1.....açılım için direten pkk yada dtp değil..bizzat vicdanı temiz türk ve kürt haklarıdır...her iki kesimin ağlayan analarıdır...eğer az akıllı olursan bu açılıma destek verirsin...sevmediğimiz pkk dışarda kalır .içeri giren kürtler bizdendir..)
2......kürt meselesi yeni bir sorun değil...yıllardır süregelen bir sorundur...sen bir milleti ırkçı bakış açınla yok sayarsan...kötü niyetli kürtlerde ,kötülük yapar...önce sen adamdan say...sonra konuş..!! o halka b.k yedirildiği devletin resmi belgelerinde bile var..
sen oraya şaşı bakmazsan...ordan da bir şaşılık görmezsin..yada şaşılık görürsen o zaman önlemini alırsın..ama sen adamların dilini yasakla sonra da..."noluyo bu adamlara bunlara rahat batıyo" de...yok yaa...kaz eti var yer misin..
3.....bu ülkede kürt sanatçı var..kürt doktor...siyasetçi vs var...doğrudur..ama bunlar bu yerlere gelmek için kürtlüklerini bırakıpta gelmişlerdir...bir sanatçı sıkıysa desin(o dönem için diyorum)..."ben kürtçe bir klip çekeceğim" diye...bak o zaman ırkçı türkler tarafından çatal atmaları ve utanmadan onuncu yıl marşını söylemeleri...ve o sanatçının yurt dışına sürülmelerini...
demek ki neymiş...yukarılara gelen kürtler ...bizim gibi olursa yaşayabilirmiş..
ibrahim tatlıses bile son kasedinde kürtçe şarkı okudu..bu hükümetin sayesinde..ve allahın şu işine bakın ki...bölünmedik...
4......elektirik kullanıp parasını vermeyenler varsa..ülkemin de kolluk kuvvetleri var...size ne oluyo ki..varsa bi yanlış düzeltilir.....
5....varsa böle bişi ...haklısın....
ama şunu türkler olarak bilmeliyiz ki.........onlar kürt arkadaşım...senin ne kadar "ne mutlu türküm diyene "deme hakkın varsa...onun da o kadar "ne mutlu kürdüm demeye" deme hakkı vardır...
sen kendini erkek sanıyosun da...karşındakiler erkek değil mi sanıyosun...
vatan millet sakarya edebiyatıyla...anca kendinizi kandırın bakalım...
kaç yıldır kan akıyo arkadaşım ne geçti eline söyler misin...çok mu mutlusun kazıdın mı kökünü...
kazıyamazsın çünkü terörü bitirmek istiyorsan oranın halkını kazanmak zorundasın..ama kazanırkende...ırkçı gözlüğü çıkarıp ..
onları kendin gibi "insan" yerine koyarak..
yani hükümetin yaptığı gibi........
bu arada sen müsterih ol arkadaşım....ülkeme hükümet edenler..senden daha çok bayrağını tanıyor...vatanını seviyor....sevmese bu adımı atar mı...
sevmese kan akıtılmasına gönlü razı gelir miydi..![]()
Yer imleri