vaybe iş erkekliğe doğru gidiyor helal sana erdal kardeş birde alid 12benim saflığım bana niye cevap veremiyor erdal veya sen yazdıkalarıma nikah şahidliği tırlarla gelen trlyonlarl dişli diye bakan vardı ne oldu fıratınıza sesi çıkmıyor bu ara siz söylediniz mi herşey doğru karşınızdaki hergez yalancı veya yanlış düşünüyor neredeydiniz 12 eylülden önce hiç dincilerin bugünkü kadar sesinin çıktığını duymadım şimdi hükümet güçünü imkanlarını arkanıza alınca pek şakrak oldunuz adamlar ihtilal yapaçak ben alkışlayacağım adamlar memleketi böleçek ben susacağım erdal yapar sen yaparsın ama kusura bakmayın ben size eşlik edemiyeceğim soruyom soruyom çıt yok şu memleket tayip gibi zengin olsun hadi bıraktım coçukları gibi zengin olsun bölün bakalım verin bakalım kim bölünmek veya uydurduğunuz demokrasiyi istiyor veya ılıman islamcılığı kim yakıştırdı ılıman islammı türkiyeye amerika ırağa demokrasi kim eş başkan yardımcısı konuşturmayın adamı bizde abiler muhabetti yok her hata birinin evinde insanların beyinlerini yıkamak yok sokak abisi cadde abisi köy kasaba abisi kim besliyor bu insanları kim yetiştiriyor amaçları ne anlatın öğrenelim diyanete akan dinle bak 3,5katriyon nereye gidiyor kim besleniyor camilerimizi biz kendimiz yapıyoruz verin hesap verebiliyorsanız deniz feneri paraları gitti erbakan hocanın paraları gitti kaplanın paraları gitti diyanetin paraları yok din muhabetlerine insanlar sömürülüyor istismar ediliyorsağolsun arkadaşlar cevap vereceklerine cevir kazı yanmasın misali madem yandaşsınız cevap vereceksin yalan bunlar uydurma demiyeceksin komik ya ergenekona gelince neden sonuçlanmıyor dava neden savcıya ki gülenin okulandan başka savcı mı kalmadı memlekettesizin davalara gelince çok uzadı bilmem ne mahkemesine gideceğiz diyordunuz ya adalet bakanı neden hızlandırmıyor neden bu işi hükümey can simidi olarak kullanıyor varsa yargılayacaksın cezasını vereceksin birileri emir verince değil