy çocukların km lerce okula kara bata çıka gittiğini gösteren fotoğrafları hepimiz gördük neden göç ediyorlar diyoruz çünkü karınlarını doyuracak evine ekmek götürecek bir işleri yok çünkü fabrika yok bunu sen ben değil devlet düşünmesi gerekirken maalesef devlet oralara yıllarca üvey evlat muamelesi yapmış itiraz eden arkadaşlarıma bir gidip oraları görmelerini tavsiye ederim 9 yada 10 yıl önce nusaybinle silopi arasında sigara almak istedim maalesef bir bakkal dahi göremedim sağım solum dağ taş dedim ya devlet oraya sıcak yüzünü göstermemiş sen oraya okul medeniyet götürmezsen oradacehalet artar sen oraya iş istihdamı sağlamazsan göçte artar göç etmeyipte orada kalanlarda dağa çıkıp sizin hakkınızı korumak için savaşıyorum diyen bir ite de inanır devletine düşman olur açlık sofuluğu bozdurur diye bir laf vardır bunu hepimiz biliriz sen oradaki insana devlet olarak hizmetde eksik kalırsan eğitimli insan yetiştirmeyip cahil bırakırsan o insanı herkes istediği yere çeker silopiye vardım akşam esnaf dediğimiz zaten sayısı 2 yada 3 ü geçmeyen arkadaşlarla konuşuyorum buralarda olay oluyormu diye soru çıktı ağzımdan arkadaşın biri cevap verdi arkadaşım habur kapısı açık ticaret başladı kamyonlar gelip gidiyor herkes işinde gücünde halkın ne işi olur pkk ile yada olaylarla herkes ekmeğinin derdinde dedi lafı bitti yola bak dedi yola baktımki her kes alel acele kepenklerini kapatıyor daha hava bile kararmamış ama panzerler ve askerler uyarıyor herkes evine diye neden sokağa çıkma yasağı?akşam vakti kuş uçmuyor şimdi burada tek derdi evine ekmek götürmeye çalışan kürt kardeşimin suçu ne tek suçu orada yaşamak bu zamana kadar bunları devletimizin başına gelen iktidar partileri neden çözmedi ve çözemedi evet bu konularda seninle hem fikirim eğer açılımda bu anlattıklarım düzelecekse hemen yapılsın kürt halkı değil onlarda bizim parçamız ve kanayan yaramız kesinlikle bir ayrımcılık yapamam çünkü kürt laz çerkez alevi sünni değimiydi dedelerimiz bu vatan için sırt sırta düşmana karşı yurdumuz için mücadele eden ama benim anlatmak istediğim sen bu açılımı yaparken imralıdaki şerefsize değil yada onun kuklalığını yapan dtp denilen vatan haini maşalara değil bu açılımı yaparken gidip yerinde tespitlerini kendin yapacaksın sen devletsin neyin iyi neyin yanlış olduğunu bileceksin kalkıpta çok büyük bir suç işliyormuşsun gibi her kapıyı aşındırmayacaksın ödenek ayrıldı diyorsun nme kadar güzel iş yeri yap okuuuuul yap oraya devletin sıcaklığını devlet anayı götür bunu yaparken senin imralıdaki ite yada onun sözcüleri ve maşalarına hiçmi hiç ihtiyacın yok toprak verme ama refahı sağla oraya yüzlerce binlerce gaffar okan gönder gönderki oradaki insanda işte benimde artık güvenebileceğim bir devletim bana sahip çıkan bir devlet anam var desin saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar son kes uyarıyorum sadece kendi yorumlarınızı yazın herhangi bir kaynaktan alıp buraya yapıştırmayın aksi takdirde diger sildiklerim gibi onlarda gidecektir..

Hayırlı Ramazanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın Hçakır kardeşim
    Buraya bir konu ve anket açıyorsun sonra o ankete yapılan yorumlardan rahatsız oluyorsun ve tutturmuş kendi yorumunu yap vs vs vs.
    Bu açılımı yapan şahsımuhteremler acaba kendi düşencelerinimi ortaya koyuyorlar hiç sanmıyorum.
    madem bir konu açtın ve bu konu ülkenin geleceğini yakından ilgilendiriyor millet adab içinde düşüncelerini söylesin bir yerlerden alıntı yapsın öyle de söylesin neden rahatsız oluyorsun anlamış değilim.
    Konu ile ilgili hanginizin öz ve öz düşüncesi var sorarım size bir çoğumuz sağdan soldan duyduklarımızı yorumluyor iyimi olacak kötümü olacak onu tartışıyoruz iyide be kardeşim sen neden rahatsız oluyorsun madem rahatsız olacaksın neden konu ve anket açıyorsun ne var küfürmü var hakaretmi var yazılanlarda söylermisin bana.
    Kal sağlıcakla.
    j.bnb:Ercan Akman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın Hçakır kardeşim
    Buraya bir konu ve anket açıyorsun sonra o ankete yapılan yorumlardan rahatsız oluyorsun ve tutturmuş kendi yorumunu yap vs vs vs.
    Bu açılımı yapan şahsımuhteremler acaba kendi düşencelerinimi ortaya koyuyorlar hiç sanmıyorum.
    madem bir konu açtın ve bu konu ülkenin geleceğini yakından ilgilendiriyor millet adab içinde düşüncelerini söylesin bir yerlerden alıntı yapsın öyle de söylesin neden rahatsız oluyorsun anlamış değilim.
    Konu ile ilgili hanginizin öz ve öz düşüncesi var sorarım size bir çoğumuz sağdan soldan duyduklarımızı yorumluyor iyimi olacak kötümü olacak onu tartışıyoruz iyide be kardeşim sen neden rahatsız oluyorsun madem rahatsız olacaksın neden konu ve anket açıyorsun ne var küfürmü var hakaretmi var yazılanlarda söylermisin bana.
    Kal sağlıcakla.
    j.bnb:Ercan Akman
    Öyle yada böyle herkes sağdan soldan duydugunu kendi icinde analiz ederek yazıyor,ben anketi actıgımdan beri herhangi bir kaynaktan alınıpta buraya aktarılan mesajların hepsini sildim , benim rahatsız olmam gibi bi durum olamaz rahatsız olsaydım karşı düşüncelerden vs. bu ankette bana ters düşen her mesajı silerdim..Herkes buraya birşeyler yapıştırırsa ankette sayfa sayfa mesaj olur...

Bu size özel bir uygulama degil,kim yaptıysa bu alıntı yazı olayını silmisimdir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayaliisim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen demek o toplantılarda idin ki bunların gerçek olmadığını ileri sürüyorsun.Türkiye dışında olduğun için yurt içindeki gazete haberlerinden haberdar değilsin.
    ben öyle bir şey demedim bunu sen diyorsun benim dediğim ortada ama sen istediğin gibi algılamışsın.Ben evet yurtdışında yaşıyorum ama senin dediğin gibi memleketten bihaber değilim hem yazılı hemde görsel medyadan neler oluyor takip ediyorum birde internet var tabiki.
    Vatan perverliği birlik bütünlüğü oturduğumuz yerden savunmak yerine bu vatan için ne gibi bir faydalı işler yaptık buna bakamak lazım değilmi,sloganla vatan sevgisi olmaz birlik dirlikte olmaz,değilmi...???

Sayfa 15/35 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri