REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 18/35 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon
345 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde yönetiçi dediğin deniz fenerinden çalınan paralara kılıf bulaçak
    yönetiçi dediğin ben deniz fenerinden kimseyi tanımam diyecek
    ama adamın oğlunun nikah şahiti olaçak
    yönetiçi dediğinin bakanı başbakanının imzasıyla tırlarına geçiş sağlıyacak
    tırlardan ne çıktığınısiz söyleyin
    sonradan dişli gibi yalanı ortaya çıktığı zaman bakanlıktan istifa edecek ama
    milletvekilliğinden istifa etmeyecek nedense
    yönetiçi dediğin oy zamanı dokunulmazlığı kaldırmayan ş........ diyecek ama oyları alıp
    iktidar olunca neyse
    Ya arkadaş sen gerçekten ya çok safsın ya da senin işin gücün dedikodu.
    Ben sen ve senin gibileri anlamakta zorluk çekiyor olsamda gene de anlamaya çalışıyorum fakat ne hikmetse ya benim anlayışımda ya da sizlerin eğitiminde bir anormallik var.
    Sen ve senin gibi küstahlıkta üst seviyeye oturmuş insanlar demekki bu memeleketi yönetenleri beğenmiyorsunuz ha bu da demek oluyorki sizlerin gibi kafaları sadece dedikodu dolanların ve masallarla büyütlenlerin bu memlekette işi yok demek size kalsa böyle ya!
    Anlama için insanda beyin lazım ama anlamamak için demekki bir şey lazım değil bu da sen ve senin zihniyetindeki insanlarda çoklukta.Biraz insaf olsa yaşadığın ülkendeki durumları en azından görebilirsin ama sen ve senin gibiler nedense gerçeklerden kaçarak bir kahramanlık ve milliyetçilik sevdası uğrunda aldatılarak biribirlerinin kanlarını akıttırarak ardında da bu ül***i ihtilallerle geriye götürerek gerçekten olmamız gereken yerden nerdeyse 10 larca yıllar geriye götrüerek sizleri kullananlar varya helal diyorum bir şey demiyorum ve sizlere de yazık demekten başka bir şey gelmiyo içimden ne kadar zavallaısınız biraz bakın etrafınıza da görün garip yaratıklar.Memleket gerçeğini değil yıllardır sizleri uyutan masallara kanmışsınız ve halende kanmaya devam ediyorsnuz ya bundan gizli bir çıkarınız var ya da gerçekten sizleri kullanan insanların içten içe düşündükleri gibi safsınız.
    Yanlışın neresinden dönerseniz muhakkak sizlerede de erdem olduğu anlaşılır ama devam ederseniz sonunuz yıllardır memlekette kandırılan insnalar gibi olacaktır çünkü sizleri kullanmak için eğitenlerin istediği kıvama gelince sizleri de vereceklerdir diğer verilenler gibi hızarın ağzına aklınızı başınıza alında artk bu yanlış yoldan dönün ne de olsa kimliklerinizde T:C:yazıyor üzülürüz ardınızdan gelin birlikten yana tavır alalım kimseye memleketi bölerek bir fayda gelmeyecek bölmek isteyenler hariç...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alternatif26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Genelleme yapmak çok yanlış,
    içlerinde çok iyi olanlarda var, ama tek kusurları var o da içlerindeki pislikleri bir türlü atmamış olmaları...
    Ağzına sağlık ne de güzel dedin demekki artık kendimizle yüzleşmeye başlamışız.
    Artık bazı insanlarıda anladıysa diyecek bir şey kalmadı demekki.
    Sen şimdi ne diyor bu demişsindir ve halen anlamamışsındır neden ağzına sağlık diyor bu diye???
    Diyorsunya aralarında iyileri de var ama tek suçları kusurları içlerindeki pislikleri bir türlü atamamış olmaları diye heh bende tam onu diyordum.
    Bir milletin içinde demekki iyileri olduğu kadar kötüleride bulunabiliyor ve bunlar atılamıyor istenilse de istenilmese de ama bu dediklerin herhangi bir millet içinmi yoksa her millette olabilecek bir şeymi?
    Olabilecek bir şey ise 'Tehlikeli'bölgeye giriyor.
    Hadis!!!
    'Kendin için istediğin güzel bir şeyi bir din kardeşin için istemedikçe iman etmiş olamazsın'
    Artık gerisini anlarsın herhalde bu kadar aklı başında olduğuna göre...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vaybe iş erkekliğe doğru gidiyor helal sana erdal kardeş birde alid 12benim saflığım bana niye cevap veremiyor erdal veya sen yazdıkalarıma nikah şahidliği tırlarla gelen trlyonlarl dişli diye bakan vardı ne oldu fıratınıza sesi çıkmıyor bu ara siz söylediniz mi herşey doğru karşınızdaki hergez yalancı veya yanlış düşünüyor neredeydiniz 12 eylülden önce hiç dincilerin bugünkü kadar sesinin çıktığını duymadım şimdi hükümet güçünü imkanlarını arkanıza alınca pek şakrak oldunuz adamlar ihtilal yapaçak ben alkışlayacağım adamlar memleketi böleçek ben susacağım erdal yapar sen yaparsın ama kusura bakmayın ben size eşlik edemiyeceğim soruyom soruyom çıt yok şu memleket tayip gibi zengin olsun hadi bıraktım coçukları gibi zengin olsun bölün bakalım verin bakalım kim bölünmek veya uydurduğunuz demokrasiyi istiyor veya ılıman islamcılığı kim yakıştırdı ılıman islammı türkiyeye amerika ırağa demokrasi kim eş başkan yardımcısı konuşturmayın adamı bizde abiler muhabetti yok her hata birinin evinde insanların beyinlerini yıkamak yok sokak abisi cadde abisi köy kasaba abisi kim besliyor bu insanları kim yetiştiriyor amaçları ne anlatın öğrenelim diyanete akan dinle bak 3,5katriyon nereye gidiyor kim besleniyor camilerimizi biz kendimiz yapıyoruz verin hesap verebiliyorsanız deniz feneri paraları gitti erbakan hocanın paraları gitti kaplanın paraları gitti diyanetin paraları yok din muhabetlerine insanlar sömürülüyor istismar ediliyorsağolsun arkadaşlar cevap vereceklerine cevir kazı yanmasın misali madem yandaşsınız cevap vereceksin yalan bunlar uydurma demiyeceksin komik ya ergenekona gelince neden sonuçlanmıyor dava neden savcıya ki gülenin okulandan başka savcı mı kalmadı memlekettesizin davalara gelince çok uzadı bilmem ne mahkemesine gideceğiz diyordunuz ya adalet bakanı neden hızlandırmıyor neden bu işi hükümey can simidi olarak kullanıyor varsa yargılayacaksın cezasını vereceksin birileri emir verince değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuhanda atam mezarde rahat uyumuyor gözlerinden kanlar geliyo kürt millet bü ül***i yenidi bitirdi türkiyenin başında devlet yoki atam olsaydı böyle olmazdı8k ve atam dil uzatını dilini keserim mustafa kemal atatürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepimiz kardeşiz demokratik açılım o***, kürt açılımı saçmalık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vaybe iş erkekliğe doğru gidiyor helal sana erdal kardeş birde alid 12benim saflığım bana niye cevap veremiyor erdal veya sen yazdıkalarıma nikah şahidliği tırlarla gelen trlyonlarl dişli diye bakan vardı ne oldu fıratınıza sesi çıkmıyor bu ara siz söylediniz mi herşey doğru karşınızdaki hergez yalancı veya yanlış düşünüyor neredeydiniz 12 eylülden önce hiç dincilerin bugünkü kadar sesinin çıktığını duymadım şimdi hükümet güçünü imkanlarını arkanıza alınca pek şakrak oldunuz adamlar ihtilal yapaçak ben alkışlayacağım adamlar memleketi böleçek ben susacağım erdal yapar sen yaparsın ama kusura bakmayın ben size eşlik edemiyeceğim soruyom soruyom çıt yok şu memleket tayip gibi zengin olsun hadi bıraktım coçukları gibi zengin olsun bölün bakalım verin bakalım kim bölünmek veya uydurduğunuz demokrasiyi istiyor veya ılıman islamcılığı kim yakıştırdı ılıman islammı türkiyeye amerika ırağa demokrasi kim eş başkan yardımcısı konuşturmayın adamı bizde abiler muhabetti yok her hata birinin evinde insanların beyinlerini yıkamak yok sokak abisi cadde abisi köy kasaba abisi kim besliyor bu insanları kim yetiştiriyor amaçları ne anlatın öğrenelim diyanete akan dinle bak 3,5katriyon nereye gidiyor kim besleniyor camilerimizi biz kendimiz yapıyoruz verin hesap verebiliyorsanız deniz feneri paraları gitti erbakan hocanın paraları gitti kaplanın paraları gitti diyanetin paraları yok din muhabetlerine insanlar sömürülüyor istismar ediliyorsağolsun arkadaşlar cevap vereceklerine cevir kazı yanmasın misali madem yandaşsınız cevap vereceksin yalan bunlar uydurma demiyeceksin komik ya ergenekona gelince neden sonuçlanmıyor dava neden savcıya ki gülenin okulandan başka savcı mı kalmadı memlekettesizin davalara gelince çok uzadı bilmem ne mahkemesine gideceğiz diyordunuz ya adalet bakanı neden hızlandırmıyor neden bu işi hükümey can simidi olarak kullanıyor varsa yargılayacaksın cezasını vereceksin birileri emir verince değil
    Toycan kardeş,dediklerine cevap vermek için yazdıklarnı okudum da inan cevap vermekten ziyade senin öne sürdüğün ithamların karşısında sadece soru çıkıyor.Nedenmi?Nedeni gayet açık aslında ama ben açıklayacağım elimden geldiği kadar.Bildiğin gibi AKP nin Sakarya Milletvekili olan Şaban Dişliden başlayayım müsadenle.
    Söz konusu MV.hakkındaki suçlamaları yapan şahıs yerel seçimlerde İst.B.B.Başkanlığına aday olan Kılıçdaroğlu değilmiydi.
    Madem elinde gezdirdiiği dosyalarda bu öne sürmüş olduğu gibi bir yolsuzluk olsa sanıyormusun sen bu 'İFTİRA'yı atan kişi hemen suç duyurusunda bulunmaz sen de bende çok iyi biliyoruzki CHP mahkemeye gitme konusunda gayet tecrübeli ama mesele insanların yolsuzlukları olduğundan dolayı onları halka teşhir etmek değil sadece seçimde nasıl AKP den oy çalarız hallkın gözünde nasıl bunların 'ÇALAN ve ÇIRPAN'insanlar olduğunu anlatarak prim yaparızdan ibaret değil eğer elinde belge varda suç duyurusunda bulunmuyorsa o zaman demekki suç diye bir şey yok.
    Gelelim senin tabirinle 'DİNCİ'lere.Sana sorarım sen bu dediğnin anlamını gerçekten biliyormusun yoksa birilerinden duyduğunlamı söylüyorsun?
    Dinci diye bir şey yokki ne demek dinci.Sen ister inanırsın istersende inanmazsın seni zorlayan olmadığına göre isteyenlerinde dinleri ne olursa olsun yaşamaları gayet normal değilmi.İnsan ya inanır ya da inanmaz şimdi senin deyiminle inananlara dinci diyorsan inanmayanlar da haşa dinsizmi oluyorla???
    Neden insanların inançlı olanlarına dinci diyorsun onlara böyle dersen sana ne derler muhakkak seninde bir inancın vardır elbette ifa etmiyor olabilirsin ama inanç vardrı insanların içinde.Ben senin düşündüpün gibi bir insan değilim belki yani dini inacı tam yerinde olan ve dini vecibelerini tam yerine getiren biri değilim ama en azından dini inancını yerine getirenlere de bir sıfat vermiyorum hem haddime de değil herkes inandığı gibi yaşar çünkü yaradan isteseydi herkes ona tam bir inançla bağlanırdı çünkü onun iradesi dışında bir şey olmaz nasılki güneşi getirme ve batırma gücümüz olmadığı gibi bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama yeri değil şimdi.
    Sen diyorsunki hükümetin gücünü arkanıza alarak servetinize servet katıyorsunuz ve çok sesiniz çıkıyor ya sorarım sana bu dünya da neden insanlar namuslarıyla para kazanamazlar neden muhakkak onları hemen bir tezgah yapıyorlar kendilerine yontuyorlar çalıyorlar diye nitelendiriyorsunki.
    Seni rahatsız eden Başbakan ve çocuklarının zenginliğimi?
    Neden senin bu ülkende yıllarca Kızlarımızı kandırarak zorla kötü yollara düşürüp onlar üzerinden servetler kazanan hatta ANAP döneminde Başbakan Mesut Yılmaz tarafından şeref madalyası verilen Manukyan seni neden rahatsız etmiyor hani sen ve senin gibi 'MİLLİYET''çi düşünen arkadaşlarımız neden bundan rahatsız olmadı yıllardan beridir az bir tarihimize bakalım.Osmanlının son döneminde Bir Başörtüsü yüzünden çıkan ve düşmanlarına karşı güçsüz oldukları halde ellerinde kazma küreklerle sopalarla Namus mücadelesi verenleri ne çabuk unuttuk!!!
    Gel etme biraz insaf et inanki bu memlekette hangi partiden olursa olsun hangi milletten olursa olsun dili dini ne olursa olsun içlerinde Vatana Millete Dinine ihanet eden Babamızın oğlu da olsa bunların tasviyesi için elimizde ısbat delil varsa verelim gerekenler yapılsın ama birilerinin OY rantı sağlamak için attıkları iftiralara kanarak biribirimize karşı cephe almayalım çünkü istenilen tam olarak bu bizleri gruplaştırıp küçülterek biribirimize karşı getirerek yıllar önce Vatanperverlik adı altında yapılan senaryoların aynisi bende o yıllarda Türkiyede yaşıyordum ve orta okul son sınıftaydım ve o günleri çok iyi bilirim yaşadığım için birlerinin anlatımıyla değil telkinlerle değil neler gördüm neler yaşadım ne sen sor ne de ben anlatayım bizleri de o yıllarda kullandılar ve içimizden onca civan mert kardeşlerimizi birbirlerine katl ettirdiler ve ardındanda memlekete el koydular ne hikmetse yıllarca akan kan bir gece de kesildi nasıl oluyorsa.Madem 1 gece gibi kısa zamanda oluyordu da neden o kadar insanın kanı akıtıldı neden onca kardeşimiz kullanıldı ve katl edildi.Bu kayıp verenlerin arasında bende olduğum için söylüyorum daha genç yaşında bir hiç uğruna öldürülen amca oğlunu daha dün gibi hatırlıyorum ve onun gibi kaç tane daha kardeşimizi.Hem sen hiç meraklanma kardeşim bizler bu Vaten uğruna nelerimizi verdik biz biliyoruz bu vatana ihanet içinde olan benim kendi ailemden de olsa hukuki olarak ne yapmam gerekiyorsa yaparım suçluyuda ellerimle teslim ederim gücüm yettiği oranda ama vatana millete ihanet büyük bir suçlama değilmi sence.Bu Vatanı,Milleti sevmek için illa belirli bir ideolojiyemi sahip olmamız gerekir neden sloganlarmı belirliyor senin ne kadar Vatanperver olduğunu ve başkalarının az Vatanperver olmadığını.
    Sen bunlara inanıyorsan devam et ama bence yanlışın ta kendisi olur sloganla biz zamanında bir şey çözemedik ve aldatılan hep biz olduk anladıkki bizi öne atıp vatanperverlik yaptıranlar hiç bir kayıp vermemiş nedense kandırılan biz zavallılar kayıpları vermişiz.
    Tarihimizi bilmiyorsak bizi her önüne gelen kandırı ve bizde kullanılmaya müsait oluruz.Önce kimiz ne hangi milletten geliyoruz bizi biz yapanlar neler bir öğrenelim ondan sonra önümüzü daha iyi görür bizi kullanmak isteyenlerin de ellerindeki kozu alırız.
    Neyse uzattım kusura bakma inan bu Milletin daha kan dökülmesine Anaların içlerinin kan ağlamasına tahammülü yoktur ondandırki bu olaylar artık bitsin ve bitmeli yoksa iyilerin kaybettiği ve kötülerin kazandığı bir savaşın Memleketimize bir getirisi yoktur hep kaybettirir ve ettirecektirde.
    Kimse hangi ırktan doğacak diye bir karar verme hakkına sahip değilsek demekki yaratılanı yaratandan ötürü sevmek zorundayız biz diğerleri hakkında ne düşünüyorsak diğerleride bizim hakkımızda ayni şeyleri düşünebilirler.
    Hep Birlikte Mutlu ve Huzurlu bir Türkiye için İNŞALLAH.

Saygılar..!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alternatif26 arkadaşım...
    şimdi sen hem büyük puntolarla ve hem de kırmızı harflerle mesajını yazmışın ya...aferin, içimizde enn erkeği seni gördüm....)
    şimdi sen böle dedin diye herkes haddini bilir...ve belki de elini öpmek için sıraya bile girer...kürt vatandaşlarımız...
    yapma bölee.."bu kadar açık bu kadar net" şeyler yazma....)
    ben dtp'yi sevmem...ama sevmemem onun gayri meşru olduğunu göstermez...ben mhp'yi de sevmem...
    ve hatta her ikisi de benim gözümde aynıdır...ikiside ırkçı..faşizan bir partidir..
    ikiside sorunlu...kandan beslenen ...akan kanı ekmek kapısı yapan partidir...
    al birini...vur ötekine.......değişmez......
    ben ne istiyorum biliyormusun alternatif26 arkadaşım....
    alternatif bir bakış açısı geliştirmemizi istiyorum vee...
    türk örf ve adetlerinde yemek menüsünde olan....."Arap Aşı, Kürt Böreği, Arnavut Ciğeri, Çerkez Tavuğu " yemeklerini istiyor ve seviyorum...
    ve en sonunda da okkalı bir Türk Kahvesi.....
    tüm derdim bu...hepimiz kardeşiz...sen beni yok sayma ki bende seni yok saymayayım...)
    Benim el öptürmek veya erkeklik taslama gibi bir niyetim veya kaygım yok,
    Herkes bilirki kırmızı, tehlik eye işaret eden renktir, punto büyüklüğü ise tehlikenin derecesidir... (bilmem açıklayabildimmi) bu terrör destekçisi parti eğerki güneydoğuda hala oy alabiliyorsa, kusur (o satılmışların iplğini pazara sunamayan, milletini eğitip aydınlatamayan) devletin-hükümetin kendisindedir, hani meşhur slogan varya "eğitim şart" diye, doğuda - batıda bu kötü olaylardan çıkar hesabı güdenler var, batı(abd-avrupa hatta israil) gözünü güneydoğu petrolüne, madenlerine dikmiş, oradaki yandaşlarını kışırtmakta, biz ise onların yandaşlara el uzatıyoruz (tek dil, tek bayrak vede tek (resmi)dili kabul eden kürt, çerkez laz vs. kardeşlerim hariç) bu şere fsiz çpulcular işi demokratikleşmede bırakmazlar, taviz üstüne taviz isteyip, (kıt) akıllarınca ülkenin güney doğusunu bölüp (batı yönetiminde) kukla devlet kurmaktır, onun için bu tür tehlikeli açılımlara (kimden gelirse gelsin) karşıyım hani RTE'nin söylediği söze benzer, "benim için de artık akp bitmiştir birdaha da zor oy veririm" oysaki birçok yerde onları desteklemiştim, ama ırak olaylarındaki pasif tutumları, dış politikadaki (avrupa birliği dahil) beceriksizlikleri, mayınlı arazideki (israil'e kıyak) hatası, dinler arası - diyalog zırvası, medeniyetler ittifakı saçmalığı, b2 yasası, BOP eş başkanlığı (gafı) birde bu açılım, artık bardağı taşırdı... akp
    :46::46::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alid12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ağzına sağlık ne de güzel dedin demekki artık kendimizle yüzleşmeye başlamışız.
    Artık bazı insanlarıda anladıysa diyecek bir şey kalmadı demekki.
    Sen şimdi ne diyor bu demişsindir ve halen anlamamışsındır neden ağzına sağlık diyor bu diye???
    Diyorsunya aralarında iyileri de var ama tek suçları kusurları içlerindeki pislikleri bir türlü atamamış olmaları diye heh bende tam onu diyordum.
    Bir milletin içinde demekki iyileri olduğu kadar kötüleride bulunabiliyor ve bunlar atılamıyor istenilse de istenilmese de ama bu dediklerin herhangi bir millet içinmi yoksa her millette olabilecek bir şeymi?
    Olabilecek bir şey ise 'Tehlikeli'bölgeye giriyor.
    Hadis!!!
    'Kendin için istediğin güzel bir şeyi bir din kardeşin için istemedikçe iman etmiş olamazsın'
    Artık gerisini anlarsın herhalde bu kadar aklı başında olduğuna göre...!!!
    sondan başlayalım o hadisteki kamil (olgun) kelimesi nedense unutuyor yada es geçiliyor (ilginç), cümlenin aslı "Kendin için istediğin güzel bir şeyi bir din kardeşin için istemedikçe (kamil-OLGUN)iman etmiş olamazsın' batının (aşırı) milliyetçilere tavrı da ortada değilmi, işte bir örnek, batıda (kıyası bile olamaz ama) ona benzer (aşırı) milliyetçi mhp var, türkler çoğunlukta olmalarına rağmen bir oy patlaması yapmıyor, ayrıcada dtp li .....oğlu ......lar gibi (kendi devletine şavaş ilan etmiş, (askerine memuruna karşı düşmanlığı da olmayan) kişileri övgü ile anmıyor, elebaşı olan .......çocuğu kişiye sayın, filan da demiyor,

evet geleim can alıcı noktaya, eğerki güneydoğudaki "iyi" çoğunluk bu şarlatanlara oy vermese (alenen-gizli) desteklemes zaten o azgın gurup yok olur gider,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dtp....kürtlerin 3/4,ünün oyunu alan pkk uzantısı partidir... doğrudur...
    bu hareketin bu kadar tabana yayılmasının sebebide bu baskıcı faşist zihniyettir...
    ve bu oran artacakdır, her geçen gün...
    statükocu kafalar hüküm sürdükçe...
    ama reçete şudur....
    devlet değil... millettir kutsal olan...
    devlet onun mutluluğu ve refahı için kurulmuş bi örgütlenme biçimidir... bu amaçla makam işgal eden bazı helal süt emmemişler, ellerindeki erkin sarhoşluğuyla, nizam adına kaos yaratıyorlar işte...
    halbuki Edebali ne diyor... "insanı yaşat ki, devlet yaşasın..."
    bu açılm...."insan"ı yaşatmak uğruna adılan samimi bir adımdır...insanı yaşatalım ki...aramızda insan suretli canavarlar yok olsun...marjinal kalsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7 yılda faşistleri bitiremediyseniz vay halinize ne oldu savunduğun ergenekoncular içeride şimdi kisans almışlar dışarıda ne değişti o parti bu parti değil bunların hepsi aynı diyorum soroyorum soruyorum cevap yok neden hani yalandı sizden farkımız ben görüşlerimi söylüyor siz kabul ettirmeye calışıyorsunuz duydun mu öcalanı 40milyon kürtle öyle bir devrim yaparım kan oluk oluk akar diyor siz se buyrun biz hazırız yolunuz acık olsun ne diyorum ülkemin sorunu zenginliğin belli cevrelerde kalması yayın bakalım üretin bakalım herşey ALLAHın verin muhtac olanlara yok avrupa birliği safsatasına bağlanmışsınız avrupanın sömürgeleri olmasa birde üretmese şu haliyle bile zor durumdalar ne lazım adamlara sömürge ama siz biz hazırız diyorsunuz adamlar bizim için bir karar aldılar mı varsa yoksa kürtler siz diyarbakır belediyesine akan paraları nereden geldiğini ne için kullanıldığını zannettiyorsunuz alid 12 zamanın da kan aktığını söylüyor ya bundan sonra ne akacak insanlar dolusorulara cevap verin daha neler cıkacak cevaplardan fikirlerinde dolayı ne erdal nede alid12 yanlış düşünüyor diyorum ama cevap vermek lazım ben diyorumki bakın pakistana afganistana hep bakanlarında muhakkak bir ingiliz fatihi ve ya amerika fatihi var göreceksiniz adamlar ilk elden bilgileri alıyor kendileri için kanunlar çıkarıyor daha ne bunlarda uşak diyorum bunu er veya geç göreceksiniz ama inşaallah memleket ve insanım için geç olmaz

Sayfa 18/35 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri